Chima Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 @Orsini przepraszam - chciałem ułatwić, a zaplątałem.... :-? Quote
orsini Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Jest tylko Perro Dogo Mallorquin i to az 1 sztuka:)))) pies klasa otwarta wiec teraz juz champion pewnie Lat-Sao De Almallutx Quote
Chima Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 @Orsini Dziękuję i tak myślę, że ten pies jest już niestety Championem chociaż w tym danym przypadku jest to kicha - popatrzcie na tego molosa. Obciach :oops: Quote
orsini Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 lekki francuzik z przodu,ale nie czepiajmy sie:)))nie znam wzorca moze ten typ tak ma?:))) Quote
Chima Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 @Orsini Generalnie to ma być molos nie gończy w typie kojota. Może ma miły charakter :oops: Quote
orsini Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 ja w takich przypadkach mowie: ze ma ladny kolor:))))))))) Quote
Chima Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 @Orsini Niestety akurat ten egzemplarz nie ma nawet atrakcyjnego umaszczenia. Gdyby to całe Wilno było póxniej to może bym pojechał, ale to za szybko i już po pierwszym terminie płatności, a 95 euro to już kasa.................... do tego wolę jeździć gdzie jest konkurencja - już raz z braku porównania nie dostałem wniosku po drugiej stronie Europy - myslałem, że ataku serca dostanę. Quote
Agasia Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Orsini wieelkie dzieki :* A podaj jece sunki co :> :lol: 8) Boooze ile Polakow w beaglach :o W sumie... wszyscy prawie :P My gash :P Uslyszycie polska gware - jestescie przy ringu beagle :P Ale my i tak i tak jedziemy ;) Co bedzie to bedzie heh Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 5, 2005 Author Posted January 5, 2005 Wielkie dzieki za seterki! Oj cos watpie w ten moj Best In Show... :P Jeszcze raz dzieki za stawke :* Quote
Agasia Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Ale ja w ciebie nie watpie ;) Sluchajcie a jak to jest z tymi sedziami? Bo niby jest taka sama obsada na obydwoch wystawach (patrzac w info) ale np. w 6 gr jest 2 sedziow - czyli raz jeden raz drugi? Quote
nice_girl Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Corgi Cardigansuka w mlodziezy Sargitin Get Beautiful Corgi Pre cos tam:))))) psy posrednia Fairy's Gift Quickstep otwarta Cyr Ze Sibiru Fairy's Gift Quenns Knight suki posrednia Fairy's Gift Queen Elisabeth Dzięki, spodziewałam się większej ilości. :wink: W ogóle do kiedy można zgłaszać na te dwie marcowe? Quote
tunio Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 My sie zastanawiamy nad ta nieszczesna wystawa :roll: A ile wynosi platnosc na wystawie za psa zgloszonego w II termine ? Bo obawiam sie,ze nie rozumiem tej tabelki :hmmmm: Od razu widac,ze jako dziecko bylam blondynka :wink: PS.My w razie czego chetnie spotkamy sie z innymi Polakami 8) A szczegolnie z pewnymi ogoniastymi rottasami i ich wlascicielami :wink: Quote
aga 2 Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 A szczegolnie z pewnymi ogoniastymi rottasami i ich wlascicielami :wink: 8) Pragnę nadmienić, że własciciel jest jeden 8) Pies zgłoszony w drugim terminie kosztuje 95 euro :-? To, co jest w nawiasie i tansze o 10 euro to dla "ziomali" 8) Dla innostrańców drożej. Przy czym to 95 veuro jest za oydwie wystawy, jeżeli chcesz zgłosić na jedną - i chyba obojętne którą - to wtedy 50 euro. Justynka, zgłoszenia do 20 stycznia. Quote
tunio Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Aga na kolanach blagam o przebaczenia tej karygodnej pomylki w sprawie ilosci wlascicieli :modla: :wink: Czyli z tymi oplatami jest tak jak myslalam...A na wystawie tez zaplace 95 czy jeszcze mi cos dorzuca "za zwloke" ? No coz,najwyzej bede sciany gryzc przez m-c :wink: Quote
aga 2 Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 No więc jak wysłałam do nich maila z zapytaniem takim własnie, czy płacę tyle, co w tabelce, czy coś więcej, to mi odpowiedzieli : YES. Zgaduj sobie sama, o co im chodziło :wink: Quote
tunio Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 No coz,w zgaduj-zgadule dawno sie nie bawilam.... :wink: Tak sie zastanawiam....Moze bysmy sie spotkali przez przekroczeniem granicy i przekroczyli ja wspolnie ? Razniej by bylo,nie mowiac juz o tym,ze mozna by na kogos zwalic gdybysmy sie zgubili 8) Quote
aga 2 Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Ja jeszcze nie wiem, jak bede jechała, więc póki co nie będe się umawiac :( Quote
nice_girl Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Justynka, zgłoszenia do 20 stycznia. Matko, skąd ja wytrzasnę sponsora do 20? :silly: I chyba, jeśli się uda, to pojadę sama. Quote
orsini Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 95 euro to juz jest z kara za zwloke:)))bo w pierwszym bylo duuuuuuzo,duuuuuuzo mniej:)))) Asiaczek: suki bigli beda,ale nie wiem kiedy, bo nie bardzo tu moge teraz katalog otworzyc:)))wczoraj szefa nie bylo:))) Quote
Pirat_fila Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 @Orsini napisz i dla mnie staweczkę fili z tamtego roku, cio? :) Nie sądzę byś miała się tym zmęczyć:) Quote
Agasia Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Hah a ja ladnie zglosilam w 1 termieni 8) orsini - Agasia jestem :D Quote
Flaire Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 My się chyba zdecydujemy pojechać. W Wilnie mieszka synalek Misi, więc może nas przenocują... Problem w tym, że chyba akurat Misia cieczki dostanie. :roll: orsini, możesz napisać, jak tam było w zeszłym roku z Airedalami? Quote
orsini Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 szefa niet wiec... Flair bylo 19 sztuk co Cie interesuje, bo wszystkich nie wklepie:))) Quote
orsini Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Agasia nie wymagaj ode mnie zbyt wiele:))chcialas psy?:)))no to dostalas,tak?:)))) jeszcze filki... Quote
Recommended Posts