filonek_bezogonek Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 J.G napisał(a):Trzymam kciuki za wszystkich,oby były tylko oceny doskonałe,bo ostatnimi czasy pan sędzia różne oceny przyznaje.:evil_lol: sędzia też człowiek - pewnie miał gorszy dzień :) he he edie - każdy kynolog chciałby udoskonalić jeśli nie świat to chociaż rasę, a jak nie rasę to chociaż pogłowie wychodzące z jego hodowli :) Poza tym nie zapominajmy - każdemu z nas inne rzeczy się podobają - jeden lubi ogórki a drugi lubi córke ogrodnika. My też mamy swoje upodobania jeśli chodzi o psy ( tzn typy) a co dopiero mówić sędzim. Nic nie zmienimy bo: de gustibus non est disputandum Quote
M&S Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 J.G napisał(a):Trzymam kciuki za wszystkich,oby były tylko oceny doskonałe,bo ostatnimi czasy pan sędzia różne oceny przyznaje.:evil_lol: my też trzymamy łapy i inne kończyny:cool3::cool3::cool3:, a Prezio, jak to prezio ma swoje nastroje, ale ja go lubię A. Quote
J.G Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ale ja nie napisałem o nastrojach,złych dniach itd... bardzo dobrze że tak robi, ma rację nie które psy powinny leżeć na kanapach a nie po ringach biegać... Zagraniczny sędzia jak nie da oceny doskonałej to jest ok cisza zero komentarzy a jak zrobi to nasz POLSKI sędzia to jest tragedia jaki on humorzasty itd... Quote
M&S Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 J.G napisał(a):Ale ja nie napisałem o nastrojach,złych dniach itd... bardzo dobrze że tak robi, ma rację nie które psy powinny leżeć na kanapach a nie po ringach biegać... Zagraniczny sędzia jak nie da oceny doskonałej to jest ok cisza zero komentarzy a jak zrobi to nasz POLSKI sędzia to jest tragedia jaki on humorzasty itd... Wiem w czym rzecz A. Quote
Wanilka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Legionowo:lol: Swieżo upieczony Młodzieżowy Champion Polski -Improvisator's Masterpiece Vintoyra czyli Gucio:multi::multi::multi: Quote
J.G Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Wanilka:Rose: wspaniałe zdjęcia. Marta gratuluję Mł.Ch.Pl.:laola:. Neutralko gratuluję BOB-a:thumbs:. A czy będą pełne wyniki? Quote
M&S Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Fajne zdjęcia, gratulujemy zwycięzcom, uściski dla Glutka:p A. Quote
Imparato Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Jacku,wielkie gratulacje,kiedy my zmagaliśmy się na wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim Diduś w tym samym czasie na wystawie w Austrii rozpoczął Interchampionat i Championat Austrii .:multi: :lol: Czy masz jakieś zdjęcia ? Napisz nam coś o tej wystawie. Quote
filonek_bezogonek Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Nie napisano jeszcze , że: FELICITA IMPARATO - NSwR WIERNA RZEKA Kontrapunkt - Zw Mł O Gutku już napisano i o Transcendentusie też ze zgarnął najwyższe laury. czyli BOB GRATULUJE WSZYTKIM !!!! Miło było z Wami spędzać te chwile. Quote
J.G Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Imparato napisał(a):Jacku,wielkie gratulacje,kiedy my zmagaliśmy się na wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim Diduś w tym samym czasie na wystawie w Austrii rozpoczął Interchampionat i Championat Austrii .:multi: :lol: Czy masz jakieś zdjęcia ? Napisz nam coś o tej wystawie. Tereniu dziękuję bardzo serdecznie za gratulacje. Wystawa super,cudowna hala rewelacyjna atmosfera,DIDUŚA oceniała p.Steffi Kirschbichler,A. Zdjęcia DIDA pojawią się na mojej stronie www a pozostałych pomeranianów wyślę tobie e-mailem. Quote
Karma Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Gratulacje dla Transcendentusa za BOB ,gratulacje dla Gutka za ukończenie championatu ,gratulacje dla zwycięzkich suczek młodziezowej i championce . No i gratulacje dla Jacka za zaczęcie championatu Austii i Interchampionatu . Miło było spotkac się znowu w nowym Dworze Maz.:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
filonek_bezogonek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 ale ze mnie gapa ..... nie zauwazyłam postu Imparato n t sukcesów Jacka :) Gratulacje Jacku !!!! Czy masz jakieś zdjęcia ? Albo wyniki lub stawkę ? Quote
J.G Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Tak mam wszystko i zdjęcia wszystkich pomeranianów uczestniczących w tej wystawie wieczorem założę temat z tej wystawy.;) Quote
filonek_bezogonek Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 ponizej zdjecia jakie otrzymalam od edie - sa to w wiekszosci zdjecia Gutoslawa :) o wiecej musicie pomeczyc edie :) http://img232.imageshack.us/gal.php?g=pict0172.jpg Quote
Recommended Posts