Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 553
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@Orsini

Dziękuję i tak myślę, że ten pies jest już niestety Championem chociaż w tym danym przypadku jest to kicha - popatrzcie na tego molosa. Obciach :oops:

fperrodogomallorquin29.jpg

Posted

@Orsini

Niestety akurat ten egzemplarz nie ma nawet atrakcyjnego umaszczenia.

Gdyby to całe Wilno było póxniej to może bym pojechał, ale to za szybko i już po pierwszym terminie płatności, a 95 euro to już kasa....................

do tego wolę jeździć gdzie jest konkurencja - już raz z braku porównania nie dostałem wniosku po drugiej stronie Europy - myslałem, że ataku serca dostanę.

fperrodogomallorquin26.jpg

Posted

Orsini wieelkie dzieki :* A podaj jece sunki co :> :lol: 8)

Boooze ile Polakow w beaglach :o W sumie... wszyscy prawie :P My gash :P Uslyszycie polska gware - jestescie przy ringu beagle :P Ale my i tak i tak jedziemy ;) Co bedzie to bedzie heh

Posted

Ale ja w ciebie nie watpie ;)

Sluchajcie a jak to jest z tymi sedziami? Bo niby jest taka sama obsada na obydwoch wystawach (patrzac w info) ale np. w 6 gr jest 2 sedziow - czyli raz jeden raz drugi?

Posted
Corgi Cardigan

suka w mlodziezy

Sargitin Get Beautiful

Corgi Pre cos tam:)))))

psy

posrednia

Fairy's Gift Quickstep

otwarta

Cyr Ze Sibiru

Fairy's Gift Quenns Knight

suki

posrednia

Fairy's Gift Queen Elisabeth

Dzięki, spodziewałam się większej ilości. :wink: W ogóle do kiedy można zgłaszać na te dwie marcowe?

Posted

My sie zastanawiamy nad ta nieszczesna wystawa :roll:

A ile wynosi platnosc na wystawie za psa zgloszonego w II termine ? Bo obawiam sie,ze nie rozumiem tej tabelki :hmmmm:

Od razu widac,ze jako dziecko bylam blondynka :wink:

PS.My w razie czego chetnie spotkamy sie z innymi Polakami 8)

A szczegolnie z pewnymi ogoniastymi rottasami i ich wlascicielami :wink:

Posted

A szczegolnie z pewnymi ogoniastymi rottasami i ich wlascicielami :wink:

8)

Pragnę nadmienić, że własciciel jest jeden 8)

Pies zgłoszony w drugim terminie kosztuje 95 euro :-? To, co jest w nawiasie i tansze o 10 euro to dla "ziomali" 8) Dla innostrańców drożej.

Przy czym to 95 veuro jest za oydwie wystawy, jeżeli chcesz zgłosić na jedną - i chyba obojętne którą - to wtedy 50 euro.

Justynka, zgłoszenia do 20 stycznia.

Posted

Aga na kolanach blagam o przebaczenia tej karygodnej pomylki w sprawie ilosci wlascicieli :modla:

:wink:

Czyli z tymi oplatami jest tak jak myslalam...A na wystawie tez zaplace 95 czy jeszcze mi cos dorzuca "za zwloke" ?

No coz,najwyzej bede sciany gryzc przez m-c :wink:

Posted

No więc jak wysłałam do nich maila z zapytaniem takim własnie, czy płacę tyle, co w tabelce, czy coś więcej, to mi odpowiedzieli : YES.

Zgaduj sobie sama, o co im chodziło :wink:

Posted

No coz,w zgaduj-zgadule dawno sie nie bawilam.... :wink:

Tak sie zastanawiam....Moze bysmy sie spotkali przez przekroczeniem granicy i przekroczyli ja wspolnie ? Razniej by bylo,nie mowiac juz o tym,ze mozna by na kogos zwalic gdybysmy sie zgubili 8)

Posted

95 euro to juz jest z kara za zwloke:)))bo w pierwszym bylo duuuuuuzo,duuuuuuzo mniej:))))

Asiaczek: suki bigli beda,ale nie wiem kiedy, bo nie bardzo tu moge teraz katalog otworzyc:)))wczoraj szefa nie bylo:)))

Posted

My się chyba zdecydujemy pojechać. W Wilnie mieszka synalek Misi, więc może nas przenocują... Problem w tym, że chyba akurat Misia cieczki dostanie. :roll:

orsini, możesz napisać, jak tam było w zeszłym roku z Airedalami?

• 2 weeks later...