tunio Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 My wchodzimy na ring po 13-tej wiec ja sobie pojde siedziec pod ringiem,a Artura wysle do kolejki :wink: :lol: :lol: PS.Cerry wlasnie sobie spi po 4h spacerze po okolicznych polach,lakach i lasach,a ja sie zastanawiam czy bedac niewybieganym nie rozniesie tej bursy :wink: Quote
Zeliika Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Agasia napisał(a): Zeliika jaki macie numerek :> ? 1109 pierwszego dnia i 1380 drugiego :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 [quote name='Sonya-Nero']Ot, i poznać Polaka/Polkę za granicą :evil: a dlaczego z góry zakładacie, że trzeba się kłócić :question: :shake: a może zrozumią jak powiecie to spokojnie :question: Jakby co bedziemy sie klocic :) Ja nie mam zamiaru sie z nikim bez powodu klocic. Nie mam w informacjach tabelki zatytułownej "Opłata na wystawie". Więszkosc osob ktore byly juz w Wilnie twierdza ze placi w zaleznosci od terminu zgloszenia i ja tez spokojnie zamierzam sie tego trzymac ;) I publicznie na stronie www.wyzel.pl była informalcja, ze oplata w zaleznosci od terminu zgloszenia, wiec mysle, ze nikt by nie pisal tego od tak sobie ;) A to z wyzel.pl : "Są już informacje o popularnej dwuCACIBówce w Vilnie. 5-6 marca 2005. Zgłoszenia najtańsze do 10.12.1004. rożnica w koszcie zgłoszenia znaczna, a liczy sie termin zgłoszenia nie płatności. (...)" Quote
Agasia Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Wniosek z tego taki ze nie ma co sie martwic na zapas ;) Oj ja bardzo pozno wchodze bo jakos przed 14 :/ I wcale mnie to nie cieszy... Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 A ja wchodze o 10.00 i wcale mnie to nie cieszy... Bo nie wiem czy sie wyrobie z oplaceniem, przyszykowaniem psa itp.. :( Quote
Flaire Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Zgłoszenia najtańsze do 10.12.1004. rożnica w koszcie zgłoszenia znaczna, a liczy sie termin zgłoszenia nie płatności. (...)"Super! Szkoda tylko, że to ze strony wyzel. pl, a nie z jakiegokolwiek oficjalnego źródła... :wink: Może zrobię sobie stronkę, gdzie ogłoszę, że na tych litewskich wystawach jest specjalna zniżka dla wystawców z Polski, a teriery z Polski mogą być wystawiane gratis. Ciekawe, czy pomoże :wink: . :lol: Quote
Agasia Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 dopisz beagle :P 8) I jeszcze moze ze helikopter podleci pod wystawiajacych :P Quote
Flaire Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Czy ktoś, kto dostał potwierdzenie mógłby napisać, o której tam w sobotę otwierają? A może można w piątek już zapłacić? (Tak było w Bratysławie). A w ogóle, to mam już plan Wilna i z radością melduę, że mój Hotel Ansel :wink: jest niemal tuż obok LitExpo - rzut beretem, co prawda rzut przez rzekę, ale i most blisko. Natomiast z planu wynika, że z Waszej bursy też problemu z dojadem być nie powinno, choć pewnie macie ok. 10 km. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 Na potwierdzeniu napisali tylko, ze sedziowanie zaczyna sie o godzinie 10.00 Quote
Martyna Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 trzymam za wszystkich kciuki :-) moja kolezanka jedzie z flatka, beda nerwy - konkurencja to psy z Finlandii ;) w zeszlym roku zrobilysmy sobie fajny spacer nad rzeka o ktorej wspomina Flaire, po skarpie ;)) pelno sniegu i troche stromo, ale nie bardzo bylo gdzie wylatac psa, bo w pobliskim parku byl zakaz wprowadzania psow :( Quote
Agasia Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Ee jak patrze na mapke to moj hotelik jakos w okolicy twojego Flaire :P Podobna droga - tyle ze przez rondo, mostek ;) Quote
orsini Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 MAM potwierdzenie!!! sluchajcie, te rondo....mozecie go nie zauwazyc:)))serio, jest tak qrcze wielkie,ze nie wyglada na rondo!!!jak wiedziecie na cos duuzego okraglego z dziura w srodku to oznacza,ze to jest RONDO i z niego sie zjezdza na LitExpo i jak wjedziecie w zla odnoge-my pojechalim poprostu prosto to trzeba sie wrocic,a tam nigdzie sie nie zawija,wiec albo lamiecie przepisy jak my, albo jedziecie 1000km zeby zawrocic:))) Quote
Diduś Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Witam Wszystkich:) Jestem tu nowa i potrzebuję troche informacji na temat tej wystawy .Najlepiej przez gg ,jezeli ktos moglby podac mi swoj numer to z miła checia odezwe sie.. Z GORY DZIEKUJE Quote
króliczek Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Dostałam potwierdzenie :lol: Ale w/g niego wynika ,że wcześniej wszystko pokręciłam.Pierwszy jest Lithuanian Winner,a drugi Vilnus Cup a nie jak myślałam -odwrotnie.W takim razie kolejka mi nie straszna ,pierwszy dzień g.13:21,a drugi 10:00.Tylko szlag mnie trafił bo na liście wystawców sporo ruskich-niech ich.......... i jeszcze na domiar złego gdy sędziuje Estonka -przyplątało się kilku wystawiających Estończyków.Czyżby znajomi pani sędziny?? :evilbat: Quote
Agasia Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Ja tez tak myslalam ze 1 Vilnus Cup... :o Chociaz w sumie dla mnie to bez roznicy... ja potwierdzenia dalej nie mam :-? Bedziecie mieli dogomaniackie husty :D? Quote
orsini Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 nie, bo takowej nie posiadam :cry: :cry: :cry: Quote
skubi Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Słuchajcie, na stronie http://www.kinologija.lt/indexen.php jest tekst To pay for the registration You will be able on Friday (2005-03-04) from 6.00 p.m. till 9.00 p.m. and the Saturday (2005-03-05) from 7.00 a.m. in the LITEXPO exibition center, Hall 4. Czyli wynika z tego, że w piątek wieczorem będzie można już zapłacić by w sobote się nie denerwować. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 Super informacja! :) To my sie chyba skusimy zaplacic w piatek, bo w Winner jak i Cup wchodze o 10.00 ;) Quote
Flaire Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 skubi, jesteś wielka!!! :buzi: :modla: :laola: Quote
skubi Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Na stronie http://www.kinologija.lt/dokumentai/laikai%202.pdf numery ringów i godziny rozpoczęcia sędziowania na Wilnus Cup Quote
skubi Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 A na stronie http://www.kinologija.lt/dokumentai/laikai%201.pdf to samo na Lithuania Winner Quote
Pirat_fila Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 dla wszystkich jadących do Wilna .... zwolnił się jeden zarezerwowany 2-osobowy pokój w hotelu RunMis cena noclegi od osoby ok.33 złotych. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt do jutra rano. Rezerwacja jest od piątku do niedzieli (2 noce). Opłata za psa to 11 złotych za noc. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 2, 2005 Author Posted March 2, 2005 A wlasnie :) Czy spi ktos moze w hotelu RunMis? ;) Quote
Recommended Posts