Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 553
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Słuchajcie, się zdecydowałam i zgłaszam psy. Czy pojade, to już inna sprawa 8)

Orsini, jak tam z cenami jest za hotel i inne duperele?

Kto będzie jechał z Trójmiasta lub okolic? Może jakiegoś busika?

Posted

wszystkich tyle.

wezme jednak katalog do domku i w weekend od kolezanki wstukam, bo tu wciaz ktos chodzi a ja pracuje,nie?:))))

hotel tani, nie pamietam ile wychodzilo za osobe z psem-60-70zl:)))a calkiem dobre warunki

inne sprawy to jakie?:))))kibel chyba byl free:)))

Posted

No ja tez moge powiedziec, ze jest fajnie i niedrogo

Hotel polecam maleńki zaraz koło dworca

www.runmis.com

cena od osoby 13 euro/40 litów

za duzego psa płaci sie 10 litów

łazienki, telewizory w pokojach, pokoje 2/3 osobowe

mozna korzystac z małej kuchenki na parterze.

w halach Litexpo ubikacja za darmo

bar szybkiej obsługi z dobrym i tanim jedzeniem.

Ringi naprawde swietne!!!

duze i z odpowiednim podłozem

No i przedewszystkim ciepło:)

Aha parking za free :)

Posted

No to my raczej bankowo jedziemy 8) A mam pytanko - do ch.litwy psy goncze nie potrzebuja pol polowych prawda...? bo pamietam ze ktos mi mowil ze tak, ale w tych wszystkich regulach przyznawania championatow nic na ten temat nie pisze... wiec nie :>?

Posted

Również zgłosiłam swojego psiaka na tą podwójną w Vilnie,ale szukam kilku osób z którymi mogłabym wynająć jakiegoś busa.Może ktoś z was jest z W-wy i ma podobne plany.Jadąc w kilka osób spadają koszty całej wycieczki...

Posted

Mieszkamy z moim psiakiem w Warszawie.Do Trencina jadę ze swoim znajomym,ale do Vilna powinnam zorganizować sobie inny dojazd.Może ktoś z was ma namiary do osoby zarobkowo zajmującej się wyjazdami i transportem.Gdy jest już transport łatwiej o pasażerów i wtedy można Agusiu obgadać szczegóły.

Posted

No i co zmieniasz posty łobuzie 8) :wink: Teraz wychodzi na to, że nie potrafię czytać ze zrozumieniem :evilbat:

Masz rację, jak się bedzie miało nagrany transport, to wtedy można nawet jakoś lekkim objazdem pojechać.

Posted
My jedziemy z krakowa przez Warszawe wiec jesli ktos byłby chetny to zapraszam do współpracy!!!

Ja i BiBi jedziemy z Bielska via Wadowice, Kraków.... jakiś fajny busik by nas nawet interesował... :D

Posted

A mnie by interesowało wolne miejsce albo w busie, albo u kogoś w samochodzie - bez psa. :)

Aguś,

Nie udało nam się spotkac do tej pory, to może wyjdzie na to, że uda nam się to dopiero poza granicami kraju. :lol: