Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 553
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Flaire co jest :/?

Gwiezdny wyslanniku - ja śpie :P!! A wlasnie w tym hotelu placi sie za psa tak..? Bo wogole przy rezerwacji te psy byly tak na odwal sie.. tz. - za bardzo przychylni nie byli ze z psami ale ok ;) Tyle ze nie wspomnieli nic ze jakies oplaty za nie...

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
carragan napisał(a):
Flaire to moze zastrzelimy sie razem ?

Carragan - Co się stało?
Ja nie wiem, ale jeśli Cerry dostał cieczki, to rzeczywiście klapa :wink: .

Posted

POMOCY!!!!!!!!!!!!! Mój transport jak juz wszyscy wiedza dostał cieczki!!!!!!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :wallbash:

Sama nie mam jak pokryc całych kosztow podróży, wiec bez wyjazdu z kims - moja wyprawa lezy!
Carragan - co sie stało? Jezeli problem w transporcie - to moze łczmy siły?
Czapla - słyszałam, ze maz nie chce puscić Cie w taka pogode - a z zawodowym kierowca by Cie puscił? Mam zawodowogeo kierowce do dyspozycji, ktory świetnie prowadzi w każdych warunkach! I kocha jeżdzić!

Kochani, co z tym Gdańskim busem - mozna sie podłączyć? Macie miejsce?

:Help_2: :placz:

I jeszcze - :modla: prosze wszystkich z mojej rezerwacji o potwierdzrenie, że z niej skorzystaja! Bo jakby co - to trzeba odwołać - ja nie chce płacić za niewykorzystane noclegi :cry:

Posted

Carragan - KOCHAM CIE :iloveyou: :buzi: :modla:

Słuchajcie - ona mnie uratowała!!!!!!!!!!!! :angel:

Czapla odezwij sie - bo ja kombinuje jakby Ciebie tez uratowac i może sie uda cos wymyslec :hmmmm:

Posted

Ja też jade!!!!!

Mam pytanko czy ktos juz dostał potwierdzenie na klubową terrierów??bo ja jeszcze niedostałam a nawet neiwiem o ktorej godzinie jest.:)

Posted

1 h do przodu :)

Ja jade ja ja!! :D :angel:

Oprocz Spike'a bo on po tylku dostanie

Ty odemnie dostaniesz jak nie przestaniesz tak gadac drogi wysłanniku ! :)

Posted

Diduś napisał(a):
Ja też jade!!!!!

Mam pytanko czy ktos juz dostał potwierdzenie na klubową terrierów??bo ja jeszcze niedostałam a nawet neiwiem o ktorej godzinie jest.:)

Ja tez nie mam - a pamietasz moze ile wynosi oplata za terrierową? Bo mi sie ich strona nie otwiera a zapomniałam? Mam 45 Euro - starczy?

Posted

witam
jestem z Warszawy i okazało sie właśnie ze mam miejsce dla czlowieka z psem badz suką:)Jade jutro ok 16.Wiec jeśli to kogoś poratuje do kontakt na priv prosze albo na maila.
pozdrawiam iwona