Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My wchodzimy na ring po 13-tej wiec ja sobie pojde siedziec pod ringiem,a Artura wysle do kolejki :wink: :lol: :lol:
PS.Cerry wlasnie sobie spi po 4h spacerze po okolicznych polach,lakach i lasach,a ja sie zastanawiam czy bedac niewybieganym nie rozniesie tej bursy :wink:

• Replies 553
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sonya-Nero']Ot, i poznać Polaka/Polkę za granicą :evil:
a dlaczego z góry zakładacie, że trzeba się kłócić :question: :shake:
a może zrozumią jak powiecie to spokojnie :question:

Jakby co bedziemy sie klocic :) Ja nie mam zamiaru sie z nikim bez powodu klocic. Nie mam w informacjach tabelki zatytułownej "Opłata na wystawie". Więszkosc osob ktore byly juz w Wilnie twierdza ze placi w zaleznosci od terminu zgloszenia i ja tez spokojnie zamierzam sie tego trzymac ;) I publicznie na stronie www.wyzel.pl była informalcja, ze oplata w zaleznosci od terminu zgloszenia, wiec mysle, ze nikt by nie pisal tego od tak sobie ;)

A to z wyzel.pl :

"Są już informacje o popularnej dwuCACIBówce w Vilnie.
5-6 marca 2005.
Zgłoszenia najtańsze do 10.12.1004. rożnica w koszcie zgłoszenia znaczna, a liczy sie termin zgłoszenia nie płatności. (...)"

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Zgłoszenia najtańsze do 10.12.1004. rożnica w koszcie zgłoszenia znaczna, a liczy sie termin zgłoszenia nie płatności. (...)"
Super! Szkoda tylko, że to ze strony wyzel. pl, a nie z jakiegokolwiek oficjalnego źródła... :wink: Może zrobię sobie stronkę, gdzie ogłoszę, że na tych litewskich wystawach jest specjalna zniżka dla wystawców z Polski, a teriery z Polski mogą być wystawiane gratis. Ciekawe, czy pomoże :wink: . :lol:

Posted

Czy ktoś, kto dostał potwierdzenie mógłby napisać, o której tam w sobotę otwierają? A może można w piątek już zapłacić? (Tak było w Bratysławie).

A w ogóle, to mam już plan Wilna i z radością melduę, że mój Hotel Ansel :wink: jest niemal tuż obok LitExpo - rzut beretem, co prawda rzut przez rzekę, ale i most blisko. Natomiast z planu wynika, że z Waszej bursy też problemu z dojadem być nie powinno, choć pewnie macie ok. 10 km.

Posted

trzymam za wszystkich kciuki :-) moja kolezanka jedzie z flatka, beda nerwy - konkurencja to psy z Finlandii ;)

w zeszlym roku zrobilysmy sobie fajny spacer nad rzeka o ktorej wspomina Flaire, po skarpie ;)) pelno sniegu i troche stromo, ale nie bardzo bylo gdzie wylatac psa, bo w pobliskim parku byl zakaz wprowadzania psow :(

Posted

MAM potwierdzenie!!!
sluchajcie, te rondo....mozecie go nie zauwazyc:)))serio, jest tak qrcze wielkie,ze nie wyglada na rondo!!!jak wiedziecie na cos duuzego okraglego z dziura w srodku to oznacza,ze to jest RONDO i z niego sie zjezdza na LitExpo i jak wjedziecie w zla odnoge-my pojechalim poprostu prosto to trzeba sie wrocic,a tam nigdzie sie nie zawija,wiec albo lamiecie przepisy jak my, albo jedziecie 1000km zeby zawrocic:)))

Posted

Witam Wszystkich:)

Jestem tu nowa i potrzebuję troche informacji na temat tej wystawy .Najlepiej przez gg ,jezeli ktos moglby podac mi swoj numer to z miła checia odezwe sie..

Z GORY DZIEKUJE

Posted

Dostałam potwierdzenie :lol:
Ale w/g niego wynika ,że wcześniej wszystko pokręciłam.Pierwszy jest Lithuanian Winner,a drugi Vilnus Cup a nie jak myślałam -odwrotnie.W takim razie kolejka mi nie straszna ,pierwszy dzień g.13:21,a drugi 10:00.Tylko szlag mnie trafił bo na liście wystawców sporo ruskich-niech ich.......... i jeszcze na domiar złego gdy sędziuje Estonka -przyplątało się kilku wystawiających Estończyków.Czyżby znajomi pani sędziny?? :evilbat:

Posted

Ja tez tak myslalam ze 1 Vilnus Cup... :o Chociaz w sumie dla mnie to bez roznicy... ja potwierdzenia dalej nie mam :-? Bedziecie mieli dogomaniackie husty :D?

Posted

Słuchajcie, na stronie http://www.kinologija.lt/indexen.php jest tekst
To pay for the registration You will be able on Friday (2005-03-04) from 6.00 p.m. till 9.00 p.m. and the Saturday (2005-03-05) from 7.00 a.m. in the LITEXPO exibition center, Hall 4.
Czyli wynika z tego, że w piątek wieczorem będzie można już zapłacić by w sobote się nie denerwować.

Posted

dla wszystkich jadących do Wilna ....

zwolnił się jeden zarezerwowany 2-osobowy pokój w hotelu RunMis cena noclegi od osoby ok.33 złotych. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt do jutra rano. Rezerwacja jest od piątku do niedzieli (2 noce). Opłata za psa to 11 złotych za noc.