Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E, nigdy nie ma tak źle, żeby nie mogło być gorzej. Na pewno jest jakiś dobry punkt tej "wycieczki" do Wilna, co? Choćby Twoje przewidywania; może rzeczywiście zatrudnij się jako wróżka na 1/2 etatu? :wink:
Jeszcze będzie dobrze, lepiej i bardzo dobrze! Zobaczysz.
Pzdr.

• Replies 553
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fuka - co z tą niespodzianką? Chyba, że Twoje ponowne pojawienie się na tym forum ma być tą miłą niespodzianką, to rzeczywiście tak jest. Cieszymy sie, że wracasz do nas i znowu zaczęłaś pisać.
Pzdr.

Posted

Chcielibyśmy z radością poinformować, że na wystawie w Wilnie Togiak Sausimayok zakończył swój młodzieżowy okres wystawowy sukcesem, zdobywając tytuł Młodzieżowego Zwycięzcy Litwy i Najlepszego Juniora w Rasie.
Pragniemy również podziękować Edycie Langer za pomoc w wystawianiu Togiego.
Edytko serdeczne dzięki.:D

Gizela, Artur & Togiak

Posted

Fuka - wielkie dzięki!!! Rzeczywiście teraz już z detalami wiem, kto zacz. Brakowało mi trochę tej wiedzy, a dzięki Tobie jestem o wiele mądrzejsza. DZIEKI!
Pzdr.
P.S. Zdolniacha z Ciebie!

Posted

Sonya-Nero, opłaty były zależne od terminu zgłoszenia. Przynajmniej mi na szczęście policzyli 55 euro. Płaciłam w piątek, bez kolejki i denerwowania się, że się spóźnie na ocene.

Posted

Asiaczek, niestety musze focić, bo nie dorobilam sie skanera, ale może kiedys :roll:
Sonya - płaciło sie wedle terminu zgłoszenia psa plus mała surpriza pt. 5Euro za katalogi :o
Bursa - pod warunkiem, że sie ją znalazło :lol: - wyglądała jak akademik, 9 pięter, moduły składały sie z 2pokojow (2+3), kibelka i umywalki z zimna woda, do tego na korytarzu były wspolne prysznice i przypuszczam, że kuchnia (nie szukałam). Było skromnie, ale czysto i miło, tylko niestety chłodno - tzn grzali, ale mało.

Posted

A nasz motel był dla nas zaskoczeniem... bo naprzód nie mogliśmy go znaleźć :lol: , na szczęście pojechaliśmy tam przed wystawą, , był zaraz przy głównej drodze 5 minut od wystawy, ale jechało się do niego na okrągło przez taki olbrzymi parking :lol: .
A w środku miłe zaskoczenie, bardzo miła pani na recepcji, bardzo czyste i nowe pokoje, z łazienkami i WC oraz telewizorem. A w kranie nawet wrzątek :D
A największym zaskoczeniem było menu na śniadanie :eating: :
kasza, dwie kiełbaski na gorąco i surówka z kapusty a do tego chleb z żółtym serem :roll: :wink: :D
A wiesz żeśmy rozmawiały ze sobą w realu :wink:

Posted

Nie, chociaż pamietam, ze z jakims polskim pudlarzem rozmawialam, ale nie pamietam, ani kiedy, ani o czym, ani gdzie :oops: Wiem tylko, że zastanawiałyśmy sie potem z Czaplą albo z Carragan (nie pamiętam, z ktora z nich byłam wtedy) - nad tym czy to moglaś być Ty :roll:

Posted

Z nami rozmawiałyście, tzn. ze mną i BiBi, to my zaparkowałyśmy dwa samochody dalej i to my goniłyśmy bez składu i ładu od hali do hali i to nasze pudle pobiły sie w klatce :lol:
:D

Posted

a co za dupelek wygral w niedziele BISa?bo wiem tylko,ze czarny :lol: :lol: :lol:
U nas w bursie w kibelku byl mega grzyb na suficie:))ale co tam:))no i zimno bylo,ale ze ja spie z psem pod koldra to mialam termofor za darmo:))))

Posted

:o Orsinii, a po co zadzierałaś głowe do gory w kibelku :hmmmm: :PROXY5: :cunao:
a u nas nawet jak był - to go nie widziałam :sweetCyb: :biggrina:

Posted

ja tez tak miałam - nawet na pismie - w mailu mi napisali, ze zapłace 95, a zarządali na wystawie 55 :o Az sie spierałąm, ze maja dobrze sprawdzic bo ja codziennie z oplata nie bede latac. No ale jak wol było 55 :D

Posted

Teraz dopiero zaczynam coś kojarzyć.Chyba w niedzielę setery były wystawiane vis a vis shar-pei,a obok dogów błękitnych,tośmy się chyba Gwiezdny Wysłanniku tyłkami ocierali a nie mogliśmy się poznać :o