Santy Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 A ja jeszcze raz poproszę o stawkę pudli miniaturowych czarnych,białych i brązowych ( po "ichniemu"-pudelaj nykstukiniai" lub Caniche Nain.Te kolory oceniane są razem. :modla: Quote
TANANA Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 kingula napisał(a):Tanana a co by bylo gdyby przyszlo Wam dzis wracac? :roll: lol: No mysmy dzisiaj wlasnie wracali!!! Quote
skubi Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Pudle miniaturowe (Caniche Nain) Niestety nie wiem które kolory są 'klasyczne' są które nie, więc pisze jak leci CLASSIC COLOUR PSY szczenięta REMIX LITAUS SIMFONIJA pośrednia BELOTSVETIK ZHUTKIY HULIGAN SARAHILL LOVE ON THE RUN otwarta NOW OR NEVER VON DER HUTZELSCHWEIZ championy EXCLUTIVE KNOCK IT OF LUCKY LERRY Z ALTHEYROSEI SUCZKI szczenięta NEFERTITE IS DRAUGUZIO młodzież MATRICA LITAUS SIMFONIJA pośrednia POWER OF LOVE LINDEZA NOT CLASSIC COLOUR PSY pośrednia DOCTOR'S SPECIAL VIVA BUCKEROO championy GRAND VICTORY SIDABRINE KULKA LEBIRTSAUBER BANTIK SUCZKI pośrednia DOCTOR'S SPECIAL NADJUSKA otwarta HOTLINE IS DRAUGUZIO Quote
Santy Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 BARDZO CI DZIĘKUJĘ SKUBI i POZDRAWIAM ! :angel: Też jestem z Gdyni :wink: Quote
Natalia_W Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 A ja BARDZO prosze o stawke sznaucerow miniaturowych pieprz i sól. nr.FCI 183 :D Quote
nice_girl Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 A ja bardzo ładnie proszę o corgi obu ras, bardzo jestem ciekawa stawki. Quote
anabelka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Zeliika napisał(a):DAKAR z Werwa: 2x exc 2x1 miejsce: Ml. Zwyciezca Litwy '05 Ml Zwyciezca Wilna '05 mamy 2 wnioski na MlCh Litwy :multi: Gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: . Gdzie ja to ostatnio mowilam, ze Dakar goni swoich starszych kolegow? Nie pomyliłam się. Bardzo się cieszę. Quote
Asiaczek Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Carragan - wielkie dzięki za stawkę basków. Co prawda tylko 3 z nich "coś" mi mówią, reszta jest dla mnie "ciemna mogiła". Tak więc trzeba będzie trochę rozpracować konkurencję. Gratulacje dla wygranych i zadowolonych, dla mniej zadowolonych i wogóle niezadowolonych. Z Waszych relacji wynika, że rzeczywiście droga to była "dyskoteka" (stronniczość sędziów, łapówki itp.). W związku z tym cieszę się, że pojechałam do Grazu i tam powalczyłam, zdobyłam i jestem zadowolona. Pzdr. Quote
orsini Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 a kto wygral huski w sobote???bo rozmawialam z jakims kolesiem:))) bardzo milym-czekal na finaly:))wiec albo rase albo juniora wzial:)))tak czy siak Polak:))) Quote
króliczek Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 No właśnie ...finały .Wstyd się przyznać ,że choć Nobis zgarnął całą pulę -jego pancia do finaów nie czekała :oops: Nie mieliśmy okazji zobaczyć ilu naszych ziomków na podium stanęło,szkoda.My po ocenie byliśmy już o 10.45 ,a pogoda pogarszała się z godziny na godzinę.Jeśli ktoś z was obejrzał finał IIgr -to poproszę chociaż o rasy pierwszej trójcy :) Quote
orsini Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 w niedziele???to nie wiem,ale sedziowala ta durna baba co sznaucerki w sobote-NIE ma zielonego pojecia o psach,wiec to co wygralo to byl przypadek i do tego przypadek w ruskich rekach Quote
dorotal Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Czy byly informacje na temat innych wystaw na Litwie (oprócz kalendarza) w katalogu? Quote
króliczek Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 No to dodrze ,że pojechaliśmy na Kaziuki a potem prosto zu hausen,dobrze Orsini ,że to napisałaś -teraz nie mam przynajmniej czego żałować (żałuję jedynie ,że w sobotni wieczór nie wlazłam na 9 piętro :wink: ) Quote
orsini Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 ano szkoda, tez zaluje,ze nie mialam nr na komore do Cjebja... Quote
