gwiezdny-wyslannik Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Witam! Chciałabym zrobić moje Seterowi Irlandzkiemu Interchampionat, ale potrzebne mi są do tego konkursy. Więc to stanowi dla mie największy problem. Czy są mi potrzbne Konkursy czy Field Traisy? Czy to jest trudne do zaliczenie? Prosze o pomoc! :) Pozdrawiam, Marta Quote
musia Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Marta, najlepiej o to spytać tutaj http://www.lowiecki.pl/forum/list.php?f=13 Na forum łowieckim jest dużo myśliwych -kynologów Chyba nawet Renata Czachowska z JAGEREM-JACHTEM Rude Ziółko. I z Arislandu też ktoś. To powiedzą o praktyce . Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2004 Author Posted November 26, 2004 Wielkie dzięki. No chyba najlepiej będzie jak sie spotkam z Renata Czechowską i ona mi pomoze. Quote
musia Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Ona najbardziej będzie kompetentna. We wrześniu w Czechach zdobył dyplom I stopnia -3 miejsce Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2004 Author Posted November 26, 2004 No Renatka to bardzo dobrze szkoli te swoje rudzielce. Szczególnie Jachcik jest super w polu. Moze jeszcze skorzystam z pomocy mojego sąsiada z bloku Pana Marszałka on również jest takim "zaawansowanym" myśliwym. Quote
Recommended Posts