Placek Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Nie !!! Brendonek nie jest bezdomny !!! Tak przynajmniej wynika z ostatnich wypowiedzi jego DT :loveu: , a to najlepszy Dom jaki znam - sama się w nim wychowałam :loveu: Pozdrawiam Was serdecznie ! Quote
Owieczka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Placek napisał(a):Nie !!! Brendonek nie jest bezdomny !!! Tak przynajmniej wynika z ostatnich wypowiedzi jego DT :loveu: , a to najlepszy Dom jaki znam - sama się w nim wychowałam :loveu: Pozdrawiam Was serdecznie ! O masz !!! A tu nic nikt nie napisał :mad: Czy może tak cos ktoś wie ?? Quote
beam6 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Owieczka napisał(a):O masz !!! A tu nic nikt nie napisał :mad: Czy może tak cos ktoś wie ?? Najwięcej to jayo w temacie wie - niedługo będzie na dogo :razz: Quote
Fusica Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Dajcie mi go tutaj... http://www.dogomania.pl/forum/f97/mlody-donek-do-domu-z-ogrodem-wawa-zyrardow-138614/ Quote
maja602 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ja zamówiłam Brendonowi ogłoszenia ze zdjeciem w ECHO MIASTA. Bedą w najblizszy poniedziałek i czwartek. Zatem czy Brendon szuka domu czy nie? Quote
Fusica Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Czy ktos, kto się psem opiekuje, może udzielić mi paru informacji??? Czy pies nadaje się do domu z sunią rezydentką a jeśli tak, to proszę o wstawienie go tu... http://www.dogomania.pl/forum/f97/mlody-donek-do-domu-z-ogrodem-wawa-zyrardow-138614/ Quote
Placek Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Witajcie, Brendonek nie nadaje się do domu z sunią rezydentką bo znalazł swój domek - domek w którym ma troskliwą opiekę, będzie miał robione odpowiednie ćwiczenia związane z rehabilitacją swojego bioderka, gdyż Brendonek jest po operacji (resekcja stawu biodrowego). Operacja była 10 dni temu, po niej Brendi wyglądał tak: Wkrótce napiszę więcej , ale teraz nie bardzo mogę pisać (problem z brakiem internetu) Quote
maja602 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Sytuacja Brendona uległa zmianie, ale nie wczoraj, tylko jakiś czas temu. Szkoda, że informacje na ten temat nie zostały zamieszczone wcześniej. Quote
Owieczka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 No fakt , martilismy się :roll: ale najwazniejsze że wszystko się psiakowi ułozyło :multi: Ma dom i opieke i bedzie rehabilitowany. Cudownie !!! :multi: Czekamy na wiecej informacji !!!!! Pozdrawiamy serdecznie Brendona i jego opiekunów. :p Quote
maja602 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Troska o los psa to jedno, ale ta troska zamienia się w działania. Ja zamówiłam ogłoszenia o adopcji ze zdjeciem Brendona w czasie, kiedy Brendon był już w nowym domu od kilku a może kilkunastu dni. Chodzi także o to, że w to miejsce mogłam zamieścić ogłoszenie dla innej bidy np. dla Krolla. Cieszę się że Brendon ma dom. Ogłoszenie dla Krolla zamieszczę w przyszłym miesiącu, chyba że do tej pory Kroll znajdzie dom i ktoś o tym napisze. Quote
esperanza Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 maja602 proszę nie denerwuj się. Na wątku niczyje jest aktualna lista psów do adopcji, a ja dodatkowo mam do wydania 8 kotów kruszewskich i 10 z bazarku przy Broniewskiego. Pilnie szukam dt dla bielańskich kociąt :placz: Quote
Recommended Posts