skubi Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Natalia_W Szcznaucery miniaturowe pieprz&sól PSY młodzież DUMNY WALENTY PIWOWAR HIGH LIFE CORIGENTIA pośrednia GVIDO JUROS PUTA otwarta PRIMA CYMES VIRGIN'S PRIVATE DANCER championy ASTERIX IZ IMPERII ANTALLIS BENEFIT LEZLARK BLYTHEWOOD THE BUCK STOPS HERE MOTOWN'S NOT BAD AT ALL SEMIR WZGORZE REDLOWSKIE SUCZKI młodzież VIRGIN'S DANCING QUEEN pośrednia ALOIS DELI ELIZAVETA GRACIJA JUROS PUTA otwarta VAMP VEROMODA BORUZELE (LKD) VIRGIN'S PROUD MARY championy A'VIGDORS SHISHA HILDEBERT'S POP STAR Quote
ofcca Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 orsini napisał(a):a kto wygral huski w sobote???bo rozmawialam z jakims kolesiem:))) bardzo milym-czekal na finaly:))wiec albo rase albo juniora wzial:)))tak czy siak Polak:))) rase wziął Kronos i w sobote i w niedziele,czyli Arktogea Black Diamond.Pies nalezy do Jacka z HUSKYTEAM,ale oni sa na psach zaprzegowych, tu raczej zadko zaglada:) pozdrawiam iwona Quote
skubi Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 nice_girl WELSH CORGI PEMBROKE PSY młodzież KOMANDORAS GYVATES ASARA championy FAIRY'S GIFT OBEREK FOXLLYN DONE FOR ANNLINE SUCZKI pośrednia ANNLINE'S CRISTAL JOY STYLE LIFE AVANTJURE otwarta DANIELA OBARI Drugiego dnia był tylko jeden pies championy FOXLLYN DONE FOR ANNLINE i dwie suczki, klasa pośrednia te same co dzień wcześniej Quote
skubi Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 I jeszcze WELSH CORGI CARDIGAN PSY championy CATELLUS DARK DORIAN SUCZKI młodzież BIG-WOOD'S DO CONTROVERSIA YARDICAN QUASI QUALITY Drugiego dnia była tylko suczka w młodzieży BIG-WOOD'S DO CONTROVERSIA Quote
czapla Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 A ja dopiero dotarlam do kompa i mam chwilke czasu, wiec od razu sie pochwale - Niunio zdobyl upragniony przeze mnie CACIB! I zaszczytny tytul Zwyciesca Litwy i rase, ach i wogole :D Jestem z niego dumna jak diabli, wycalowalam go prawie wszedzie :lol: No i on sie cieszyl,ze ja sie ciesze i wogole bylo bardzo milo :D Nakarmilam moja proznosc na maxa :lol: :lol: :lol: Quote
orsini Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 czapla a rasy w niedziele to czasem nie wzial ten co sie z niego smialismy w sobote wieczorem???:)))) Quote
nice_girl Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Skubi, Ślicznie dziękuję. Wcale nie było tego tak dużo. :wink: Quote
SzOlka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Mała, malutka, tycia tyciutka :modla: prośba o stawke DOBERMANOW, ponoc nasz tam był :D Quote
ofcca Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 SzOlka napisał(a):Mała, malutka, tycia tyciutka :modla: prośba o stawke DOBERMANOW, ponoc nasz tam był :D psy mlodziez black with tan AIRON ALAN ARGAS IMIDZ MAJOR AL-FARUH VALJUR LAND LIVONIJAS BARON HEART OF HAMLET LIVONIJAS BARON HITCH COCK SAITAS AITVARAS SIRIJUS AITWARAS brown with tan FAVORIT FANG LEGRANT FARRARIT-FLINT LEGRANT YACHEERO'S GIORDANO BRUNO SANT KREAL URAN posrednia black FORESTO TIKARAI NAUJA PETREMMA ELTON JR brown BALT JCH JEROME FAVOLA DI SATTI SMART WOOD HILLS BURBON otwarta black DOGZILLA COME AS YOU ARE brown SANT KREAL REMBRANT uzytkowa YAGUAR IZ SLAVONOI STAI PL CH LEXUS Z NORY SUSLA TAAAAK NASI TAM BYLI! championow black LT JCH CH ALI AMADEUS PILIGRIMAS BALT CH RUS BY CH ELSAN HAUS AKIDO PL CH ERIA PRO MAESTRO DI CAPELLA LT JCH CH TSEZAR IZ SLAVONOI STAI brown BALT CH RUS BY CH IMIDZ DOBRINJA VALIUR LAND LT,LV EST BAL CH SEEDORF BALT JCH CH RUS UA BY CH ZILAN IZ ZOOSFERY dalej wymiekam,niech ktos wrzuci suki bo ja juz nie mam sily. pozdrawiam iwona Quote
Fuka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Kochani, dopiero tu teraz weszłam i widze, ze chyba wszystkie prosby o stawki zostaly przez rozne dobre dusze spełnione, a Carragan mnie zastapiła w rewanżowaniu sie Asiaczkowi. Przepraszam, że nie pomogłam - w poniedziałek dostałam lenia, a wczoraj czasu mi starczyło tylko na przekopanie sie przez zdjecia. Nawet airedale dopiero dzisiaj podałam na topicu airedalowym :oops: Jakby ktos jeszcze łaknął jakiejs katalogosowej wiedzy - obiecuje poprawe :D Chciałam pogratulowac sukcesow szczesliwcom - zazdroszcze, tez bym chciała, ale zgodnie z moimi przewidywaniami wrocilismy na tarczy. :hmmmm: może wrozką zostanę :cunao: :cunao: Quote
Recommended Posts