Patka Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Rocki napisałam, że wlaściciele takich krzyżówek to najczęściej bezmózgi, a nie same psy, choć narazie nie można przewidzieć psychiki psów - jeżeli tworzy się nową rasę, to trochę musi potrwać, żeby w pełni sie ona ukształtowała :D i wizualnie i psychicznie że tak to ujmę :wink: psy sa piękne, bo lubie bojowce i molosy, ale znam pare takich krzyżówek i nie mam o ich psychice najlepszej opinii, o ich właścicielach również - nie kierują sie miłością do "nowej rasy", ale przede wszystkim "szpanem" :oops: Ale to tylko moje skromne zdanie i odbiega od tematu topicu :wink: pozdro Quote
sota36 Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Zgadzam sie z przedmowczynia - ludzie typu ABS - iaki = to uwielbiaja miec psa - im dzikszy i grozniejszy to lepiej!!! Czuja sie bardziej dowartosciowani, no ale coz - i tak zwierze zawsze cieprpi najbardziej. Mnie sie AST bardzo podobaja - sa piekne i szlachetne, ale niestet, nie czuje sie na sile posiadac takiego psa, wiec mam "mamutka" ... :) Quote
lapis Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Zgadzam sie z przedmowczynia - ludzie typu ABS - iaki = to uwielbiaja miec psa - im dzikszy i grozniejszy to lepiej!!! Czuja sie bardziej dowartosciowani, no ale coz - i tak zwierze zawsze cieprpi najbardziej. Mnie sie AST bardzo podobaja - sa piekne i szlachetne, ale niestet, nie czuje sie na sile posiadac takiego psa, wiec mam "mamutka" ... :) Kiedyś mówiło się, że przedłużeniem faceta jest auto (dobre!!!), a teraz cóż „karki” mają psy i to ich „dowartościowuje”, ale do tego przyczyniają się peudo hodowcy, o czym rozmawialiśmy już nie raz Quote
sota36 Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Kiedyś mówiło się, że przedłużeniem faceta jest auto (dobre!!!), a teraz cóż „karki” mają psy i to ich „dowartościowuje”, ale do tego przyczyniają się peudo hodowcy, o czym rozmawialiśmy już nie raz no no do tego "bmka" ablo jakis stary "merol" no i pies - koniecznie bojowy. Aha - zapomnialabym - i zlota "keta" na karku.... Quote
Chiko Posted November 28, 2004 Author Posted November 28, 2004 no i po co komu takie krzyzowki??? jak to po co do bojowki no no do tego "bmka" albo jakis stary "merol" no i pies - koniecznie bojowy po czesci to jest prawda na ten przepis, ale nie wszyscy tacy sa ja tez mam bmw i psy jakie mam i co tez zaliczam sie do tej grupy, czasem pozory myla, bmw kupilem bo byla okazja taniej kupic, a na punckie tych psiakow mam bzika i raczej nie lansuje sie z nimi dla szpanu no i raczej tez nie wygladam jak jakis ABS wiec jeszcze raz sie powtorze czasem pozory myla Quote
Patka Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 chiko zawsze sa odstępstwa od ... karka :D ja tez lubie bmwice, bo to dobre samochody są i ładne :D tez mam AST, ale dla przecietnego blokersa moja suka jakaś taka mała i wogóle suka... także nie ma co sie boczyć :D a chodziło o szpan i rasami "bojowymi" szpanuja nie tylko blokersi i karki niestety coraz częściej rzesza fanów sie powiększa :cry: pozdrawiam Quote
magia Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 swoją drogą co znaczy ABS??? absolutny brak szyji ?? Quote
azja Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Chiko nic sie nie łam :wink: My wprawdzie BMW ani Mercedesa akurat nie mamy, ale za to mój TZ ma prawie 2m wzrostu i jeszcze łysy do tego... o zgrozo :lol: :wink: ..... jeszcze na mecze chodzi..... pełna dyskwalifikacja w oczach narodu :wink: :D Pozdrawiam Asia Quote
lapis Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 no i po co komu takie krzyzowki??? jak to po co do bojowki no no do tego "bmka" albo jakis stary "merol" no i pies - koniecznie bojowy po czesci to jest prawda na ten przepis, ale nie wszyscy tacy sa ja tez mam bmw i psy jakie mam i co tez zaliczam sie do tej grupy, czasem pozory myla, bmw kupilem bo byla okazja taniej kupic, a na punckie tych psiakow mam bzika i raczej nie lansuje sie z nimi dla szpanu no i raczej tez nie wygladam jak jakis ABS wiec jeszcze raz sie powtorze czasem pozory myla Nie można oczywiście uogólniać, bo przecież posiadanie mesia, czy np. bycie "Łysym" jeszcze nic nie oznacza, tu trzeba spojrzeć kompleksowo Quote
Patka Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 zgadzam sie a ja mówiłam o niewydarzonych drechach, bo tacy "lepsi panowie" z tz pólświadka sa bardzo mili i tylko trochę dziwnie jak na mieście leci do ciebie 2 mery mięśni z obijajacym się złotem i krztczy Liliunia choc do pana buzki daj - a zdarzalo sie. Moze inne rzeczy mozna im zarzucic :wink: ale w wiekszości bardzo kochaja swoje psy :D to dziwne, ale z tego co wiem np. Hitler też miał bzika na punkcie swoich psów :wink: a poznalam stare dzieje prawie dwa metry przesympatycznego Adama i jego cudownego psa to tez myslelismy o nastepny sobie kupił dla szpanu AST nic bardziej mylnego :D no ale mówimy io większości a w moim skromnym miasteczku nie jest za dobrze z posiadaczami AST :cry: pozdrawiam Quote
sota36 Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Do Patka = "...z tego co wiem np. Hitler też miał bzika na punkcie swoich psów " No niestety co do Hiletra fakt mial bzika na punkcie swoich psow ,jak to mozna nazwac - bzikiem... kiedy jeden psiak skoczyl na zone jednego z wyzszycho ficerow ze swity Pana Adolfa i polizal jej reke, ten Pan z wasikiem na oczach wszystkich wyjal bron i ... psa zastrzelil... to tez 'bzik" - a wiem to z pewnoscia - w koncu jestem histo (- e) rykiem... :) Quote
Patka Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 sota36 duzo czytam i wiem także, że Hitler miał skrajne nastroje :wink: nie podważam Twoich informacji, ale potrafił także zabić za psa czlowieka choć dla niego więźniowie nie byli ludźmi :evil: a bzika miał i skrajne poglądy i nastroje ale to była tylko dygresja w głównym wątku i nie mam zamiaru sie licytować :D pozdrowiena dla historyka :wink: Quote
Recommended Posts