Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

J.G napisał(a):
Trzymam kciuki za wszystkich,oby były tylko oceny doskonałe,bo ostatnimi czasy pan sędzia różne oceny przyznaje.:evil_lol:

sędzia też człowiek - pewnie miał gorszy dzień :)

he he edie - każdy kynolog chciałby udoskonalić jeśli nie świat to chociaż rasę, a jak nie rasę to chociaż pogłowie wychodzące z jego hodowli :)

Poza tym nie zapominajmy - każdemu z nas inne rzeczy się podobają - jeden lubi ogórki a drugi lubi córke ogrodnika. My też mamy swoje upodobania jeśli chodzi o psy ( tzn typy) a co dopiero mówić sędzim.
Nic nie zmienimy bo: de gustibus non est disputandum

Posted

J.G napisał(a):
Trzymam kciuki za wszystkich,oby były tylko oceny doskonałe,bo ostatnimi czasy pan sędzia różne oceny przyznaje.:evil_lol:

my też trzymamy łapy i inne kończyny:cool3::cool3::cool3:, a Prezio, jak to prezio ma swoje nastroje, ale ja go lubię

A.

Posted

Ale ja nie napisałem o nastrojach,złych dniach itd... bardzo dobrze że tak robi, ma rację nie które psy powinny leżeć na kanapach a nie po ringach biegać...
Zagraniczny sędzia jak nie da oceny doskonałej to jest ok cisza zero komentarzy a jak zrobi to nasz POLSKI sędzia to jest tragedia jaki on humorzasty itd...

Posted

J.G napisał(a):
Ale ja nie napisałem o nastrojach,złych dniach itd... bardzo dobrze że tak robi, ma rację nie które psy powinny leżeć na kanapach a nie po ringach biegać...
Zagraniczny sędzia jak nie da oceny doskonałej to jest ok cisza zero komentarzy a jak zrobi to nasz POLSKI sędzia to jest tragedia jaki on humorzasty itd...

Wiem w czym rzecz

A.

Posted

Wanilka:Rose: wspaniałe zdjęcia.
Marta gratuluję Mł.Ch.Pl.:laola:.
Neutralko gratuluję BOB-a:thumbs:.

A czy będą pełne wyniki?

Posted

Jacku,wielkie gratulacje,kiedy my zmagaliśmy się na wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim Diduś w tym samym czasie na wystawie w Austrii rozpoczął Interchampionat i Championat Austrii .:multi: :lol: Czy masz jakieś zdjęcia ? Napisz nam coś o tej wystawie.

Posted

Nie napisano jeszcze , że:

FELICITA IMPARATO - NSwR

WIERNA RZEKA Kontrapunkt - Zw Mł

O Gutku już napisano i o Transcendentusie też ze zgarnął najwyższe laury. czyli BOB

GRATULUJE WSZYTKIM !!!! Miło było z Wami spędzać te chwile.

Posted

Imparato napisał(a):
Jacku,wielkie gratulacje,kiedy my zmagaliśmy się na wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim Diduś w tym samym czasie na wystawie w Austrii rozpoczął Interchampionat i Championat Austrii .:multi: :lol: Czy masz jakieś zdjęcia ? Napisz nam coś o tej wystawie.

Tereniu dziękuję bardzo serdecznie za gratulacje.
Wystawa super,cudowna hala rewelacyjna atmosfera,DIDUŚA oceniała p.Steffi Kirschbichler,A. Zdjęcia DIDA pojawią się na mojej stronie www a pozostałych pomeranianów wyślę tobie e-mailem.

Posted

Gratulacje dla Transcendentusa za BOB ,gratulacje dla Gutka za ukończenie championatu ,gratulacje dla zwycięzkich suczek młodziezowej i championce .
No i gratulacje dla Jacka za zaczęcie championatu Austii i Interchampionatu .
Miło było spotkac się znowu w nowym Dworze Maz.:multi::multi::multi::multi::multi:

• 3 weeks later...