Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak prosiłam wcześniej, tak ponawiam prośbę :
proszę o zaległe wpłaty dla Wandy, gdyby nie Ona, Figa nadal tkwiłaby w tej nieszczęsnej oborze, a tak dzisiaj w mróz grzeje doopkę w swoim koronkowym łóżeczku.

Posted

[quote name='anciaahk']Tak jak prosiłam wcześniej, tak ponawiam prośbę :
proszę o zaległe wpłaty dla Wandy, gdyby nie Ona, Figa nadal tkwiłaby w tej nieszczęsnej oborze, a tak dzisiaj w mróz grzeje doopkę w swoim koronkowym łóżeczku.

Jeszcze dwóch innych tymczasowiczów u mnie czeka na dom a jeden z nich na sterylkę.

Dzięki dla Asi&Ginger - wpłata doszła. Konto jest czyste.

[FONT=Times New Roman] 2009-11-02 [/FONT] [FONT=Times New Roman] PRZELEW UZNANIOWY (NADANO 01-11-2009) NA SPANIELKĘ FIGĘ - PAŹDZIERNIK - JOANNA [/FONT] [FONT=Times New Roman] 20,00 zł

[/FONT]http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7212065,50_psow_glodowalo_w_dzikim_schronisku.html?skad=rss[FONT=Times New Roman]
[/FONT]

Posted

[quote name='Nikita.']Ja również już wpłaciłam za zaległy październik, przepraszam za opóźnienie.

Widzę że Figa dobrze trafiła :p będziemy mogli oglądać ją na fotkach?[/QUOTE]

Dziękuję i już masz czyste konto ;)

Posted

[quote name='wanda szostek']

Nieśmiało przypominam o zaległościach

BRAK WPŁAT NA DZIEŃ DZISIEJSZY

[FONT=Verdana]anciaahk: 50zl/ m-c [/FONT]
[FONT=Verdana]Andzia ze spanieli 10zł/m-c [/FONT][FONT=Arial, sans-serif]LIPIEC + SIERPIEŃ + WRZESIEŃ +PAŹDZIERNIK[/FONT]
[FONT=Verdana]Asia & Ginger 20 zł/m-c[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Bjuta 10 zł/m-c [/FONT]
[FONT=Verdana]emilia2280: 100zl/m-c
enia 20 zł/m-c
WRZESIEŃ + PAŹDZIERNIK[/FONT]

[FONT=Verdana]Estera 20zł/m-c SIERPIEŃ + WRZESIEŃ + PAŹDZIERNIK[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Ewa 36 20 zł/m-c LIPIEC + SIERPIEŃ + WRZESIEŃ + PAŹDZIERNIK[/FONT]
[FONT=Verdana]EVE ze spanieli 10zł/m-c [/FONT]
[FONT=Verdana]fresca 10 zł/m-c [/FONT][SIZE=2]SIERPIEŃ + WRZESIEŃ + PAŹDZIERNIK
[FONT=Verdana]mestudio 10 zł/m-c WRZESIEŃ + PAŹDZIERNIK[/FONT]
[FONT=Verdana]Nikita 20 zł/m-c[/FONT][FONT=Verdana]
Wiki-2006 ze spanielowego 20 zł/m-c

[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Estera i enia poinformowały mnie, ze wyrównają wpłaty w późniejszym terminie. [/FONT]

Czy jeszcze na kogoś można liczyć, że ureguluje zaległe deklaracje?

Andzia ze spanieli kwota zaległości 40,00
Ewa 36 kwota zaległości 80,00
freska kwota zaległości 30,00
mestudio kwota zaległości 20,00

Ogółem zaległości jest 270,00 zł

Chciałabym sprawę deklaracji już zakonczyć

Posted

Trochę to nieładnie, że są aż takie zaległości.
Ja nie robię deklaracji, gdy nie mam możliwości ich wypełnić.
No i jest to nie fair w stosunku do... naszych koleżanek, które zajmują się psami.

pzdr.

Posted

[quote name='emilia2280']Nie wiem czy ewa36 w ogóle jest jeszcze na dogo :roll: a andzia ze spanieli powinna dostac jakies upomnienie na forum spanielowym. ona zawsze tak puszcza deklaracje, których nie pokrywa?[/QUOTE]
Nie, to pierwszy raz. :roll:

Posted

Ewa36 deklarowała też pieniądze na utrzymanie "mojej" Sary z podpisu.
Niestety zostałam na lodzie,bo wpłaciła za 2 m-ce i się nie odzywa.Dodam,że Sara jest w hoteliku od czerwca.Nie odpowiada na moje PW ani maila.
Więc raczej nie liczcie na jej wpłatę.
Mam nadzieję,że wszystko u niej w porządku...

Posted

[quote name='emilia2280']W któryms poscie w wátku jej psa, Ewa podala maila. napiszé do niej, moze zapomniala, albo cos innego.

a andzia powinna byc uznana za czarny kwiatek deklaracyjny :p[/QUOTE]

Ewy maila znalazłam i napisałam z zapytaniem. Raczej nie mam co liczyć na nią, bo od sierpnia jej na Dogo nie ma. Do mestudio wysłałam PW. Nie mam siły juz sprawdzać jak ona czy zagląda na Dogo i szukać Andzi i Freski. Andzia nie reaguje od lipca a freska od sierpnia. Komputer mi wogóle nie pracuje tylko miele. Zanim wykona ruch mogę się przespać.

Posted

[quote name='emilia2280']Super Aniu. No to mail ode mnie jest tez u Ewy. Bardzo grzeczny :p

Wando, znasz koszta calkowite transportu?

Z tego widać, że nie ma co liczyć na wpłaty zaległe. (270 zł)
Ponieważ Pani dała na Figę 210 zł to przyjmijmy je na poczet tych zaległości.
Jeżeli chodzi o transport to dałam na paliwo, nocleg i jedzenie 350 zł
Paliwo kosztowało 280 zł Zrobił około 860 km.
Więc już o resztę u kierowcy się nie upominałam.

Posted

[quote name='anciaahk']Ewa mi napisała, że zaległości ureguluje do końca tygodnia. Spróbuję raz jeszcze z mestudio.[/QUOTE]

Mi tez Ewa odpisala, ze jutro wplaci zaleglosci. Pytala o wysokosc zaleglych wplat. Podalas jej Aniu moze, to nie bédé sié dublowac. Jesli nie- skopiujé jej czésc posta Wandy.

Posted

[quote name='anciaahk']Ewa mi napisała, że zaległości ureguluje do końca tygodnia. Spróbuję raz jeszcze z mestudio.[/QUOTE]

Przepraszam,że tak offuję ale zastanawiam się dlaczego Ewa nie odpisuje na moje wiadomości?

Posted

[quote name='magda222']Przepraszam,że tak offuję ale zastanawiam się dlaczego Ewa nie odpisuje na moje wiadomości?[/QUOTE]

Heh, Wanda tez pisala wczesniej i nic. Nie wiem dlaczego teraz odpisala na 2 maile az. Ale nie mówmy hop, zanim pieniádze nie pojawiá sié na koncie Wandy.