Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chiquita, po prostu dobrze że jesteś i dziękuję za to, że chcesz pomóc. Ja niestety mam za daleko, ale serducho mnie boli jak myślę o tej suni. Jestem w stanie pomóc tylko finansowo.

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Kurde posty skaczą, edytowałam swoją wypowiedź i się zrobiła nowa, no ale cóż. Skąd się wzięła moja determinacja? Czasem już tak bywa :)
Nie mogę pomóc wszystkim na raz, więc trzeba po kolei

Posty skaczą.

Posted

emilia2280 napisał(a):
wow, Chiq, skád u Ciebie takie zamilowanie do tej suczeczki? jestem pod wrazeniem Twojej determinacji w znalezieniu jej dt.

Kurde posty skaczą, edytowałam swoją wypowiedź i się zrobiła nowa, no ale cóż. Skąd się wzięła moja determinacja? Czasem już tak bywa :)
Nie mogę pomóc wszystkim na raz, więc trzeba po kolei

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Jeśli tylko odpowiedź DT da pozytywną odpowiedź będę spać.
Jak nie mam jeszcze dwa na oku na molestowanie :diabloti:

Molestuj oj molestuj :diabloti:
Cieszę się, że tu jesteś :loveu:

Posted

Dziewczyny maaaaam:multi:
Dzisiaj się dowiedziałam, tymczas z podwórkiem, jak mała się spodoba może zostanie na stałe. W Baranowie Sandomierskim, to koło mnie. Będę mogła być u niej bardzo często. Pozostaje kwestia podrzucenia jej do mnie, a ja ją odstawię. Jeszcze jutro będę rozmawiać z chłopakiem i będę miała więcej szczegółów :)

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Dzisiaj się dowiedziałam, tymczas z podwórkiem, jak mała się spodoba może zostanie na stałe. W Baranowie Sandomierskim, to koło mnie. Będę mogła być u niej bardzo często. Pozostaje kwestia podrzucenia jej do mnie, a ja ją odstawię. Jeszcze jutro będę rozmawiać z chłopakiem i będę miała więcej szczegółów :)

Chiq jestes wielka :multi:

I mozna já tam wysterylizowac od razu?

Posted

emilia2280 napisał(a):
Chiq jestes wielka :multi:

I mozna já tam wysterylizowac od razu?

Myślę, że nie będzie problemu. Jutro dogadam wszystkie szczegóły jak tylko dostanę jego numer. Na razie rozmawiałam tylko z jego dziewczyną która poinformowała mnie o tej wiadomości :)
Także jutro zdam relacje.

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):

ale numer to sie Wandzia ucieszy:multi::loveu:
a sunia jeszcze bardziej:p

Posted

Chiq - wspaniała wiadomość :multi::multi::multi:. Ktoś deklarował transport, więc pewnie dowiezie do Ciebie suńkę bez problemu, jeśli trzeba pokryć koszty, to oczywiście podtrzymuję, tylko piszcie na PW, bo szwankuje mi otwieranie stron.
Oby tylko wszystko poszło dobrze, trzymam kciuki!!!!
:loveu:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):

Super wiadomość :multi: Trzymam kciuki :thumbs:

Posted

A więc wszystko ugadane, dograne i DT czeka na sunię z niecierpliwością.
Bardzo sympatyczny chłopak :) Co najlepsze, zapytał mnie czy jak sunia się do nich przyzwyczai i spodoba i itp. to czy mogą sobie ją zostawić na zawsze:multi:
Więc jest szansa na stały domek.
Teraz sprawa transportu. Nikita kiedy byś mogła?? :)
Mój numer w razie jakichś pytań 661 307 839 (można dzwonić o każdej porze dnia i nocy, no chyba że w szkole jestem to nie :P):p

Edit:
Aha, jakby chcieli zostawić ją na zawsze, to czy będzie podpisywana jakaś umowa ?

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):

Nasuwa mi się kilka pytań...
Czy sunia miałaby mieszkać na podwórku, czy w domu?
Jeśli w domu, to czy potencjalny domek wie o zapędach niszczycielskich suni.
O ile pamiętam, z utrzymywaniem czystości też jest na bakier...
Piszesz o chłopaku... W jakim jest wieku i czy mieszka z rodzicami?
Czy wszyscy domownicy znają charakter suni i go akceptują?
Może i troszkę marudzę, ale musimy mieć pewność, że sunia nie wróci, bo nie będzie mieć gdzie...

Posted

Będzie mieszkać na podwórku. Pisałam, ze nie nadaje się do domu na razie bo ma problemy z zachowaniem i manierami. Nikt nie ma nic przeciwko temu, żeby tam była. Rodzice się zgadzają, mieszka z nimi i ma 20 lat.

Edit:
Nic nie szkodzi, ze "marudzisz" ja to doskonale rozumiem :) Sama często tak marudzę:)