Agasia Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 No ja posiedze jeszcze rok w mlodszej 8) :lol: Co sie bede pchac do was - proffesionalow :D No to jakby co - nie zdziw sie jak na jakiejs wystawie cie dopadne :D :D Quote
carotina Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 No widziałyśmy się, Ty byłaś 1 a ja 2 :P Pamiętam jak sobie wszystkie udzielałyśmy rad, co będzie jak będzie zamiana psów :) no, ja też :D a zamiany, nie było.... :P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2004 Author Posted November 26, 2004 Dzięki Bogu, bo ja bym sobie nie poradziła tak na żywca Akite lub Shiz Tzu wystawić :) Quote
Agasia Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 tak na żywca Akite lub Shiz Tzu wystawić :) Co innego po smierci nie Marta :D ? ,,Dzieci, ktore zabijaja" 8) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2004 Author Posted November 26, 2004 No po śmierci to zupełnie inaczej, a na zywca to nieeee... :P Na żywca to tylko Gończe Polskie i ewentualnie Setery! 8) Bo po śmierci to jest "Agylyty z husky" :P Quote
Agasia Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 No i PT z panem bogiem :P I ten piach wszedzie bo Ventooo przebiegal :P PS. Ale my dogomanie zasmiecimy :P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted November 26, 2004 Author Posted November 26, 2004 No biedni DGM'iacy będą czytać co te dwie dziweczynki piszą :P Moze zaczniemy sobie a'la sms'y pisać na DGM'i :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 9, 2004 Author Posted December 9, 2004 Orsini czy mozna prosic tą Stawke Seterów Irlandzkich?????? Quote
orsini Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 a co mialo byc z tych sweterow?bo ich sporo bylo:(((bo az 16:((( Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 9, 2004 Author Posted December 9, 2004 Ale samych psów 16 czy wszystkich? Więc poprosze Psy/Otwarta i Psy/championow :) Quote
aga 2 Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 Słuchajcie, się zdecydowałam i zgłaszam psy. Czy pojade, to już inna sprawa 8) Orsini, jak tam z cenami jest za hotel i inne duperele? Kto będzie jechał z Trójmiasta lub okolic? Może jakiegoś busika? Quote
orsini Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 wszystkich tyle. wezme jednak katalog do domku i w weekend od kolezanki wstukam, bo tu wciaz ktos chodzi a ja pracuje,nie?:)))) hotel tani, nie pamietam ile wychodzilo za osobe z psem-60-70zl:)))a calkiem dobre warunki inne sprawy to jakie?:))))kibel chyba byl free:))) Quote
Agatka Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 No ja tez moge powiedziec, ze jest fajnie i niedrogo Hotel polecam maleńki zaraz koło dworca www.runmis.com cena od osoby 13 euro/40 litów za duzego psa płaci sie 10 litów łazienki, telewizory w pokojach, pokoje 2/3 osobowe mozna korzystac z małej kuchenki na parterze. w halach Litexpo ubikacja za darmo bar szybkiej obsługi z dobrym i tanim jedzeniem. Ringi naprawde swietne!!! duze i z odpowiednim podłozem No i przedewszystkim ciepło:) Aha parking za free :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted December 10, 2004 Author Posted December 10, 2004 Dzięki na za wszystkie informacje i prosze w weekend o Seterki. A ma ktoś może jeszcze jakiś katalog z tej wystawy ? Quote
Agasia Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 No to my raczej bankowo jedziemy 8) A mam pytanko - do ch.litwy psy goncze nie potrzebuja pol polowych prawda...? bo pamietam ze ktos mi mowil ze tak, ale w tych wszystkich regulach przyznawania championatow nic na ten temat nie pisze... wiec nie :>? Quote
króliczek Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Również zgłosiłam swojego psiaka na tą podwójną w Vilnie,ale szukam kilku osób z którymi mogłabym wynająć jakiegoś busa.Może ktoś z was jest z W-wy i ma podobne plany.Jadąc w kilka osób spadają koszty całej wycieczki... Quote
aga 2 Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Króliczku, skąd jesteś? I czy możecie jechać przez Gdynię? Quote
króliczek Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Mieszkamy z moim psiakiem w Warszawie.Do Trencina jadę ze swoim znajomym,ale do Vilna powinnam zorganizować sobie inny dojazd.Może ktoś z was ma namiary do osoby zarobkowo zajmującej się wyjazdami i transportem.Gdy jest już transport łatwiej o pasażerów i wtedy można Agusiu obgadać szczegóły. Quote
aga 2 Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 No i co zmieniasz posty łobuzie 8) :wink: Teraz wychodzi na to, że nie potrafię czytać ze zrozumieniem :evilbat: Masz rację, jak się bedzie miało nagrany transport, to wtedy można nawet jakoś lekkim objazdem pojechać. Quote
króliczek Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Jak coś będzie nagrane na 100 to napewno podklepię do Ciebie Aga! Quote
aga 2 Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Dzięki :D Ja ze swojej strony też będe się starała coś załatwić. Quote
Agatka Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 My jedziemy z krakowa przez Warszawe wiec jesli ktos byłby chetny to zapraszam do współpracy!!! Quote
króliczek Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Agatka, w jakim składzie jedziecie i ile wolnego miejsca macie ? Quote
Sonya-Nero Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 My jedziemy z krakowa przez Warszawe wiec jesli ktos byłby chetny to zapraszam do współpracy!!! Ja i BiBi jedziemy z Bielska via Wadowice, Kraków.... jakiś fajny busik by nas nawet interesował... :D Quote
nice_girl Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 A mnie by interesowało wolne miejsce albo w busie, albo u kogoś w samochodzie - bez psa. :) Aguś, Nie udało nam się spotkac do tej pory, to może wyjdzie na to, że uda nam się to dopiero poza granicami kraju. :lol: Quote
Recommended Posts