Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 553
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie - prosze wszystkich wspolnoclegowiczow bursowych o uprzedzenie, że my możemy jutro nie dojechac.
Rezerwacja jest na nazwisko Ferencowicz:
Artik&Shapali = 1 osoba + 1 pies (zakładam, ze dojedzie)
a my mamy problem ze zdazeniem na pierwszy nocleg:
Czapla = 2 osoby + 1 pies
Carragan = 3 osoby + 1 pies
ja = 1 osoba + 1 pies
Z roznych poprzyczyn nie mozemy wyjechac rano, wiec marne szanse zebysmy dojechali. I bedzie nas mniej o 2 osoby towarzyszace! PROSZE UPRZEDZCIE ICH TAM NA MIEJSCU!!!!!!!!!!

Jakby co - moj nr 603 669 897,
pozdrawiam,
kaska

Posted

a ja jestem slepa i nie widze tego topicu z noclegiem, ludziska GDZIE my spimy?ma ktos namiary tej bursy?adres i nr tel? :lol: :lol: HELP!!!my co prawda zaczynamy od wystawki,ale...warto znac adres:))

Posted

No zamieszanie zamieszanie ;) Ja pierwsze co rano zrobiłam to poleciałam do salonu do Spike'a patrzeć jak wygląda, bo wczoraj polożył się spać mokry, wiec nie widzialam jak zadziałał szampon i odżywki i jestem bardzo zadowolona wyglada świetnie! :)

Posted

Orsini-Matko kochana-śpisz w bursie/profesionel naucz,pensjon-w/g planu Wilna :D /w dzielnicy Baltupei przy ul Didłakio 86 (bardzo blisko jest park dla piesków) :P
Za te informacje chyba się nie wypłacisz :wink:

Posted

taaaa zobaczy 100 psow to jej mina zzednie:)))))dla mnie wazne,zeby byla ciepla woda, bo nie chce kapac kundla w zimnej:)))przeraza mnie ta wystawka!wyjazd o 24...a potem na nastepny dzionek wieczorek zapoznawczy...a potem powrot i do roboty...KIEDY JA SIE WYSPIE???? :evil: :evil: :evil:

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Jak to w Runmisie awaria?! :evil: My tam spimy...

hehehehe to macie pecha:))))
wysiadlo ogrzewanie,wiec lepiej wez koce,spiwory itp. rozeslali oficjalne mejle:))))

Posted

To śpiworki zabierzcie :evilbat:
Wczoraj była na 100%i pan z recepcji mówił coś o śpiworkach ,ale pwiedział ,że do dzisiaj może tą awarię usuną-lepiej zadzwoń wysłanniku-może się okazać ,że lepiej jednak przespać się w bursie(czyt.profesj,pensj,nauczyc.) :wink:

Posted

Św Kazimierz sieroty Wy moje - imieniny ma czyli Kaziuki. Tam to takie wielkie ŚWIĘTO jak w Poznaniu św. Marcina, a w Gdańsku św Dominika....

Posted

orsini napisał(a):
gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Jak to w Runmisie awaria?! :evil: My tam spimy...

hehehehe to macie pecha:))))
wysiadlo ogrzewanie,wiec lepiej wez koce,spiwory itp. rozeslali oficjalne mejle:))))
A mnie z Wilna donoszą, że tam 20-stopniowe mrozy ostatnio...

Ale i tak strasznie Wam zadroszczę. Tak sie cieszyłam na tę wyprawę. I że Was poznam, i jescze że misinego synalka odwiedzę. A tu nici. :evil:

Posted

[quote name='Fuka']Św Kazimierz sieroty Wy moje - imieniny ma czyli Kaziuki. Tam to takie wielkie ŚWIĘTO jak w Poznaniu św. Marcina, a w Gdańsku św Dominika....
a Ty skad wiesz eee?familije masz ze wschodu czy jak?:))))))