gallegro Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Mierzmy siły na zamiary... rzec by się chciało... Quote
Asia & Ginger Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='emilia2280']Estera wlasnie sié bierze za szczeniaki spanielowe na dt, wiéc byla dzis na necie :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-tygodniowe-spanielki-nie-przezyja-matke-zabil-pociag-173840/index4.html Z tego co wiem, to Estera pisała już do Pani Wandy w sprawie swoich zaległości. Przeprowadziła się i szuka pracy. Jak znajdzie, na pewno ureguluje zaległości. Poza tym szczeniakami ja też będę się zajmowała. ;) Quote
Estera Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Po pierwsze wytłumaczyłam się komu trzeba było. Po drugie nie piszmy skoro nie znamy sytuacji- rzec by się chciało. A Wy co , adwokaci pani Wandy? To może najpierw wypadało by poznać sytuację? Po trzecie ja miałam tylko się zgodzić, na zajmowanie się szczeniakami. Płacić za nie nie ja miałam. Bo chwilowo nie stać mnie na weta mojego własnego psa. Quote
wanda szostek Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 asia & ginger napisał(a):z tego co wiem, to estera pisała już do pani wandy w sprawie swoich zaległości. Przeprowadziła się i szuka pracy. Jak znajdzie, na pewno ureguluje zaległości. Poza tym szczeniakami ja też będę się zajmowała. ;) ja już pisałam na wątku, że estera rozmawiała ze mną w sprawie wpłat. Prześle je w późniejszym terminie. Quote
wanda szostek Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 anciaahk napisał(a):Do Ewy i Mestudio były pisane przypomnienia, nawet zadeklarowały obie, że kasę oddadzą i co cisza? Fresca i Estera są z dogo? Dzisiaj doszły pieniążki od Ewy a więc zaległości z deklaracji zmalały do 190 zł Ewa dołożyła też 20 zł do transportu a więc pozostało jeszcze 230 zł Quote
wanda szostek Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 DALEJ BRAK WPŁAT Z ZALEGŁYCH DEKLARACJI - UAKTUALNIENIE [FONT=Verdana]anciaahk: 50zl/ m-c [/FONT] [FONT=Verdana]Andzia ze spanieli 10zł/m-c [/FONT][FONT=Arial, sans-serif]LIPIEC + SIERPIEŃ + WRZESIEŃ +PAŹDZIERNIK[/FONT] [FONT=Verdana]Asia & Ginger 20 zł/m-c[/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]Bjuta 10 zł/m-c [/FONT] [FONT=Verdana]emilia2280: 100zl/m-c enia 20 zł/m-c [/FONT] [FONT=Verdana]Estera 20zł/m-c [/FONT] [FONT=Arial, sans-serif]Ewa 36 20 zł/m-c [/FONT] [FONT=Verdana]EVE ze spanieli 10zł/m-c [/FONT] [FONT=Verdana]fresca 10 zł/m-c [/FONT][SIZE=2]SIERPIEŃ + WRZESIEŃ + PAŹDZIERNIK [FONT=Verdana]mestudio 10 zł/m-c WRZESIEŃ + PAŹDZIERNIK[/FONT] [FONT=Verdana]Nikita 20 zł/m-c[/FONT][FONT=Verdana] Wiki-2006 ze spanielowego 20 zł/m-c [/FONT] Na transport mamy 100 zł od Emilii + 20 zł od Ewy36 + 100zł od Emilii 2009-12-04 PRZELEW UZNANIOWY (NADANO 03-12-2009) EMILIA2280- NA SPANIELKE Z OBORY TRANSPORT EMILIA 100,00 zł 2009-12-14 86 (NADANO 13-12-2009) ZALEGLE 3 WPLATY NA SPANIELKE Z OBORY ESTERA Z DOGOMANI 60,00 zł Quote
emilia2280 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='wanda szostek']Dzisiaj doszły pieniążki od Ewy a więc zaległości z deklaracji zmalały do 190 zł Ewa dołożyła też 20 zł do transportu a więc pozostało jeszcze 230 zł to musisz Wando edytowac w uaktualnionych, bo jest nadal 270 wpisane. Quote
wanda szostek Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Wiadomość z domu Figi Witam Panią Pragnę Pani powiedzieć ze Figusia ma się dobrze. W domu już się czuje bardzo dobrze, na dworze się jeszcze trochę boi ale już jest lepiej. Trzymam ja na długiej smyczy nie puszczam. Jest kochana, wykochana i wycałowana. Bardzo ją lubimy. Pozdrowienia Quote
anciaahk Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Oj to dobrze, że nasza oborowa sunia tak dobrze trafiła :). Quote
Asiaczek Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Może tylko jeszcze w minimalnym stopniu przypomina tamtą oborowa sunię... A może wcale...?;) pzdr. Quote
