orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 to w przyslosci moze;))))))oj marze...bo sa cudne:))i te charakterki!nielubie psow takich jak moj szelciak-zapatrzony we mnie jak w obrazek!to mnie meczy!:)))) Quote
Fuka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 [quote name='orsini']to w przyslosci moze;))))))oj marze...bo sa cudne:))i te charakterki!nielubie psow takich jak moj szelciak-zapatrzony we mnie jak w obrazek!to mnie meczy!:)))) Tez tak mam, na tej zasadzie nudziła mnie zawsze ONka mojej przyjaciołki, w ogóle nie miała innych zainteresowan poza spelnianiem życzen swojej pani. Zero buszowania po krzakach itp.... Quote
Fuka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 [quote name='Flaire']No to co, Fuka, dasz znasz DZISIAJ jak kogoś uda Ci się zgłosić? :wink: Tylko nie zgłaszaj ich zbyt wiele, bo mój awtabus mały, a Misi klatkę pewnie pamiętasz :wink: . Dzisiaj dzwonie i wysyłam - Diuk jest pewny, tylko ciagle dumam nad gładką suka albo psem. Bo lakelandy - dorosłe maja juz pokończone interchampionaty, a małe - to troche droga wycieczka - tylko po to żeby w klasie młodziezy się pokazać.... Tak więc bez obawy - bo pudełko na nie wezme tak czy owak jedno, a o ile pozwolisz, to Diuk by na moich kolanach jechał... Bo on w pudełku rzyga a luzem nie :o Quote
Flaire Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Nie ma sprawy - może na kolanach. A nawet chyba będzie musiał, bo niezłożone pudełko nie wiem, czy się zmieści. Ale złożone zmieści się na pewno. Quote
orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 wkleje Ci te gladkie: pies junior: MONTI PILAT otwarta MONAH MORO ZLAMANY SZELAG champion MAHNO suki otwarta jakis champ.FIN i EST WOLFHEART MEANT FOR ME i championy Int.Ch. WOODBORNE AMANDA ale juz o szorstkich zapomnij bo nie mam jak:)))) Quote
orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 a jesli chodzi o mlodziez lejklandowa...mlodziezowy zwycieztwo litwy jakby nie bylo:))))no i rasa:)))) Quote
Fuka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Orsini, dzięki piekne, a mam niedyskretne pytanie - masz może tepse w domu? Bo ja jak mam być szczera najbardziej jestem ciekawa rodzicow tych psow.... ich nazwy mi niewiele mowia, bo ja mam tamte strony zupełnie nie rozpoznane... I jeżeli masz tepse - to ja mam polaczenia po 20tej za darmo, wiec mogłabym dryndnac :roll: Gdybym mogła - daj mi prosze nr na priv. Quote
Fuka Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 orsini napisał(a):a jesli chodzi o mlodziez lejklandowa...mlodziezowy zwycieztwo litwy jakby nie bylo:))))no i rasa:)))) taaaa, a sponsora dla mnie masz? Ja bym bardzo chciała, chociaz tu tez jest szkopuł, bo kandydatki do wystawienia sa dwie - jedna ma rok a druga 9mcy... Quote
orsini Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 tez mam te weekendy darmowe:))))i wieczory-super urzadzenie:))))jest jeden problem...ciezko sie do mnie dodzwonic:)))bo u mnie walak o telefon prawie jak o ogien:))))ale spoko:))))zaraz Ci napisze-jak Ci sie uda...:)))ale umowmy sie moze, ze ja zadzwonie ale tak ok.21?bo musze dzis jeszcze na sklepy leciec i do kolezanki i wogole:(((makabra:((((( Quote
Flaire Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 A czy można w ostatniej chwili zmienić na zgłoszeniu rasę? Misia w Bydgoszczy robiła za nietoperza - myślę o tym, żeby jej szybciutko obciąć uszy, przefarbować sierść i zrobić orsini trochę konkurencji w sznaucerach :wink: . A tak na poważnie, to boję się, że coś z tym uchem nie w porząsiu. Trochę drapie i łbem trzepie :evil: . Quote
