KN Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 ja jade plus dwa sznaucery olbrzymy i jedna czarno -srebrna miniaturka :D Quote
Matagi Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 [quote name='carragan']A ja tez cos czuje,ze wrocimy w najlepszym razie z lok.2-3 :cry: Mamy przekichane bo podejrzewam,ze jedzie Bosfor,ktorego wlascicielka pokazuje 100 razy lepiej niz ja Cerigena wiec mamy "przekichane". Wprawdzie nie wiem jak sie plasuja ilosciowo psy w posredniej (nie liczac Cerrego i Bosfora),ale mysle,ze bedzie to dla nas masakra :lol: Ale coz,raz sie zyje :wink: Flaire,a coz to za suka z ktora nie macie szans ? :roll: CarraganPrzed chwilą gadałam z Marzeną od Bosfora,Bosfor jedzie do Wilna... Quote
tunio Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 [quote name='Matagi'] CarraganPrzed chwilą gadałam z Marzeną od Bosfora,Bosfor jedzie do Wilna... Matagi tak podejrzewalam,a po sprawdzeniu numeracji bylam pewna :wink: :D Podejrzewalam tez,ze pojedzie jakis hovek :wink: :D Quote
króliczek Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 I ja jadę ze swoim shar-pei(także oberwać po dupie)jednak ryzykuję.Dziś dzwoniłam do Wilna i miłe panie odpowiedziały ,że potwierdzenia wysyłają.Nie mają czasu ,żeby powiedzieć jakie psy lub przynajmniej ile suk i ile psów będzie. :x Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 Orsini mam prosbe do Ciebie, bo wiem ze masz katalog z zeszlego roku :P Czy moglabys sprawdzic w seterach irlandzkich w psach w klasie pośredniej kto jest właścicielem psa: Karmino Cassador? Quote
Matagi Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 [quote name='carragan'][quote name='Matagi'] CarraganPrzed chwilą gadałam z Marzeną od Bosfora,Bosfor jedzie do Wilna... Matagi tak podejrzewalam,a po sprawdzeniu numeracji bylam pewna :wink: :D Podejrzewalam tez,ze pojedzie jakis hovek :wink: :D Ten hovek to Rekin :P /mój ulubieniec po Dakocie ,oczywiście :wink: obydwoje maja takie charaktery jak lubię :P / Quote
skubi Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 gwiezdny-wyslannik: Ula i Sławek z Camelem niestety nie jadą. Zgłoszone są cztery Beardedy, oprucz mojej suczki jeszcze dwa z Finlandii i jeden z Estonii więc i ja przyłanczam się do grupy ludzi którzy pewnie dostaną po tyłku. Quote
Fuka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 WITAMY w klubie :bigok: bez obaw - przygarniemy wszystkich :lol: Quote
Pirat_fila Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Ja jeszcze raz o tych opłatach za wystawy: jak myślicie, czy opłata na miejscu będzie jak za drugi termin czy taka jaka wynika z terminu zgłoszenia psa??? Może ktoś ma jakieś info lub doświadczenia, ew. ktoś może mógłby tam truknąć ? :wink: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 Kaska - Dwa sznaucery olbrzymy i jedna czarno -srebrna miniaturka Agasia – Beagle Gwiezdny-wyslannik – Seter Irlandzki Skubi – Bearded Collie Króliczek – Shar pei Orsini – Sznaucer Miniaturowy Fuka – Fox terrier szorstkowłosy Carraagan – Wilczarz Pirat fila – Fila Brasileiro I jeszcze ktos? Pisac! Pisac! Trzeba sie w Wilnie koniecznie spotkac! :) Quote
KN Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Kiedy dzwonilismy ze znajomymi do Wilna pani udzielila nam informacji ze w zaleznosci w ktorym terminie zglosilismy tyle bedziemy placic na wystawie, trzymamy sie twardo tej wersji poniewaz jedzie nas duza grupa a w kupie sila wiec mysle ze uda nam sie przewalczyc ta wersje :evilbat: Quote
Flaire Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):I jeszcze ktos? Pisac! Pisac! Trzeba sie w Wilnie koniecznie spotkac! :)No przecież my... :D Chyba że cieczka się trafi, co jest całkiem możliwe. Tylko niestety my dołączamy się nie tylko do listy tych, którzy jadą, ale również do listy tych, którzy jadą dostać w tyłek. W zeszłym tygodniu byłam z Związku na sekcji i Pani Chwalibóg zachwycała się Airedaleką, którą widziała w Finlandii - że na Zw. Świata i BISy się nadaje. No i z tych litewskich list w internecie wnioskuję, że ta suczka będzie naszą konkurencją w klasie championów. :( Ale nigdy nic nie wiadomo i trzeba być dobrej Myśli. Może to ona dostanie cieczki, a nie Misia :lol: . Quote
