Romka Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 A najfajniejszą minę ma Gjalpo..."ale fajny królik..." Quote
Florentynka Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Romka napisał(a):A najfajniejszą minę ma Gjalpo..."ale fajny królik..." Z całego stada chyba Gjalpo byłby najmniej niebezpieczny dla królika. Królik zresztą kiedyś był puszczany luzem po domu i ogrodzie, ale niszczył straszliwie i było bardzo ciężko go odłowić. Przy tylu psach boję się wypuścić królika. Towarzysko jest skazany na Amelię, która czasem wpada z wizytą. Quote
Becia66 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 [quote name='Florentynka'] Królik ma nerwy ze stali, odwagę tygrysa . oj tak:diabloti: Quote
Florentynka Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Tym razem nie do końca o psach: Poszła Florentynka do ogrodu. Że dzień był ciepły, przyodziana była jedynie w szatkę krótką a zwiewną i majtki, podług najnowszej mody. W majtkach tych metki więcej było niż materii, a wspominamy o tym, albowiem ma to kluczowe znaczenie dla rozwoju wydarzeń. Naszło coś Florentynkę, żeby chwast jakiś wyrwać, kwiecie biedne z oplotów duszącego powoju uwolnić. Schyliła się więc, żeby chwast u nasady pochwyciwszy wyrwać go z korzeniami. A schylając się wpakowała tyłek w kępę dorodnych pokrzyw. AUUUUU!!!! Zawyła Florentynka. AUUUUUUUUU!!!! - odpowiedziało pięć współczujących psów. Ściąć ich!!!- wrzasnęła Florentynka. I przyszedł Adam z kosą i wyciął pokrzywy. A Florentynka tkwi przy komputerze na stojąco, a w nocy będzie spać na brzuchu. To się nazywa fashion victim. Quote
Becia66 Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 mówią że na bąble z pokrzywy dobre smarowanie cebulą, ale w tym miejscu to nie wiem....:evil_lol: Quote
docha Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 pięknie u Was na tym wątku!!! co za pozytywne fluidy. Quote
majuska Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Beciu, jako że jestem u Florentynki na DT ;) , melduję że nasza orzechowska paróweczka jest najkochańsza i najgrzeczniejsza:lol::eviltong: Quote
Becia66 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 majuska napisał(a):Beciu, jako że jestem u Florentynki na DT ;) , melduję że nasza orzechowska paróweczka jest najkochańsza i najgrzeczniejsza:lol::eviltong: wycałuj ją tam mocno ode mnie, zresztą wszystkich wycałuj. Brakuje cię tu majuska jak cholera i czekam niecierpliwie kiedy wrócisz.:lol: Quote
Romka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 No to tu Was zapytam...znacie kogoś z okolic Brzozowa,konkretnie Starej Wsi...napisałam już do dziewczyny z Sanoka może znacie kogoś bliżej...chodzi oczywiście o wizytę przedadopcyjną? Quote
Florentynka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Romka, Majuska mówi, żebyś spróbowała dopaść hankęsanok - jest na wątku boguchwalskim ogólnym.Może będzie mogła, albo zna kogoś. Quote
Romka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Florentynka napisał(a):Romka, Majuska mówi, żebyś spróbowała dopaść hankęsanok - jest na wątku boguchwalskim ogólnym.Może będzie mogła, albo zna kogoś. No właśnie do niej napisałam,do hankisanok...bardzo mi zależy... Quote
mamanabank Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='Florentynka']Tym razem nie do końca o psach: Poszła Florentynka do ogrodu. Że dzień był ciepły, przyodziana była jedynie w szatkę krótką a zwiewną i majtki, podług najnowszej mody. W majtkach tych metki więcej było niż materii, a wspominamy o tym, albowiem ma to kluczowe znaczenie dla rozwoju wydarzeń. Naszło coś Florentynkę, żeby chwast jakiś wyrwać, kwiecie biedne z oplotów duszącego powoju uwolnić. Schyliła się więc, żeby chwast u nasady pochwyciwszy wyrwać go z korzeniami. A schylając się wpakowała tyłek w kępę dorodnych pokrzyw. AUUUUU!!!! Zawyła Florentynka. AUUUUUUUUU!!!! - odpowiedziało pięć współczujących psów. Ściąć ich!!!- wrzasnęła Florentynka. I przyszedł Adam z kosą i wyciął pokrzywy. A Florentynka tkwi przy komputerze na stojąco, a w nocy będzie spać na brzuchu. To się nazywa fashion victim. Jaki z tego morał? Dobra, nie będę mówić :-) ale wcale nie taki, żeby się inaczej ubierać, raczej, żeby się cudzej ghm nie tykać, bo przyjdzie Adam i wytnie w pień, czy cuś w tym stylu. Królik to nie BARF http://img59.imageshack.us/img59/466/przeladujkrliczka.jpg Powiedz to im, no wytłumacz im. Biedne skołowaciałe stado! Ten Królik, o wdzięcznym imieniu samiczym, to jest dopiero tybetańczyk :-) Quote
