Flaire Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Ma ktoś pistolet? Ja się chyba zastrzelę. :evil: Quote
Agasia Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Flaire co jest :/? Gwiezdny wyslanniku - ja śpie :P!! A wlasnie w tym hotelu placi sie za psa tak..? Bo wogole przy rezerwacji te psy byly tak na odwal sie.. tz. - za bardzo przychylni nie byli ze z psami ale ok ;) Tyle ze nie wspomnieli nic ze jakies oplaty za nie... Quote
Flaire Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Agasia napisał(a):Flaire co jest :/? Przecież pisałam - potrzebny pistolet. :evil: Nie jedziemy do Wilna i do Katowic też nie. :evil: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 No bardzo szkoda :( I dlatego nie chcialam miec suki tylko psa... Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 carragan napisał(a):Flaire to moze zastrzelimy sie razem ? Carragan - Co się stało? Quote
Flaire Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):carragan napisał(a):Flaire to moze zastrzelimy sie razem ? Carragan - Co się stało?Ja nie wiem, ale jeśli Cerry dostał cieczki, to rzeczywiście klapa :wink: . Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 To moze i Spike dostanie cieczki :P Quote
Agasia Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 A Snoop go pokryje w samochodzie :P I utworzymy rude beagle, albo setery tricolor 8) Quote
Fuka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 POMOCY!!!!!!!!!!!!! Mój transport jak juz wszyscy wiedza dostał cieczki!!!!!!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :wallbash: Sama nie mam jak pokryc całych kosztow podróży, wiec bez wyjazdu z kims - moja wyprawa lezy! Carragan - co sie stało? Jezeli problem w transporcie - to moze łczmy siły? Czapla - słyszałam, ze maz nie chce puscić Cie w taka pogode - a z zawodowym kierowca by Cie puscił? Mam zawodowogeo kierowce do dyspozycji, ktory świetnie prowadzi w każdych warunkach! I kocha jeżdzić! Kochani, co z tym Gdańskim busem - mozna sie podłączyć? Macie miejsce? :Help_2: :placz: I jeszcze - :modla: prosze wszystkich z mojej rezerwacji o potwierdzrenie, że z niej skorzystaja! Bo jakby co - to trzeba odwołać - ja nie chce płacić za niewykorzystane noclegi :cry: Quote
Fuka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Carragan - KOCHAM CIE :iloveyou: :buzi: :modla: Słuchajcie - ona mnie uratowała!!!!!!!!!!!! :angel: Czapla odezwij sie - bo ja kombinuje jakby Ciebie tez uratowac i może sie uda cos wymyslec :hmmmm: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 Jedzcie, jedzcie wszyscy - musi nas byc duzo i musimy wsztstko zgarnac! ;) Oprocz Spike'a bo on po tylku dostanie 8) Quote
orsini Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 to jeszcze raz lapki w gore KTO NA BANK jedzie?:)) ja:)))) Quote
skubi Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Mam jeszcze jedno pytanie. Czy na litwie jest czas tak jak u nas, czy jest przesunięcie jednej godziny? Quote
orsini Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 jest przesuniecie do przodu do tylu nie wiem, tak czy siak jak u nas jest 7 to u nich juz 8ma!!! :cry: Quote
Diduś Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Ja też jade!!!!! Mam pytanko czy ktos juz dostał potwierdzenie na klubową terrierów??bo ja jeszcze niedostałam a nawet neiwiem o ktorej godzinie jest.:) Quote
Agasia Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 1 h do przodu :) Ja jade ja ja!! :D :angel: Oprocz Spike'a bo on po tylku dostanie Ty odemnie dostaniesz jak nie przestaniesz tak gadac drogi wysłanniku ! :) Quote
Fuka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Diduś napisał(a):Ja też jade!!!!! Mam pytanko czy ktos juz dostał potwierdzenie na klubową terrierów??bo ja jeszcze niedostałam a nawet neiwiem o ktorej godzinie jest.:) Ja tez nie mam - a pamietasz moze ile wynosi oplata za terrierową? Bo mi sie ich strona nie otwiera a zapomniałam? Mam 45 Euro - starczy? Quote
Fuka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Carragan - pojaw sie na GG - bo mam wszystkie wyliczenia i trzeba zdecydowac sie, ktorym autem jedziemy!!!!!!! Quote
ofcca Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 witam jestem z Warszawy i okazało sie właśnie ze mam miejsce dla czlowieka z psem badz suką:)Jade jutro ok 16.Wiec jeśli to kogoś poratuje do kontakt na priv prosze albo na maila. pozdrawiam iwona Quote
Recommended Posts