wanda szostek Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Figa już ponad miesiąc w nowym domu. Czas na podsumowanie wątku. Dokonałyśmy dobrego wyboru. Sunia jest kochana. Ma zapewnione dużo miłości, częste spacery na których wprawdzie na smyczy, ale długiej może się wybiegać. Ma opiekę weterynaryjną i pełną miseczkę. W sumie ma wszystko co chcieliśmy jej zapewnić. Możemy odczuwać satysfakcję, że daliśmy jej wspólnie nowe nareszcie właściwe życie. Myślę, że wszyscy z tego powodu odczuwamy radość w sercu . Chcę Wam wszystkim serdecznie podziękować za wejście na ten mój wątek, wspieranie mnie wszelką pomocą :radą, przede wszystkim wsparciem finansowym, obecnością na wątku, a również ogłaszaniem i szukaniem domu dla suni. Wszystkim Wam z serca ja i na pewno Figa serdecznie dziękujemy. Dziękuję tym wszystkim, którzy regularnie na początku miesiąca pamiętali o przelewie. Dało mi to poczucie bezpieczeństwa, że pieniążki na karmę są i mogę już ją zamawiać Dzięki Waszym wpłatom, mogłam również nakarmić inne głodne brzuszki, które takiej pomocy nie miały i dalej nie mają. Szczególnie serdecznie chcę podziękować anciaahk i emilii2280. Aniu to Ty byłaś gospodarzem tego wątku. Podjęłaś trud jego prowadzenia i dbałaś o jego "życie". Razem z Emilią czuwałyście nad nim i wielokrotnie, często poza wątkiem wspierałyście mnie. Zawsze będę czuła się bezpieczniej , kiedy zagościcie na moim wątku. Dziękuję więc Wam tak jak mogę życzliwością w moim sercu i skromnymi kwiatkami. Quote
anciaahk Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Wando, największy trud włożyłaś Ty, bo Ty podjęłaś akcję i cały trud wychowania. Ja byłam kanapowcem dopingującym z domu. Najważniejsze, że Figa została uratowana!!! I jest szczęśliwa. Quote
anciaahk Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Myślę, że dopóki wszyscy nie wpłacą, to niech wątek będzie otwarty. Quote
wanda szostek Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Estero bardzo dziękuję za wpłatę Quote
Estera Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 wanda szostek napisał(a):Estero bardzo dziękuję za wpłatę Pisałam, że jak tylko będę miała ureguluję zaległości ;) Cieszę się, że dotarło :) Quote
wanda szostek Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Estera napisał(a):Pisałam, że jak tylko będę miała ureguluję zaległości ;) Cieszę się, że dotarło :) Wiedziałam, że uregulujesz. W grudniu każdemu brakuje więc trochę martwię się czy nie za dużym kosztem ten przelew zrobiłaś Cieszę się, że wyszłaś na prostą. Quote
anciaahk Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, wypełnionych miłością i rodzinnym ciepłem oraz wszelkiej pomyślności Wando dla Ciebie, Twojej rodziny oraz nowej rodzinki Figi życzą Ania z rodzinką oraz Karmelem i Agrafką. Quote
wanda szostek Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/176591-Tylko-od-nas-zaleA-y-czy-bAE-dzie-A-yA-ZagA-odzony-i-porzucony-ZagroA-ony-myA-liwymi?p=13785439#post13785439 Quote
wanda szostek Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 WIADOMOŚĆ Z DOMU FIGI Witam musze sie pochwalic ze figa jest juz bardzo przywiazana dobrze sie zachowuje ,nic nie zniszczyla nikogo nie ugryzla po prostu jest wspaniala szczegolnie w okazywaniu milosci a ja jej tez nie skapie pieszczot pozdrowieniam Quote
Asiaczek Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ooooo, jak cudnie czytac takie informacje! Pzdr. Quote
Franca81 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Dzieki Tobie Wandziu Figa ma wspaniały dom !!! Quote
wanda szostek Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='Franca81']Dzieki Tobie Wandziu Figa ma wspaniały dom !!![/QUOTE] Dzięki nam wszystkim. Wiele osób ma w tym swój poważny udział. Moja jest tylko pewna drobna cząstka. Nie napisałam Wam o tym, że Figulę przez kamerkę obejrzałam. Leżała dama jak zwykle na łóżku. Na mój głos nie zwracała uwagi. Quote
Recommended Posts