Dzika_Figa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 To jest TA królik i dlatego ma samicze imię ;) Dzisiaj TŻ stwierdził, że podczas naszej wizyty w ojczyźnie próbowała go ugryźć. Ja na to: "Ugryźć? Co Ty wygadujesz? No nie przesadzaj, mogła conajwyżej na Ciebie naryczeć i natupać, Lusia nie gryzie" :diabloti: Quote
halcia Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 POtwierdzam,ze idealny wątek na początek dnia.Micha od razu sie śmieje...:evil_lol: Quote
majuska Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Florentynko, nie masz tam gdzie w swoich zbiorach Adama z parówami do wstawienia na FB:cool3: ? http://www.facebook.com/event.php?eid=205856872790834#!/ Quote
Florentynka Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Cosik nie tak z tym linkiem , wchodzi mi główna strona facebooka, więc nie wiem o co chodzi. Zdjęcia Adama z parowami mam. Nawet z banshee mam, ale na tych Adam nie ma głowy... Quote
Andzike Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='Florentynka']Cosik nie tak z tym linkiem , wchodzi mi główna strona facebooka, więc nie wiem o co chodzi. Zdjęcia Adama z parowami mam. Nawet z banshee mam, ale na tych Adam nie ma głowy... A tak jest ok? http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=205856872790834 Quote
Florentynka Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Teraz tak, dzięki. Zaraz poszukam odpowiednich fotek ;) Quote
Andzike Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='Florentynka']Teraz tak, dzięki. Zaraz poszukam odpowiednich fotek ;) Mój TZ - antyfan FB i wszelkich portali "obdzierających ludzi z prywatności" zezwolił max. ma umieszczenie czegoś takiego http://img849.imageshack.us/img849/5443/p1170024.jpg Quote
majuska Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 O jakie słodkie:loveu::loveu: Zdecydowanie widać, że Nelka w męskich objęciach spoczywa:evil_lol: Quote
Becia66 Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 [QUOTE=majuska;17049626 Zdecydowanie widać, że Nelka w męskich objęciach spoczywa:evil_lol: że niby po tej włochatej ręce ? Niekoniecznie :diabloti: Quote
Florentynka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 A moja Łucja biedna poszła na wygnanie... Nie mogła się zdecydować z tą cieczką - w te czy wewte. Niby miała, niby nie miała... W końcu Gjalpon zdecydował za nią, że jednak ma. No i się zaczęło - parówa tonęła w potokach śliny, obleśny tybetan łapskiem ją sobie pod brzuch usiłował podsunąć celach jednoznacznie zdrożnych. Oczywiście nic mu z tego nie wychodziło, więc z frustracji poszedł nasikać Majusce w pokoju. No z tą Majuską to też...siedzi na tymczasie i nic, zero telefonów, nikt się nie interesuje, żadnego odzewu z ogłoszeń. Jakiś jeden Buba zadzwonił, ma w tygodniu wpaść sobie obejrzeć, zobaczymy czy co z tego będzie... No a Łucję to musieliśmy wywieźć do Pani Matki i siedzą sobie tam teraz dwie biedne i od netu w dodatku odcięte, bo im coś tam przerabiają. A Łucją się interesował taki pokurcz łaciaty od sąsiadów, więc może jednak faktycznie coś jest na rzeczy z tą cieczką. No a ja mam syndrom pustego gniazda - szczeniaczek wydany ( chyba), Łucja wyjechana, tylko cztery psy mam na stanie i głupieję przy liczeniu, bo coś mi mało wychodzi. Quote
Dzika_Figa Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Nie wiem, o co chodzi, ale wszytskie suki teraz jakieś mają niezdecydowane te cieczki... a Majusce może zrób kilka ładnych zdjęć na kolanach, to zrobię allegro. Quote
Becia66 Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Dzika_Figa napisał(a): a Majusce może zrób kilka ładnych zdjęć na kolanach, to zrobię allegro. zaczekajcie bo może się ten Buba jednak zdecyduje :diabloti:. Quote
Florentynka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 No właśnie, może. Trzeba dać szansę, nie? A poza tym to naprawdę - takiego tymczasa każdemu życzyć - nie szczeka, nie brudzi, nie niszczy, nie gryzie, z psami się pięknie dogaduje... Quote
Recommended Posts