m@dzi@ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Po co komu kopiowanie? - Ulubieńcy - Psy i Koty - WP.PL Quote
Czarne Gwiazdy Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Przeczytałem pierwsze zdanie, dowiedziałem się, że pointery sie kopiuje... W następnym, że jest to zabronione. Przeczytałem jeszcze trzecie, bo samo sie rzuciło w oczy i wyłączyłem. Z pewnością jest tam napisane, że kopiowanie jest bez sensu, nie ma celu oraz przez 100 i więcej lat to był głupi wymysł człowieka... A... i z pewnością, że to boli i odciska się mocno na psychice psa do końca życia :) Myśle, że bardzo dobry artykuł napisany przez kogoś doświadczonego w kynologii. A teraz idę sie zająć moimi kopiowanymi psami :shake: Musze je zabrać do psychologa, bo mają problemy z zaakceptowaniem swojego kalectwa. Quote
m@dzi@ Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 :diabloti: Rzeczywiście jest wiele ciekawych informacji, ale czy prawdziwych?:diabloti: Quote
Szamanka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Temat wałkowany tysiące razy. Dlaczego nie korzystacie z wyszukiwarki? :cool1: Quote
Recommended Posts