Fuka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 :o drozej niz za CACIBówke?????????? Zwariowali? Nawet jak sie w 2 terminie zgłaszałam? Quote
dorotal Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Takie oplaty sa ich stronie |Do 01 11 2004|Do 03 01 2005|Do 13 02 2005 Pierwszy pies | 30€ | 40€ | 50€ Następne psy | 25€ | 35€ | 45€ Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 My juz gotowi! 8) Spike po strzyzeniu, po kapieli wiec jutro rano wyjezdzamy :) Quote
króliczek Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 My niestety jeszcze w proszku :roll: nie kupione jeszcze Euro i Lity... wyjeżdżamy ok.16. Quote
Fuka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Słuchajcie - prosze wszystkich wspolnoclegowiczow bursowych o uprzedzenie, że my możemy jutro nie dojechac. Rezerwacja jest na nazwisko Ferencowicz: Artik&Shapali = 1 osoba + 1 pies (zakładam, ze dojedzie) a my mamy problem ze zdazeniem na pierwszy nocleg: Czapla = 2 osoby + 1 pies Carragan = 3 osoby + 1 pies ja = 1 osoba + 1 pies Z roznych poprzyczyn nie mozemy wyjechac rano, wiec marne szanse zebysmy dojechali. I bedzie nas mniej o 2 osoby towarzyszace! PROSZE UPRZEDZCIE ICH TAM NA MIEJSCU!!!!!!!!!! Jakby co - moj nr 603 669 897, pozdrawiam, kaska Quote
Fuka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Carragan - dzwonie i dzwonie i nikt nie odbiera - GDZIE JESTES?????????????? Ja musze wyjsc zaraz z psami.... Quote
orsini Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 a ja jestem slepa i nie widze tego topicu z noclegiem, ludziska GDZIE my spimy?ma ktos namiary tej bursy?adres i nr tel? :lol: :lol: HELP!!!my co prawda zaczynamy od wystawki,ale...warto znac adres:)) Quote
Agasia Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Hehe co za zamieszanie ;) Oby wam sie wszystko poskladalo w kupe :P A my ostatnie przygotowania i kolo 9 wyjezdzamy :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 No zamieszanie zamieszanie ;) Ja pierwsze co rano zrobiłam to poleciałam do salonu do Spike'a patrzeć jak wygląda, bo wczoraj polożył się spać mokry, wiec nie widzialam jak zadziałał szampon i odżywki i jestem bardzo zadowolona wyglada świetnie! :) Quote
króliczek Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Orsini-Matko kochana-śpisz w bursie/profesionel naucz,pensjon-w/g planu Wilna :D /w dzielnicy Baltupei przy ul Didłakio 86 (bardzo blisko jest park dla piesków) :P Za te informacje chyba się nie wypłacisz :wink: Quote
orsini Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 kroliczku a w naturze moge?:)))) dzieki!!! :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
orsini Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 a w ogole podobno teraz w wilnie sa jakies kaziuki-i pewnie dlatego nie ma wolnych miejsc w hotelach. A daleko od centruma ta bursa? Quote
króliczek Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Tak -10 kilosków-będzie.Ale pikna okolica (na mapie) 8) przed chwilą tam dzwoniłam ,działa ogrzewanie( w Runmisie mają awarię hahaha)i pani nadal sympatyczna.... Quote
orsini Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 taaaa zobaczy 100 psow to jej mina zzednie:)))))dla mnie wazne,zeby byla ciepla woda, bo nie chce kapac kundla w zimnej:)))przeraza mnie ta wystawka!wyjazd o 24...a potem na nastepny dzionek wieczorek zapoznawczy...a potem powrot i do roboty...KIEDY JA SIE WYSPIE???? :evil: :evil: :evil: Quote
orsini Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 kaziuki?czort wie:))chyba jakies lokalne imprezy:)))folklor litewski,kolduny itp. tak czy siak nie wiem:))) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 Jak to w Runmisie awaria?! :evil: My tam spimy... Quote
orsini Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Jak to w Runmisie awaria?! :evil: My tam spimy... hehehehe to macie pecha:)))) wysiadlo ogrzewanie,wiec lepiej wez koce,spiwory itp. rozeslali oficjalne mejle:)))) Quote
króliczek Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 To śpiworki zabierzcie :evilbat: Wczoraj była na 100%i pan z recepcji mówił coś o śpiworkach ,ale pwiedział ,że do dzisiaj może tą awarię usuną-lepiej zadzwoń wysłanniku-może się okazać ,że lepiej jednak przespać się w bursie(czyt.profesj,pensj,nauczyc.) :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 No bedzie trzeba przedzwonc... Zaraz do nas Agasia przyjezdza i uzgodnimy co robimy :) Przed nami wielka chwila czy Snoop i Spike sie nie zagryza :P Do zobaczenia w Wilnie! Szczesliwej drogi i powodzenia! Quote
Fuka Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Św Kazimierz sieroty Wy moje - imieniny ma czyli Kaziuki. Tam to takie wielkie ŚWIĘTO jak w Poznaniu św. Marcina, a w Gdańsku św Dominika.... Quote
Flaire Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 orsini napisał(a):gwiezdny-wyslannik napisał(a):Jak to w Runmisie awaria?! :evil: My tam spimy... hehehehe to macie pecha:)))) wysiadlo ogrzewanie,wiec lepiej wez koce,spiwory itp. rozeslali oficjalne mejle:))))A mnie z Wilna donoszą, że tam 20-stopniowe mrozy ostatnio... Ale i tak strasznie Wam zadroszczę. Tak sie cieszyłam na tę wyprawę. I że Was poznam, i jescze że misinego synalka odwiedzę. A tu nici. :evil: Quote
orsini Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 [quote name='Fuka']Św Kazimierz sieroty Wy moje - imieniny ma czyli Kaziuki. Tam to takie wielkie ŚWIĘTO jak w Poznaniu św. Marcina, a w Gdańsku św Dominika.... a Ty skad wiesz eee?familije masz ze wschodu czy jak?:)))))) Quote
Recommended Posts