orsini Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Carragan jak siedzisz u Fuki tzn. ze ona to czyta:))a ja chcialam foxice obejrzec na bisach w niedziele i nie udalo mi sie bo pojechala do domu:(((tzn. inaczej to byl bojkot , bo klatki jeszcze staly obok ringu jak trwala 3cia grupa Quote
tunio Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 orsini napisał(a):Carragan jak siedzisz u Fuki tzn. ze ona to czyta:)) Ona nie czyta bo bierze prysznic 8) A w foksach znowu BOB dla pani Supronowicz 8) Diuk bodajze na klubowej 2/3,a na cupie 3/3 czy jakos tak.Przyjdzie Fuka to mnie poprawi. Quote
orsini Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 no wlasnie o tym pisze:))ze chcialam oblukac a tu kanal:))bo siedziala w klatce na znak bojkotu chyba, bo jak inaczej? Quote
orsini Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 dobrze,ze chociaz niektorym sie udalo:))Czapelce, Kroliczkowi itp:)))) :angel: :angel: :angel: Quote
króliczek Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Witam w klubie mandatowców-mnie ta wystawa też pod górę szła .Ciemną nocą jechaliśmy ,zgodnie z (polskimi)przepisami i gdzieś koło Mariampola nas na radarek i 300 chciel -na stu litach sie skończyło ,ale niesmak pozostał bo wolno jechaliśmy :cry: Jeśli chodzi o sędziowanie to takie same są u ruskich układy jak w naszej Polszy kochanej-Nobis by Boba też pierwszego dnia zgarnął ,ale sędziowała Litwinka ,która oceniała sukę swojej koleżanki -widziałam ,że miała dylemat (duży )koleżanka już się cieszyła ,ale ona do niej "pociekaj,pociekaj jeścio pies jest"ale dała wygrać tamtej -zadowoliliśmy się CACIBem.Drugiego sędziowała Estonka -dostaliśmy owacje na stojąco od obserwatorów sędziowania.Sędzina na ringu czytała wzorzec Shar-pei. :o Przed nami była jazda po jamnikach ,tam podobno niezły hard cor odchodził same b.dobre dla polski psów....bez komentarza Quote
orsini Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 no nam tez pokazali na radarze wiecej niz jechalismy!!!i co im zrobisz???u nich krotka pilka-zabieraja prawko i do odbioru w wilnie na nastepny dzionek!!!a jak im Daniel powiedzial,ze tyle NIE jechalismy to sie tylko zaczeli smiac!!! Quote
carotina Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 :o :o Orsini, a kto Was sędziował? (tak na wszelki wypadek, żebym wiedziała do kogo nie jeździć... :wink: ) były jakieś shih-tzu z Polski????? i ile było psów championach? Quote
orsini Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 hehehe czyli w sumie powinnam sie cieszyc,ze bdb nie dostalam:)))))zawsze moze byc gorzej:))))a w zeszlym roku z ta sama suka Best of Breed i Zwyc.Litwy:)))plus Cacib oczywiscie...ehhhh Quote
orsini Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 carotina nie wiem,bo nie mam katalogu tu. Najgorsza to byla jakas Oksana z Lotwy,a ta litwinka to tak do polowy i potem jej odbilo:)))ale jak sie wabi to ja nie znaju:)))jest w katalogasie:))) Quote
Chima Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 @Carragan PS.Jak wiesc niesie Gorzala zabral 2 CACIBy Aczkolwiek nie mial konkurencji wiec to sie nie liczy Ty zdrajco :evilbat: :evilbat: :evilbat: Czy to moja wina, że ludziom nie chce się walczyć lub nie mają co pokazać...ja jeżdżę i czy jestem sam czy w stawce zazwyczaj dostaję to po co jadę z Che...czasami brak konkurencji paradoksalnie zamyka mi drogę do wniosków...tak było już raz czy dwa........................................ W Vilnie miałem sukę w klasie otwartej w konkurencji o tytuł, a więc takiej totalnej puchy nie było...suka słaba więc przegrała... Quote
króliczek Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 @Carotina-na pierwszej wystawie było ogólnie10 psów-2 psy championy i 2 suki championy ,w tym jedna z Polski -Morgana le fay acte N drugiej wystawie było tyle samo psów :wink: Quote