orsini Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 hahahaha:))))to moze farbnij na czarno i KaVandze w olbrzymach rob raczej:))) oj nie wiem co jej moze byc z uszkiem:(((a nie ma tam jakiegos stanu zapalnego?albo cus? Quote
Flaire Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 orsini napisał(a):oj nie wiem co jej moze byc z uszkiem:(((a nie ma tam jakiegos stanu zapalnego?albo cus?Jest :bigcry:. Właśnie wróciłyśmy od weta i Misia ma stan zapalny spowodowany najprawdopodobniej grzybem. :evil: Zrobiliśmy wymaz, wyniki za pięć dni i dopiero potem zaczniemy leczyć. A niedobra Pańcia groziła, że uszko obetnie biednemu pieskowi.... A biedny piesek tak nosił, bo go bolało :bigcry: :bigcry: :bigcry: Quote
tunio Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Flaire to zdrowia dla Misi zyczymy.Licze na meldunki jak sie Misia czuje :( Quote
Agasia Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Czy ktos dostal juz potwierdzenie z wystawy? Quote
orsini Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 nie liczylabym na to:)))ja w zeszlym roku nie dostalam:)) Quote
Flaire Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Ja dostałam mailem już dawno - czyli nieoficjalne, bez numeru katalogowego. I to chyba dlatego, ze wysłałam zgłoszenie mailem i poprosiłam o potwierdzenie. Quote
Agasia Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Hmm ja wysylalam faxem i mailem... :roll: Czyli co - jechac w ciemno bez potwierdzenia orsini :lol: ? Quote
orsini Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 hmmm...no ja daleko nie mam:))))mozna im w sumie maila wyslac,ale czy odpisza? Quote
Flaire Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Agasia napisał(a):Hmm ja wysylalam faxem i mailem... :roll: Czyli co - jechac w ciemno bez potwierdzenia orsini :lol: ?No, jak już kiedyś pisałam w innym topiku, ja kiedyś tak w ciemno do Budapesztu jechałam, bo się dodzwonić nie mogłam... Potem jeszcze na teren wystawy mnie nie chcieli wpuścić :roll: . Ale wróciłam z CACIBem :D , więc polecam jazdę w ciemno :wink: . natomiast do Wilna łatwo się dodzwonić i oni tam mówią po polsku! Przynajmniej ta pani, z którą ja rozmawiałam, mówiła. I na maile też odpowiadali, przynjmniej wcześniej, więc możesz spróbować mailem... Quote
tunio Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Ja pisalam do nich maila czy doszlo moje zgloszenie i czy jest poprawnie wypelnione (napisalam,jakiego psa i do jakiej klasy chcialam zglosic),odpisali,ze tak wszystko jest w porzadku,wiec to chyba nieoficjalne potwierdzenie ? :wink: Quote
Agasia Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Ja wysylalam zgloszenie mailem i zadnej odp nie dostalam (chociaz prosilam 8) ) ... Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 19, 2005 Author Posted February 19, 2005 Mam takie male dosyc istotne pytanie. Zgłaszalam psa 9 grudnia 2004 r., I termin zgłoszeń był do 10.12.04, 55 Euro to plata za dwie wystawy, ale czy ta suma obowiazuje mnie tez na wystawie? Czy na wystawie musze zaplacic juz duzo wiecej? Prosze o szybka odpowiedz ;) Quote
Sonya-Nero Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Jak ja się pytałam w listopadzie, to otrzymałam odpowiedź, że na wystawie będzie pobierana opłata w wysokości 95 euro. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 19, 2005 Author Posted February 19, 2005 Czyli moge zaplacic 55 Euro w banku, tak? Czy musze to kwote wyzsza placic? To musze zaplacic teraz, bo jednak 45 Euro to duza roznica ;) Quote
Recommended Posts