aga 2 Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 No widzisz, Justynka, Wilno jakoś najbardziej po drodze. Ja jestem zdecydowana i wysyłam jutro zgłoszenia, a ty? Nie wiem jeszcze tylko jak z transportem, ale o to będę martwiła się później. Quote
aga 2 Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Słuchajcie, czy Trójmiasto, Elbląg jedzie? Bo ja zostałam spieszona i w związku z tym bede szukała jakiegoś transportu - a tak, to może jakiś busik zorganizować? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 22, 2004 Author Posted December 22, 2004 Orsini a mozna wiedziec co z tym katalogiem? Quote
kingula Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Kroliczek, ja sie prawdopodobnie pisze na ta wystawe z jednym psem, jade z Warszawy. Quote
KN Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Widze ze sporo rodakow sie wybiera, ja jade z 3 psami olbrzymem psem w klasie championow , suka w otwartej i miniatura cz-sr w mlodziezy. Pozatym jada jeszcze znajomi z dwoma olbrzymami i miniaturka, chyba wszedzie na wystawie bedzie slychac polski jezyk:)) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 3, 2005 Author Posted January 3, 2005 I o to chodzi ma byc slychac polski jezyk :) I mam nadzieje, ze sie wszyscy spotkamy na konkurencjach finalowych i bedzie co swietowac :) My jedziemy z Seterem Irlandzkim w klasie championow, bedziemy w obydwa dni :) Quote
kadziumia Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Kroliczek, ja sie prawdopodobnie pisze na ta wystawe z jednym psem, jade z Warszawy. No to widzię, ze obsada Samoyedów z Polski się poszerza. To fajnie, zwłaszcza, że Finowie się znowu zapowiadają, a i rodzime Samki podobno wreszcie dopiszą w szerszym składzie ;) pozdrawiam Quote
orsini Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 eeee, no...jest u mnie w domku:))))szczerze mowiac zapomnialam o Was:))))) Quote
orsini Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Kaska a ci znajomi to z Gorzalka?czy jeszcze kto inny?mozesz zdradzic sekret?:)))z jaka miniaturka? Quote
KN Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Zgadlas Orsini ta druga miniaturka to ml zw Eu Sasquehanna Gorzalka Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 4, 2005 Author Posted January 4, 2005 Więc Orsini moge prosic o stawke seterow irlandzkich psow? :) Quote
KN Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Orsini wybierasz sie czy chcialas sie wybrac?:) mam nadzieje ze wygrane w mini czarno-srebrnych beda nalezaly do Polakow:) Agatka czy Dengi jedzie?? Jesli tak to spotykamy sie w proowaniu o junior BOB :D Quote
orsini Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 kaska wybieram sie:))) dobrze, podam:))postaram sie wieczorkiem, ok?:)))tylko nie bijcie:)))) Quote
Agasia Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 To od razu beagle jeszcze mozesz podac wieczorkiem ;) Quote
KN Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 w jakiej klasie bedziesz wystawiac swoje zwierzatko Quote
orsini Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 wieczorkiem nie dotarlam do kompa-nie mam w domku:(((( ale dzis:)))) Irish Red Seter dla Gwiazdeczki:)))) psy szczenki: Field of Dream Boogie Nights Copper's Feather in My Cap Garden Star's First Edition posrednia klasa: Karmino Cassador Karmino Corall otwarta: Irish Melody Rival Number One Karmino Babylon Vicary's Yedidah championy: Irish Melody Sherry Cobbler Karmino Allegro SUCZYDŁa szczenki: Karmino Dulcinea posrednia Karmino Chiquita otwarta A Piece of Glory Cinammon's Karmino Barcarola championy: Chic Choix East of Eden Karmino Bona Dea ufffffffffffffffffffffffff, zmeczylam sie:))))za ewentualne bledy sorki:)))) Quote
orsini Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 bigli tez duzo:(((((a co Cie konkretnie interesuje?psy czy suki? Quote
orsini Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Corgi Cardigan suka w mlodziezy Sargitin Get Beautiful Corgi Pre cos tam:))))) psy posrednia Fairy's Gift Quickstep otwarta Cyr Ze Sibiru Fairy's Gift Quenns Knight suki posrednia Fairy's Gift Queen Elisabeth Quote
orsini Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 a ja ślicznie prosze o podanie ilości shih-tzu, psów z klasy championów. no takie prosby to ja rozumiem:))) az 3 byly Bai Kuin Gold Rain Lustica Sidzu Jaunty Tangse Wiseguy w otwartej byly, bo teraz moga juz dolaczyc: Charity's Ink N Ice Izija Lively Y Alisim Quote
orsini Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 To mi jakby nie bylo tak duzo to stawke beagle w mlodziezy i posredniej psy 8) aaaaa to moge:)) psy mlodziez Embargo Tel Quel posrednia Blacky The First Catulus Czort z Rydlewa Fortibus Spring Melody otwarta Agar z Horni Lisnice Starbuck Torbay Rock On uzytki Idol Poleskie Pojezierze championy Bayer Gorzowska Panorama Cherry Creeck Man of Mystery Quote
orsini Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 jeszcze o kims zapomnialam?bo mi sie czytac nie chce:)))) komu, komu bo ide do domu?:))))) Quote
Chima Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 @Orsini mam prośbę podaj mi proszę stawkę Perro Dogo Mallorquin, Ca de Bou, psa z Majorki - bardzo proszę :D Quote
orsini Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 gorzala ja to za gupia jestem:)))czy to jest jedna rasa?czy 2?bo ze ca de bou czy jak mu tam to pies z majorki to wiem ,ale ten pierwszy??? Quote
Recommended Posts