carotina Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 a masz może katalog :P ?? a może jest gdzieś w necie :hmmmm: , a ja nieświadoma wam głowe zawracam :wink: Quote
carotina Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 króliczek napisał(a):@Carotina-na pierwszej wystawie było ogólnie10 psów-2 psy championy i 2 suki championy ,w tym jedna z Polski -Morgana le fay acte N drugiej wystawie było tyle samo psów :wink: dzięki :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
króliczek Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 byłam -więc mam :wink: a w necie -nie wiem czy jest. Quote
tunio Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Laro nie widze zadnego beaucerona Mozesz litewska nazwe mi podac ? Quote
tunio Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Asiaczek']Czy mogę poprosić o stawkę basenji? Może ich być coś ok. 10(?). Pzdr. Moge sie wrescie zrewanzowac :D PSY O. RUS AHMAR'S RETURN TO AFRICA CH FIN-EST CH BULLDOBAS SUPERMAN JOE BALT-RUS-BY-UA CH FARAOLAND THUNDERFLASH TO RIBESSIT SUKI ML MUSTANPAIMENEN GITTA O TICAPON FUR LIEBE CH FIN CH MUSTANPAIMENEN COFI Quote
pszym Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Witam, Gratulacje dla wszystkich uczestników wystawy. Tak jak czytam, to się cieszę że nie pojechałem... :o Quote
orsini Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 tez zaluje,ze pojechalam:)))chociaz dawno sie tak nie usmialam:))))troche droga ta komedia,ale co tam-smiech to zdrowie:)))) Quote
Flaire Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 orsini napisał(a):tez zaluje,ze pojechalam:)))chociaz dawno sie tak nie usmialam:))))troche droga ta komedia,ale co tam-smiech to zdrowie:))))A ja żałuję, że nie mogłam pojechać. Bo psa miłam zgłoszonego, więc drogo i tak było, a nawet pośmiac się nie było z czego :( . No i oczywiście gratulacje - chyba należą się nie tylko zwyciężcom, ale również tym, którym udało się dotrzeć i wrócić szczęśliwie. Warszawa dzisiaj zasypana. Quote
orsini Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 tak,tak...zwlaszcza wrocic!!!KaVanga pisala,ze Agatka o 10tej byla w okolicach Czestochowy a wyjechala przed nami!!!czyli kolo 17-18 moze...szok!!!my bylismy o 4tej rano, a to raptem 400km :evilbat: :evil: :evilbat: byly zaspy takie nawet i metrowe jak zwiewalo z pola!!!! Quote
orsini Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='"Lara"']niestety w litewskim nie jestem dobra :-? .... nie mam pojecia jak to moze byc, ale szukaj w grupie 1 nr 44 czemu???to Twoj numer??? bo tam katalogas nie jest grupami ulozony,a numerkami i ringami!:))))tak zeby bylo trudniej sie polapac w czymkolwiek:))) Quote
Flaire Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 orsini napisał(a):czemu???to Twoj numer???orsini, 44 to numer FCI tej rasy (beauceronów) :wink: . (Każda rasa ma numer, tak że nawet jeśli nie wiesz, jak się w danym języku nazywa, to powinnaś móc ją znaleźć w katalogu po numerze). Quote
orsini Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Flair aha dzieki:))) moze i tak:))ale nie wiem czy to sie bedzie tyczylo litweskich katalogasow:))))sa czadowe:)))))chociaz moze...z przodu jest rozpiska wszystkich psow zgloszonych to moze wlasnie wg. tych numerkow? Quote
Flaire Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='orsini']z przodu jest rozpiska wszystkich psow zgloszonych to moze wlasnie wg. tych numerkow?Może, ale zgaduję, że nie. Zgaduję, że jest to według numerów z tej ich strony. I tak jak ja czytam tę strone (której adres był już tu wielokrotnie podawany), to beauceronów dopatrzeć się nie mogę. Lara, czy zanim prosiłaś o stawkę sprawdziłaś ne tej stronie, czy tam w ogóle były jakieś beaucerony??? Quote
Recommended Posts