Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 553
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='carragan']A ja tez cos czuje,ze wrocimy w najlepszym razie z lok.2-3 :cry:
Mamy przekichane bo podejrzewam,ze jedzie Bosfor,ktorego wlascicielka pokazuje 100 razy lepiej niz ja Cerigena wiec mamy "przekichane".
Wprawdzie nie wiem jak sie plasuja ilosciowo psy w posredniej (nie liczac Cerrego i Bosfora),ale mysle,ze bedzie to dla nas masakra :lol:
Ale coz,raz sie zyje :wink:

Flaire,a coz to za suka z ktora nie macie szans ? :roll:

CarraganPrzed chwilą gadałam z Marzeną od Bosfora,Bosfor jedzie do Wilna...

Posted

[quote name='Matagi']

Matagi tak podejrzewalam,a po sprawdzeniu numeracji bylam pewna :wink: :D

Podejrzewalam tez,ze pojedzie jakis hovek :wink: :D

Posted

I ja jadę ze swoim shar-pei(także oberwać po dupie)jednak ryzykuję.Dziś dzwoniłam do Wilna i miłe panie odpowiedziały ,że potwierdzenia wysyłają.Nie mają czasu ,żeby powiedzieć jakie psy lub przynajmniej ile suk i ile psów będzie. :x

Posted

[quote name='carragan'][quote name='Matagi']

Matagi tak podejrzewalam,a po sprawdzeniu numeracji bylam pewna :wink: :D

Podejrzewalam tez,ze pojedzie jakis hovek :wink: :D

Ten hovek to Rekin :P /mój ulubieniec po Dakocie ,oczywiście :wink: obydwoje maja takie charaktery jak lubię :P /

Posted

gwiezdny-wyslannik: Ula i Sławek z Camelem niestety nie jadą.
Zgłoszone są cztery Beardedy, oprucz mojej suczki jeszcze dwa z Finlandii i jeden z Estonii więc i ja przyłanczam się do grupy ludzi którzy pewnie dostaną po tyłku.

Posted

Ja jeszcze raz o tych opłatach za wystawy:

jak myślicie, czy opłata na miejscu będzie jak za drugi termin czy taka jaka wynika z terminu zgłoszenia psa??? Może ktoś ma jakieś info lub doświadczenia, ew. ktoś może mógłby tam truknąć ? :wink:

Posted

Kaska - Dwa sznaucery olbrzymy i jedna czarno -srebrna miniaturka
Agasia – Beagle
Gwiezdny-wyslannik – Seter Irlandzki
Skubi – Bearded Collie
Króliczek – Shar pei
Orsini – Sznaucer Miniaturowy
Fuka – Fox terrier szorstkowłosy
Carraagan – Wilczarz
Pirat fila – Fila Brasileiro

I jeszcze ktos? Pisac! Pisac! Trzeba sie w Wilnie koniecznie spotkac! :)

Posted

Kiedy dzwonilismy ze znajomymi do Wilna pani udzielila nam informacji ze w zaleznosci w ktorym terminie zglosilismy tyle bedziemy placic na wystawie, trzymamy sie twardo tej wersji poniewaz jedzie nas duza grupa a w kupie sila wiec mysle ze uda nam sie przewalczyc ta wersje :evilbat:

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
I jeszcze ktos? Pisac! Pisac! Trzeba sie w Wilnie koniecznie spotkac! :)
No przecież my... :D Chyba że cieczka się trafi, co jest całkiem możliwe. Tylko niestety my dołączamy się nie tylko do listy tych, którzy jadą, ale również do listy tych, którzy jadą dostać w tyłek. W zeszłym tygodniu byłam z Związku na sekcji i Pani Chwalibóg zachwycała się Airedaleką, którą widziała w Finlandii - że na Zw. Świata i BISy się nadaje. No i z tych litewskich list w internecie wnioskuję, że ta suczka będzie naszą konkurencją w klasie championów. :(

Ale nigdy nic nie wiadomo i trzeba być dobrej Myśli. Może to ona dostanie cieczki, a nie Misia :lol: .

Posted

hehehehe ja jeszcze nie wiem czy pojade zaraz Fuka na mnie nakrzyczy:))
Fuka kurcze dzwonilam do Ciebie 8:20 a Ty ponoc do pozna w zwiazku przesiadujesz, a ja z kurami chodze spac bo wstaje 4:40!!! :evilbat: :cry:

Posted

Krzyczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :nono: :evilbat: :evil:
No tak, ja zapomniałam o siedzeniu w zwiazku, a potem jeszcze u znajomej byłam pozyczyc jej urodzinowo :roll:

Posted

Knypek :o No, jedzie i wlasnie zajarzylam, że sie wybiera w niedziele, a przeciez jest Leszno - to moze niech na wystawe zajedzie, to Diuk sie ładnie na nia pokaże :lol: On najladniej sie ustawia na suke w cieczce, do ktorej nie moze sie dorwac. I jaki jest zainteresowany!

A w domu siedze plackiem dzis, bede musiala wreszcie obrobic Makarona na niedziele, a znajac mnie - zanim sie zbiore....

Posted

Ja tez dostane po tyłku.. Bede miala w klasie psa - Irish Melody Sherry Cobbler, ktory jest zupelnie inny od mojego psa, inny typ.. I teraz tylko musze trafic zeby sedzina preferowala typ amerykanski... Oj bedzie trudno.. Dostal ktos juz potwierdzenie?

Irish Melody SHERRY COBBLER:

GWIEZDNY WYSŁANNIK Dostojne Szałaputy (Mój Spike):

Posted

[quote name='mausa']Ja jadę z moim piegowatym suczydłem w konkurencji ma 30 innych piegowatych :roll: nie widziałam tyle piegów na żadnej wystawie.....

O Boże mausa , a coś Ty sie uparła na takie wystawy gdzie po 28 - 30 dalmaśków wystawiają. :roll: 8) One chyba z całej okolicy sie tam zjadą(Rosja,Litwa i cała Skandynawia może???????????????)

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
No strasznie duzo tych dalmatynczykow.. U nas pierwszego dnia 9 seterów a drugiego 10. Strasznie malo. juz w Trencinie bylo 19..

Musiał być jakiś duży wysyp :wink:

Posted

Kika to nie ja się uparłam jechać tam gdzie dużo dalmaśków tylko one jadą tam gdzie ja :wink: no i nie ma co rwać włosów z głowy bo łysa zostanę :wink: jak się nie powiedzie to będą nastęne wystawy :wink:
Na wszelki wypadek trzymaj mocno kciuki :)

Posted

[quote name='mausa']Kika to nie ja się uparłam jechać tam gdzie dużo dalmaśków tylko one jadą tam gdzie ja :wink: no i nie ma co rwać włosów z głowy bo łysa zostanę :wink: jak się nie powiedzie to będą nastęne wystawy :wink:
Na wszelki wypadek trzymaj mocno kciuki :)

Wiesz,że masz jak w banku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!