Becia66 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ma wspaniały domek pod Krakowem !!! Ktoś powie - ot zwykła, mała, szara.....taka nijaka. Obecnie ok.8- letnia trafiła parę lat temu do schroniska ze swoją siostrą Lusią po śmierci właścicielki . Lusia w ubiegłym roku poszła do adopcji, Lucią nikt się nie interesuje. Lucia bardzo przeżyła utratę siostry, długo stała przy kratach w oczekiwniu że tamta wróci, że tylko na chwilę.....Ale czas mijał, tęsknota rosła, a sunia coraz smutniejsza popadała w rozpacz. Żal serce ściskał.... Lucia jest przekochana, stoi na łapkach przy kratach boksu i prosi o bodaj chwilkę zainteresowania, uwagi i czułego słowa. Bardzo kontaktowa, uwielbia być brana na rączki, głaskana i pieszczona. Zamyka wtedy oczka , cichnie jakby mówiła : chwilo trwaj.... Ale niestety są to tylko krótkie chwile bo za moment w boksie znów zostaje sama, opuszczona i zrezygnowana....i tak patrzy tymi swoimi smutnymi oczami.... Cudowna sunia dla każdego, starszych osób i małych dzieci, innych zwierząt. Pięknie chodzi na smyczy i bardzo sie pilnuje, odwdzięczy się całą sobą za odrobinę szczęścia. Póki co wielka rozpacz i oczekiwanie że jednak ktoś podejdzie do krat boksu i powie : tę chcę bo jest wyjątkowa. Bo Lucia jest wyjątkowa.....daj tylko jej szanse to udowodnić.... Lucia przebywa w schronisku w Orzechowcach k/Przemysla Kontakt mail - becia66@onet.eu tel.606262450 Quote
Neczka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Cudności doczekały się wątku :loveu: Muszę jeszcze dodać, że maleńka ślicznie chodzi bez smyczki i się pilnuje :roll: Beciu, a ona nie jest troszkę młodsza ? Jak dla mnie to tak ok 7 ma :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Lucia ma sliczne zeby jak na swoj wiek Quote
figa33 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Fajna psinka! Taki słodki , mądry kundelek, oby domek dla niej się znalazł.. Quote
SZPiLKA23 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Lucia- ona zawładnie Twoim sercem. Przygarnij psa (559173676) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Becia66 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Bardzo Szpileczko dziekuję....:calus:....chyba żaden z naszych psów kilka minut po założeniu wątku nie miał ogłoszenia...:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Zrobiłam szybko bo moge byc wyjeta na pare dni z dogo a widomo ze jak sie cos odkłada to potem ciezko sie za to zabrac ;) pozatym uwiebiam lucie za to jej krecenie pupka jak ktos wejdzie do boksu, tanczy jak balerina (baleron) :D Quote
Neczka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Neczka']banerek :) Post przeskoczył...:shake: Quote
albiemu Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Lucia :loveu::loveu::loveu: Naprawdę te psie cudowności w trawie ukryte bardzo czeka na dom ... Quote
Becia66 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Ja wiem że to nie wątek typu wyrzucoy, poderżnięty, zmasakrowany który przyciąga rzesze dogomanów ale wątek o zwykłej, szarej, kochanej Luci co ma wielkie serce które tak bardzo pragnie kochać....:roll: Quote
Miśka84 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Lucia ma sliczne zeby jak na swoj wiek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Klusek doczekał się wątku :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Neczka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Te zdjęcia w trawie śliczne... chyba przez Kaśkę z Jarosławia robione... ? :hmmmm: Quote
Becia66 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Neczka napisał(a):Te zdjęcia w trawie śliczne... chyba przez Kaśkę z Jarosławia robione... ? :hmmmm: ja mysle że przez Szpilkę bo ona ma dobre oko do zdjęc ...:razz: Quote
Neczka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Zdjęcia w typie tych fajnych aMońkowatych i b. dobry aparat, zdjęcia takie profesjonalne ;) Stawiam jednak na Kaśkę :eviltong: A właśnie, Szpilka jest na tych zdjęciach, więc widać, że ktoś inny robił :p Quote
Becia66 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 A pal licho kto robił, grunt że Lucia pięknie wyszła.....:eviltong: Quote
figa33 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 piękne te zdjątka , prześliczne , w sam raz do ogłoszeń , jutro ciotka-leń się za nie weźmie:cool3: a sunia , to musi być sam miodek , będziemy jej domku szukać Quote
Becia66 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 figa33 napisał(a): a sunia , to musi być sam miodek , będziemy jej domku szukać I to jaki miodek.....:loveu::loveu::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Foty robiła Kasia, ktora jeździła wiosna tamtego roku, miała wyyypasiony aparat- lusterko , moj złom to za niedługo w kosz bo chyba tego co mu jest gwarancja nie obejmuje Quote
Becia66 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Foty robiła Kasia, ktora jeździła wiosna tamtego roku, miała wyyypasiony aparat- lusterko , to ta z Jarosławia ??? jakoś szybko jej przeszło.....:shake: Nie martw sie Szpileczko przyjdzie czas że i ty będziesz swoim nowym cykac takie fotki...:glaszcze:.....o ile też ci nie przejdzie....:eviltong::siara: Quote
SZPiLKA23 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A no przeszło, dobrze ze pomogły chociaz kilka razy. Mi.... hmm... raczej szybko nie przejdzie a jak bedzie lustrzanka to bede fociła ze hoho :D Quote
Becia66 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Nie mogłam sie powstrzymac ;) tylko gdzie to wszystko wklejać ??? :hmmmm: Quote
Recommended Posts