anciaahk Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Opieram się na tym, co mówiła Wanda. A allegro zrobię jeśli tak uważasz, nie ma sprawy ;). Quote
wanda szostek Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Były dni upalne i dawały się nam we znaki Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ale nawet w upalne dni sunia wygląda OK.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 No co? Przecież tam dalej tez jest cień... http://i40.tinypic.com/21dmx7c.jpg I jaki ma śliczny piegowaty nosek:loveu: Pzdr. Quote
wanda szostek Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Zdjęć jest dużo, ale jak zwykle mało czasu. Figa czuje się dobrze. Opory z wejściem do pomieszczenia dalej występują. Myślę, że trzeba czasu aby, zrozumiała że kiedy ze chce to wyjdzie. Pewne lęki są mocno zakorzenione i nie ustępują szybko. Mam jednak nadzieję, że czas i dobry dom w tym pomoże. Jednocześnie jest mistrzynią w wymykaniu się między nogami. Jest szybka i nie wiadomo jak i kiedy potrafi się przemknąć. Miała trzy lata, żeby to wytrenować. Chodzimy na spacerki raz dziennie do lasu. Poza tym są lekcje zbiorowe. Na hasło do mnie wszystkie lecą po smakołyk. Na siad siadają rzędem. Figa i Szurka jeszcze z ociąganiem, ale jak się chce coś dostać, to trzeba zapracować. Za kumplowała się z Sarą i razem lubią się bawić. Dzisiaj będę u weta z Szurką to porozmawiam kiedy jest możliwa sterylka Figi. Quote
anciaahk Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Jest śliczna, po prostu cudowna. Domek musi się znaleźć. Na kogo podawać namiary w ogłoszeniu? Na Wandę? Quote
anciaahk Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Dziewczyny przypominam, że czerwiec nadszedł i proszę wszystkich o wpłaty. Quote
anciaahk Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Nikt do Figi nie zagląda? :( U Ani w hoteliku Figa jest na 1 miejscu!!!! :) Jest szansa, że na początku lipca mogłaby do niego trafić. Jeśli pora jest ogłaszać sunię i Wanda również to potwierdza, mogę robić ogłoszenia. Quote
Nikita. Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 anciaahk napisał(a):Nikt do Figi nie zagląda? :( Zaglądamy, tylko czasu braknie żeby pisać ;) Cieszymy się że wszystko ok, sunia odżywa i się socjalizuje, za co wielkie podziękowania w stronę p. Wandy. Przypomniałam na spanielach o wpłatach czerwcowych. Czekamy na dalszy rozwój wypadków :) Quote
wanda szostek Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Po rozmowie z wetem ustalone, że Figa będzie mogła mieć sterylkę najwcześniej w połowie lipca. Myślę więc, że z ogłoszeniami ruszymy zaraz po sterylce. Tekst jakiś do ogłoszenia postaram się napisać i razem z namiarami umieścić na wątku. Jeżeli sterylka ma się odbyć u mnie to nie ma potrzeby przenoszenia jej do hoteliku u Murki. Po co stwarzać suni dodatkowy stres i okres aklimatyzacji. Niech tam jedzie piesek bardziej potrzebujący. Zostawmy sobie tylko hotelikową furtkę, gdyby sytuacja z adopcją przeciągnęła się bardzo, bardzo w czasie, czego ja nie przewiduję. Quote
anciaahk Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ok, to ważne, bo w hoteliku u Ani jest na 1 miejscu. Czy mamy ją wykreślić? Quote
Asia & Ginger Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Śliczna Niunia. :loveu: :loveu: :loveu: Trzeba się w końcu wybrać do banku. :oops: Quote
enia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Śliczna Niunia. :loveu: :loveu: :loveu: Trzeba się w końcu wybrać do banku. :oops: co racja to racja-ja też;) w góre Figusia!- dobrze by było żeby trafił jej sie dogomaniacki domek....... Quote
wanda szostek Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Pozdrowienia od wesoŁej rozrabiaki figi Quote
wanda szostek Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Na spacerek biegły raźno , ale w drodze powrotnej co niektórym jęzorki wisiały i polegiwały sobie. Quote
halbina Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Bjuto, spać! a suczydło fajne, to prawda! Wandziu, pozdrawiam! Quote
wanda szostek Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 halbina napisał(a):Bjuto, spać! a suczydło fajne, to prawda! Wandziu, pozdrawiam! Dziękuję. A Ty jeszcze nie śpisz? Ja już gaszę i powoli się zbieram. Nie tylko spanielka piękna a pozostałe to co? Quote
halbina Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Wszystkie pikne, że ach! a moje widziałaś? ostatni banerek! :p Quote
anciaahk Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Wando jak Ty ogarniasz to grono to nie mam pojęcia. Figa jest przecudna :). Quote
mestudio Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Stadko całkiem jak u mnie. Też mam 6 potworów psich przemiłych, tylko wielkością są bardzo zróżnicowane. Quote
wanda szostek Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 mestudio napisał(a):Stadko całkiem jak u mnie. Też mam 6 potworów psich przemiłych, tylko wielkością są bardzo zróżnicowane. Chcę zauważyć, że te sześć to maluchy. Jest jedna średnia i dwa dużeSarę już było widać na zdjęcie z Figą. Quote
Recommended Posts