Fuka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Jestem za niech dostaje cieczki :angel: A Misi przekaz grzecznie żeby jeszcze poczekała! Tłumaczyłam jej to w Gdańsku :wink: Quote
orsini Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 hehehehe ja jeszcze nie wiem czy pojade zaraz Fuka na mnie nakrzyczy:)) Fuka kurcze dzwonilam do Ciebie 8:20 a Ty ponoc do pozna w zwiazku przesiadujesz, a ja z kurami chodze spac bo wstaje 4:40!!! :evilbat: :cry: Quote
Fuka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Krzyczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :nono: :evilbat: :evil: No tak, ja zapomniałam o siedzeniu w zwiazku, a potem jeszcze u znajomej byłam pozyczyc jej urodzinowo :roll: Quote
orsini Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 a dzis bedziesz w chacie? slyszalam,ze Knypek cieczkowa:)))i na krycie jedzie:))) Quote
Fuka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Knypek :o No, jedzie i wlasnie zajarzylam, że sie wybiera w niedziele, a przeciez jest Leszno - to moze niech na wystawe zajedzie, to Diuk sie ładnie na nia pokaże :lol: On najladniej sie ustawia na suke w cieczce, do ktorej nie moze sie dorwac. I jaki jest zainteresowany! A w domu siedze plackiem dzis, bede musiala wreszcie obrobic Makarona na niedziele, a znajac mnie - zanim sie zbiore.... Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 Ja tez dostane po tyłku.. Bede miala w klasie psa - Irish Melody Sherry Cobbler, ktory jest zupelnie inny od mojego psa, inny typ.. I teraz tylko musze trafic zeby sedzina preferowala typ amerykanski... Oj bedzie trudno.. Dostal ktos juz potwierdzenie? Irish Melody SHERRY COBBLER: GWIEZDNY WYSŁANNIK Dostojne Szałaputy (Mój Spike): Quote
orsini Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 A tez mieszkasz w bursie??? jak tak to zabieraj wino:)))zrobimy wieczor smutkow:))chyba,ze wolisz wode, bo moje chlopaki to wode beda chlali pewnie :lol: Quote
mausa Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Ja jadę z moim piegowatym suczydłem w konkurencji ma 30 innych piegowatych :roll: nie widziałam tyle piegów na żadnej wystawie..... Quote
Kika Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 [quote name='mausa']Ja jadę z moim piegowatym suczydłem w konkurencji ma 30 innych piegowatych :roll: nie widziałam tyle piegów na żadnej wystawie..... O Boże mausa , a coś Ty sie uparła na takie wystawy gdzie po 28 - 30 dalmaśków wystawiają. :roll: 8) One chyba z całej okolicy sie tam zjadą(Rosja,Litwa i cała Skandynawia może???????????????) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 No strasznie duzo tych dalmatynczykow.. U nas pierwszego dnia 9 seterów a drugiego 10. Strasznie malo. juz w Trencinie bylo 19.. Quote
Kika Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):No strasznie duzo tych dalmatynczykow.. U nas pierwszego dnia 9 seterów a drugiego 10. Strasznie malo. juz w Trencinie bylo 19.. Musiał być jakiś duży wysyp :wink: Quote
mausa Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Kika to nie ja się uparłam jechać tam gdzie dużo dalmaśków tylko one jadą tam gdzie ja :wink: no i nie ma co rwać włosów z głowy bo łysa zostanę :wink: jak się nie powiedzie to będą nastęne wystawy :wink: Na wszelki wypadek trzymaj mocno kciuki :) Quote
Kika Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 [quote name='mausa']Kika to nie ja się uparłam jechać tam gdzie dużo dalmaśków tylko one jadą tam gdzie ja :wink: no i nie ma co rwać włosów z głowy bo łysa zostanę :wink: jak się nie powiedzie to będą nastęne wystawy :wink: Na wszelki wypadek trzymaj mocno kciuki :) Wiesz,że masz jak w banku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts