Asiaczek Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 E, nigdy nie ma tak źle, żeby nie mogło być gorzej. Na pewno jest jakiś dobry punkt tej "wycieczki" do Wilna, co? Choćby Twoje przewidywania; może rzeczywiście zatrudnij się jako wróżka na 1/2 etatu? :wink: Jeszcze będzie dobrze, lepiej i bardzo dobrze! Zobaczysz. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Fuka - co z tą niespodzianką? Chyba, że Twoje ponowne pojawienie się na tym forum ma być tą miłą niespodzianką, to rzeczywiście tak jest. Cieszymy sie, że wracasz do nas i znowu zaczęłaś pisać. Pzdr. Quote
ajmakar Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Chcielibyśmy z radością poinformować, że na wystawie w Wilnie Togiak Sausimayok zakończył swój młodzieżowy okres wystawowy sukcesem, zdobywając tytuł Młodzieżowego Zwycięzcy Litwy i Najlepszego Juniora w Rasie. Pragniemy również podziękować Edycie Langer za pomoc w wystawianiu Togiego. Edytko serdeczne dzięki.:D Gizela, Artur & Togiak Quote
Fuka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Asiaczek, niespodzianka sie robiła - już jest :D teraz juz wiesz kto zacz :lol: Quote
Sonya-Nero Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 A powiedzcież mi w jakiej wysokości w końcu płaciło się za psa na wystawie? Fuka, a jakie w końcu były warunki w tej bursie? Quote
Fuka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 A teraz bedzie dużoooooo dobermanow i lece na spacer z psiurami :Dog_run: Quote
Asiaczek Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Fuka - wielkie dzięki!!! Rzeczywiście teraz już z detalami wiem, kto zacz. Brakowało mi trochę tej wiedzy, a dzięki Tobie jestem o wiele mądrzejsza. DZIEKI! Pzdr. P.S. Zdolniacha z Ciebie! Quote
skubi Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Sonya-Nero, opłaty były zależne od terminu zgłoszenia. Przynajmniej mi na szczęście policzyli 55 euro. Płaciłam w piątek, bez kolejki i denerwowania się, że się spóźnie na ocene. Quote
Fuka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Asiaczek, niestety musze focić, bo nie dorobilam sie skanera, ale może kiedys :roll: Sonya - płaciło sie wedle terminu zgłoszenia psa plus mała surpriza pt. 5Euro za katalogi :o Bursa - pod warunkiem, że sie ją znalazło :lol: - wyglądała jak akademik, 9 pięter, moduły składały sie z 2pokojow (2+3), kibelka i umywalki z zimna woda, do tego na korytarzu były wspolne prysznice i przypuszczam, że kuchnia (nie szukałam). Było skromnie, ale czysto i miło, tylko niestety chłodno - tzn grzali, ale mało. Quote
Sonya-Nero Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 A nasz motel był dla nas zaskoczeniem... bo naprzód nie mogliśmy go znaleźć :lol: , na szczęście pojechaliśmy tam przed wystawą, , był zaraz przy głównej drodze 5 minut od wystawy, ale jechało się do niego na okrągło przez taki olbrzymi parking :lol: . A w środku miłe zaskoczenie, bardzo miła pani na recepcji, bardzo czyste i nowe pokoje, z łazienkami i WC oraz telewizorem. A w kranie nawet wrzątek :D A największym zaskoczeniem było menu na śniadanie :eating: : kasza, dwie kiełbaski na gorąco i surówka z kapusty a do tego chleb z żółtym serem :roll: :wink: :D A wiesz żeśmy rozmawiały ze sobą w realu :wink: Quote
Sonya-Nero Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 A tak jakoś wyszło, że po 900 km spędzonych w samochodzie, człowiek nie jest taki błyskotliwy :wink: :oops: :lol: Dalej mnie nie kojarzysz? :lol: Quote
Fuka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Nie, chociaż pamietam, ze z jakims polskim pudlarzem rozmawialam, ale nie pamietam, ani kiedy, ani o czym, ani gdzie :oops: Wiem tylko, że zastanawiałyśmy sie potem z Czaplą albo z Carragan (nie pamiętam, z ktora z nich byłam wtedy) - nad tym czy to moglaś być Ty :roll: Quote
Sonya-Nero Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Z nami rozmawiałyście, tzn. ze mną i BiBi, to my zaparkowałyśmy dwa samochody dalej i to my goniłyśmy bez składu i ładu od hali do hali i to nasze pudle pobiły sie w klatce :lol: :D Quote
czapla Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Mi nic nie wciskaj, nie przypominam sobie :) A ja mam interneta w domku!!! :D :D :D Quote
Fuka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Uff - to już pamiętam - bojowe pudle sie bardzo spodobały Maszkaronowi :lol: Quote
orsini Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 a co za dupelek wygral w niedziele BISa?bo wiem tylko,ze czarny :lol: :lol: :lol: U nas w bursie w kibelku byl mega grzyb na suficie:))ale co tam:))no i zimno bylo,ale ze ja spie z psem pod koldra to mialam termofor za darmo:)))) Quote
Fuka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 :o Orsinii, a po co zadzierałaś głowe do gory w kibelku :hmmmm: :PROXY5: :cunao: a u nas nawet jak był - to go nie widziałam :sweetCyb: :biggrina: Quote
orsini Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 A to nie ja a Daniel , ktorego nie poznalas, bo poszedl spac:))) Quote
króliczek Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 @Skubi-ja zgłosiłam Nobisa po upływie 1-terminu ,i także zapłaciłam 55Euro a nie 95-na które psychicznie byłam nastawiona. :wink: Quote
Fuka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 ja tez tak miałam - nawet na pismie - w mailu mi napisali, ze zapłace 95, a zarządali na wystawie 55 :o Az sie spierałąm, ze maja dobrze sprawdzic bo ja codziennie z oplata nie bede latac. No ale jak wol było 55 :D Quote
Flaire Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 To znaczy za Misię też zapłaciłaś 55 euro? Plus 40 euro kary za nieobecność :wink: ? Może jednak powinnam była jechać :evilbat: . Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 10, 2005 Author Posted March 10, 2005 Wstawiam kilka zdjęć mojego Spike'go: Quote
króliczek Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Teraz dopiero zaczynam coś kojarzyć.Chyba w niedzielę setery były wystawiane vis a vis shar-pei,a obok dogów błękitnych,tośmy się chyba Gwiezdny Wysłanniku tyłkami ocierali a nie mogliśmy się poznać :o Quote
Recommended Posts