Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 553
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='orsini']to w przyslosci moze;))))))oj marze...bo sa cudne:))i te charakterki!nielubie psow takich jak moj szelciak-zapatrzony we mnie jak w obrazek!to mnie meczy!:))))
Tez tak mam, na tej zasadzie nudziła mnie zawsze ONka mojej przyjaciołki, w ogóle nie miała innych zainteresowan poza spelnianiem życzen swojej pani. Zero buszowania po krzakach itp....

Posted

[quote name='Flaire']No to co, Fuka, dasz znasz DZISIAJ jak kogoś uda Ci się zgłosić? :wink: Tylko nie zgłaszaj ich zbyt wiele, bo mój awtabus mały, a Misi klatkę pewnie pamiętasz :wink: .
Dzisiaj dzwonie i wysyłam - Diuk jest pewny, tylko ciagle dumam nad gładką suka albo psem. Bo lakelandy - dorosłe maja juz pokończone interchampionaty, a małe - to troche droga wycieczka - tylko po to żeby w klasie młodziezy się pokazać.... Tak więc bez obawy - bo pudełko na nie wezme tak czy owak jedno, a o ile pozwolisz, to Diuk by na moich kolanach jechał... Bo on w pudełku rzyga a luzem nie :o

Posted

wkleje Ci te gladkie:
pies junior:
MONTI PILAT
otwarta
MONAH
MORO ZLAMANY SZELAG
champion
MAHNO

suki
otwarta
jakis champ.FIN i EST WOLFHEART MEANT FOR ME
i championy
Int.Ch. WOODBORNE AMANDA

ale juz o szorstkich zapomnij bo nie mam jak:))))

Posted

Orsini,
dzięki piekne, a mam niedyskretne pytanie - masz może tepse w domu? Bo ja jak mam być szczera najbardziej jestem ciekawa rodzicow tych psow.... ich nazwy mi niewiele mowia, bo ja mam tamte strony zupełnie nie rozpoznane... I jeżeli masz tepse - to ja mam polaczenia po 20tej za darmo, wiec mogłabym dryndnac :roll: Gdybym mogła - daj mi prosze nr na priv.

Posted

orsini napisał(a):
a jesli chodzi o mlodziez lejklandowa...mlodziezowy zwycieztwo litwy jakby nie bylo:))))no i rasa:))))

taaaa, a sponsora dla mnie masz? Ja bym bardzo chciała, chociaz tu tez jest szkopuł, bo kandydatki do wystawienia sa dwie - jedna ma rok a druga 9mcy...

Posted

tez mam te weekendy darmowe:))))i wieczory-super urzadzenie:))))jest jeden problem...ciezko sie do mnie dodzwonic:)))bo u mnie walak o telefon prawie jak o ogien:))))ale spoko:))))zaraz Ci napisze-jak Ci sie uda...:)))ale umowmy sie moze, ze ja zadzwonie ale tak ok.21?bo musze dzis jeszcze na sklepy leciec i do kolezanki i wogole:(((makabra:(((((

• 4 weeks later...
Posted

A czy można w ostatniej chwili zmienić na zgłoszeniu rasę? Misia w Bydgoszczy robiła za nietoperza - myślę o tym, żeby jej szybciutko obciąć uszy, przefarbować sierść i zrobić orsini trochę konkurencji w sznaucerach :wink: .

A tak na poważnie, to boję się, że coś z tym uchem nie w porząsiu. Trochę drapie i łbem trzepie :evil: .

Posted

orsini napisał(a):
oj nie wiem co jej moze byc z uszkiem:(((a nie ma tam jakiegos stanu zapalnego?albo cus?
Jest :bigcry:. Właśnie wróciłyśmy od weta i Misia ma stan zapalny spowodowany najprawdopodobniej grzybem. :evil: Zrobiliśmy wymaz, wyniki za pięć dni i dopiero potem zaczniemy leczyć. A niedobra Pańcia groziła, że uszko obetnie biednemu pieskowi.... A biedny piesek tak nosił, bo go bolało :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Posted

Agasia napisał(a):
Hmm ja wysylalam faxem i mailem... :roll: Czyli co - jechac w ciemno bez potwierdzenia orsini :lol: ?
No, jak już kiedyś pisałam w innym topiku, ja kiedyś tak w ciemno do Budapesztu jechałam, bo się dodzwonić nie mogłam... Potem jeszcze na teren wystawy mnie nie chcieli wpuścić :roll: . Ale wróciłam z CACIBem :D , więc polecam jazdę w ciemno :wink: .

natomiast do Wilna łatwo się dodzwonić i oni tam mówią po polsku! Przynajmniej ta pani, z którą ja rozmawiałam, mówiła. I na maile też odpowiadali, przynjmniej wcześniej, więc możesz spróbować mailem...

Posted

Ja pisalam do nich maila czy doszlo moje zgloszenie i czy jest poprawnie wypelnione (napisalam,jakiego psa i do jakiej klasy chcialam zglosic),odpisali,ze tak wszystko jest w porzadku,wiec to chyba nieoficjalne potwierdzenie ? :wink:

Posted

Mam takie male dosyc istotne pytanie. Zgłaszalam psa 9 grudnia 2004 r., I termin zgłoszeń był do 10.12.04, 55 Euro to plata za dwie wystawy, ale czy ta suma obowiazuje mnie tez na wystawie? Czy na wystawie musze zaplacic juz duzo wiecej? Prosze o szybka odpowiedz ;)