Jump to content
Dogomania

Lucia - 8-letnia mała sunia z wielkim sercem. MA DOM !!!

Recommended Posts

Posted

Ma wspaniały domek pod Krakowem !!!
Ktoś powie - ot zwykła, mała, szara.....taka nijaka. Obecnie ok.8- letnia trafiła parę lat temu do schroniska ze swoją siostrą Lusią po śmierci właścicielki . Lusia w ubiegłym roku poszła do adopcji, Lucią nikt się nie interesuje. Lucia bardzo przeżyła utratę siostry, długo stała przy kratach w oczekiwniu że tamta wróci, że tylko na chwilę.....Ale czas mijał, tęsknota rosła, a sunia coraz smutniejsza popadała w rozpacz. Żal serce ściskał.... Lucia jest przekochana, stoi na łapkach przy kratach boksu i prosi o bodaj chwilkę zainteresowania, uwagi i czułego słowa. Bardzo kontaktowa, uwielbia być brana na rączki, głaskana i pieszczona. Zamyka wtedy oczka , cichnie jakby mówiła : chwilo trwaj.... Ale niestety są to tylko krótkie chwile bo za moment w boksie znów zostaje sama, opuszczona i zrezygnowana....i tak patrzy tymi swoimi smutnymi oczami.... Cudowna sunia dla każdego, starszych osób i małych dzieci, innych zwierząt. Pięknie chodzi na smyczy i bardzo sie pilnuje, odwdzięczy się całą sobą za odrobinę szczęścia. Póki co wielka rozpacz i oczekiwanie że jednak ktoś podejdzie do krat boksu i powie : tę chcę bo jest wyjątkowa. Bo Lucia jest wyjątkowa.....daj tylko jej szanse to udowodnić....
Lucia przebywa w schronisku w Orzechowcach k/Przemysla
Kontakt mail - becia66@onet.eu tel.606262450

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudności doczekały się wątku :loveu:
Muszę jeszcze dodać, że maleńka ślicznie chodzi bez smyczki i się pilnuje :roll:
Beciu, a ona nie jest troszkę młodsza ? Jak dla mnie to tak ok 7 ma :eviltong:

Posted

Zrobiłam szybko bo moge byc wyjeta na pare dni z dogo a widomo ze jak sie cos odkłada to potem ciezko sie za to zabrac ;) pozatym uwiebiam lucie za to jej krecenie pupka jak ktos wejdzie do boksu, tanczy jak balerina (baleron) :D

Posted

Ja wiem że to nie wątek typu wyrzucoy, poderżnięty, zmasakrowany który przyciąga rzesze dogomanów
ale wątek o zwykłej, szarej, kochanej Luci co ma wielkie serce które tak bardzo pragnie kochać....:roll:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Lucia ma sliczne zeby jak na swoj wiek

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Klusek doczekał się wątku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Neczka napisał(a):
Te zdjęcia w trawie śliczne... chyba przez Kaśkę z Jarosławia robione... ? :hmmmm:

ja mysle że przez Szpilkę bo ona ma dobre oko do zdjęc ...:razz:

Posted

Zdjęcia w typie tych fajnych aMońkowatych i b. dobry aparat, zdjęcia takie profesjonalne ;) Stawiam jednak na Kaśkę :eviltong:
A właśnie, Szpilka jest na tych zdjęciach, więc widać, że ktoś inny robił :p

Posted

piękne te zdjątka , prześliczne , w sam raz do ogłoszeń , jutro ciotka-leń się za nie weźmie:cool3:
a sunia , to musi być sam miodek , będziemy jej domku szukać

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Foty robiła Kasia, ktora jeździła wiosna tamtego roku, miała wyyypasiony aparat- lusterko ,

to ta z Jarosławia ??? jakoś szybko jej przeszło.....:shake:
Nie martw sie Szpileczko przyjdzie czas że i ty będziesz swoim nowym cykac takie fotki...:glaszcze:.....o ile też ci nie przejdzie....:eviltong::siara: