orsini Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 ale skoro juz wiesz to moze napisz co to oznacza?zalapiemy sie na jakas impre na starowce???a tam w ogole JEST starowka jakas? :lol: :lol: :lol: Quote
Flaire Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 No i wszyscy pojechali, a ja sama się tu zostałam i tylko służę jako "Communications Central", bo już mamie Fuki podawałam telefon do czapli, bo go Fuka zapomniała zabrać, a carragan - telefon do Fuki, bo jej się zawieruszył. :D Quote
Karka Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Ja także tu tkwię i trzymam :thumbs: za wszystkich dogomaniaków :P Quote
Nitencja Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Wiem co dostalo BOB w walijskich ;-) czekam na dalsze wiesci terierowe Quote
Martyna Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 rany moja rasa wchodzi dopiero po 12 :((( trzeba tyle czekac ;) Quote
Flaire Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Nitencja napisał(a):Wiem co dostalo BOB w walijskich ;-) No to, Nitencja, bardzo miło z Twojej strony, żeś się podzieliła tą informacją :evil: . Ja lecę na zebranie oddziału, więc nawet jak czegoś się dowiem, to i tak nie będę mogła napisać... Wczoraj spotkałam się z dziewczynami w Warszawie, żeby użyczyć im mi już nie potrzebnego planu Wilna :evil: i przekazać te nieszczęsne 95 euro do zapłacenia za mojego cieczkowca. Muszę powiedzieć, że widok był niesamowity. No bo niby cztery osoby i trzy psy, plus klatki, stoły i bagaż, to nie tak dużo w jednym samochodzie. Dopiero jak napiszę, że jednym z psów był wilczarz, to może obrazek nabierze odpowiednich proporcji... :wink: Trzeba było dopychać na siłe, żeby się drzwi domknęły. Quote
Nitencja Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 NEWSY : airedale terrier : BOB Modern Type SEAN , NSwR - Modern Type Schtuczka foxterrier : BOB Starring Queen welsh terrier : BOB Ak Mil VIsta Cedrik ( syn ALexa :) ) Quote
Nitencja Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Fuka z Makaronem przegrala z championem rosyjskim ale dala w tylek Finowi :evilbat: . Trzymac kciuki !!! za jutro !!! :) Quote
Nitencja Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 No to jeszcze sie chwale .......... Ak Mil VIsta Cedrik na klubie tez otrzymal BOB !! :lol: Quote
Ewa&Riva Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Jak Martyna zaspala to ja sie chwale: mama mojej Vanty - Sniffens Star Princess czyli Vasa dostala resCaciba u finskiego sedziego, ktory walil bdb championom!!! Hurrra :lol: Quote
Karka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 :laola: dla Zwycięzców -mam nadzieję ,że jeszcze wiele dobrego tu przeczytam :P Quote
Matagi Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Flaire napisała: Dopiero jak napiszę, że jednym z psów był wilczarz, to może obrazek nabierze odpowiednich proporcji... Trzeba było dopychać na siłe, żeby się drzwi domknęły. Koleżanka,której pies miał być konkurentem Maleństwa,powiedziała,że go nie było? :( Coś się stało?Jeżeli dobrze czytam to Carragan pojechała z nim...szkoda...,jeżeli tak było :( Quote
Flaire Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Matagi napisał(a): Koleżanka,której pies miał być konkurentem Maleństwa,powiedziała,że go nie było? :( Coś się stało?Jeżeli dobrze czytam to Carragan pojechała z nim...Ja tylko wiem, że w Warszawie wsiedli do auta, któego celem było Wilno, i że udało się (z trudem :wink: ) domknąć drzwi. Co dalej - nie wiem :( . Jak już o sukcesach mowa, to warto wspomnieć, że czapla z Niuńkiem wygrali CACIB i rasę pierwszego dnia! :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 Spike - Ex.II & Ex.I, CAC, R.CACIB, V-ce Zw.Wilna, Rozpoczęty Championat Litwy !!! Snoop - Ex.II & Ex.I, CAC, CACIB, Zw.Wilna, Rozpoczęty Championat Litwy !!! Quote
Asiaczek Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Czy mogę poprosić o stawkę basenji? Może ich być coś ok. 10(?). Pzdr. Quote
orsini Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 W Wilnie byly jaja:))))ale mialam KABARET szkoda,ze tylko taki drogi:))ale coz:)) Fuka widzialam w niedziele tego keraka , bo on chyba rase wygral!!!nawet i grupe!!!kurcze jaki kark z wlosa:))ale jak glowe schylil to dziury widac bylo takie wyrwy!!! Carragan, Czapla i Fuka milo Cie bylo poznac!!!szkoda tylko leniwce,ze nie chcialyscie przyjsc na wieczorek zapoznawczy:))Fuka przyszla,a sie okazalo,ze u mnie juz wsie spali wiec tylko posiedzielim i juz , ale MAKARONIK jest THE BEST!!! No Malenstwo tez slodkie,ale dla mnie za male:))))a Kerak tez sliczny,ale mnie przersaza ogrom roboty. Przy foxie tez kupa,ale tego az tak nie widac:))) I wszyscy mieszkajacy w bursie przyznacie-w zyciu bym nie wpadla ,ze ulica moze sie tak wic:)))bo ona w pewnym momencie sie konczyla i sie jechalo 2 ma innymi ,zeby potem wjechac znowu w te sama ktora byla nijak polaczona z ta pierwsza czescia, a nawet rozdzielona byla inna ulica:))))jaja:)))najnormalniejsze jaja:))) Quote
dorotal Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Gratuluje :D :D Czy moglabym prosis o stawke buldozkow francukich(kolo 20) i tego 1 king charles spaniela? Quote
orsini Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 moze i bym mogla:))ale niestety jestem w pracy a katalogas w domku Quote
króliczek Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 @ Orsini -byłam cholera w bursie od piątku na 7 piętrze -jak to się stał ,że się nie spotkałam z Twoją ekipą -oślepłam czy jak :roll: ale się pochwalę mój shar-pei NOBIS Jogi -pei pierwszego dnia Winner ,CACIB,a drugiego Winner,CACIB i BOB!!!!!jestem w ogromnej euforii -pięknie rozpoczęty championat Litwy :D Quote
sh_maniak Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Krysiu jak ci poszło? Wiesz, ze mi wcieło gdzies Twój nr gg :-? Quote
orsini Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 króliczek napisał(a):@ Orsini -byłam cholera w bursie od piątku na 7 piętrze -jak to się stał ,że się nie spotkałam z Twoją ekipą -oślepłam czy jak :roll: ale się pochwalę mój shar-pei NOBIS Jogi -pei pierwszego dnia Winner ,CACIB,a drugiego Winner,CACIB i BOB!!!!!jestem w ogromnej euforii -pięknie rozpoczęty championat Litwy :D eee to my na 9tym bylim:)))913,a Fuki ekipa 901. Kroliku gratuluje!!! jak mi poszlo?:)))ch***owo:))ale co tam:))) Quote
tunio Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Dobra,ja tylko na moment bo nie dosc,ze siedze u Fuki to jeszcze jestem od ponad 24h na nogach.Totez potem powiem dlaczego zesmy sie na ringu nie pokazalismy,mimo ze siedzielismy w poblizu.Chcialam nawet podejsc i pogratulowac Bosforowi zwyciestwa,ale nie mialam gdzie zostawic Malenstwa. Orsini mnie takze bylo milo poznac 8) Ja takze mysle,ze Malenstwo jest male,czyzby wiec wspolny punkt widzienia ? :hmmmm: :wink: Notabene gratulujemy wszystkim :D PS.Jak wiesc niesie Gorzala zabral 2 CACIBy 8) Aczkolwiek nie mial konkurencji wiec to sie nie liczy :wink: 8) Quote
orsini Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 wkleje tu ze sznaucerow moja wypowiedz:)))horror jakis byl:)))miejsca moglam troszke pomieszac,tak czy siak polskie psy dostaly w d***pierwszego dnia wszystkie,a drugiego to tak do polowy pani ladnie sedziowala a potem jej palma odbila:)) wrocilam...o 4tej rano,a o 5:20 pobudka do pracy,wiec padam na przyslowiowy pysk... wystawka...hmmm,super byla:))))KABARET taki,ze szok:))szkoda tylko ,ze taki drogi. 1.Dnia sedzina nienawidzila Polakow!wszystkie polskie psy jesli mialy jakakolwiek konkurencje z ZSRR(tu jest i Litwa i Lotwa I rosija) przegrywaly. Dengi mial fuksa bo byl sam, ale juz porownanie o juniora przerznal z PASKUDNA suka, bo...cos tam jakies bla bla bla Iza napisze. Ontario z Tartaku BiS Poznan 2004,i wiele innych bisow 2gi na 2!!!z klasy nawet nie wyszedl!!!!Blythewood The Buck Stops Here-5ty na 5!!!dodam,ze jest Vice Zwyc.Europy. Jedynemu Pipinowi sie fuxnelo-wygral rase i byl 3ci na grupie. Inne piekne olbrzymy w polskich rekach tez dostawaly w d...Jodi naszej Kaski tez byla 3cia na 3 za 2 koszmarkami,ale w ruskich rekach. Sasquehanna Gorzalka-Mlodz.ZWyciezczyni Europy tez jakos tam ktoras, no i my tez 3 na 5))wygrala oczywiscie ruska suka wystawiana przez babe z Ruskij Asortik.Aha, Slonik tez przegral z obrzydliwa i strachliwa suka!!! 2.Dnia juz bylo super-zupelna odwrotnosc!Przynajmniej tak na poczatek:))))nasze olbrzymy wygrywaly,choc Ontario nie bardzo,wygral psiak Kaski ale co to to nie wiem i w sumie nie wiem czy jej:)))i nie wiem czy rase czy tylko psa w rasie. Jodi Kaski tym razem byla pierwsza a za nia te paskudy,a Dengi wygral porownanie z Jodi. No i to bylo tyle dobrego sedziowania, widocznie pancia stwierdzila,ze sie juz Polaczki nawygrywaly:))) Blyth. The Buck Stops Here-awansowal, bo juz byl 2gi albo 3ci nie patrzylam:))tak czy siak CWC nie dostal Pipin z tylu-mimo , ze poprzedniego dnia 3ci na grupie!!!Gorzalka tez nie wygrala, a u nas w championach znowu ta sama ruska suka,a my tym razem 4ci:)))) Juz pierwszego dnia sie z tego smialismy, a drugiego dnia sobie otworzylim szampana potem piwko i jeszcze jedno piwko i bylo calkiem fajnie;))))w koncu to sedzina sie osmiesza:)))i w pieprzakach i w cz-sr rase wygraly kociuby-a miala tyle pieknych psow...ale z Polski!te pierwsza babe to my podejrzewamy ,ze bil maz Polak i dlatego teraz Polakow nienawidzi Cala wystawa byla padaczkowa:)))w oba dni zreszta, bo nie tylko to sie dzialo w sznaucerach:)))szopki odchodzily i w innych rasach np.westikach:)))jaja najnormalniejsze jaja tylko drogie, a w powrotnej drodze to nas jeszcze gliny zlapaly i trzeba bylo dac w lape, za to ze raptem przekroczylismy predkosc o 10km/h!!!!!!! Quote
Recommended Posts