Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tekst ogłoszenia:
Togo to uroczy, piękny psiak w typie gończego pomieszanego z bokserem pręgowanym. Nie ma jeszcze roku, a już doświadczył tyle złego. Został wyrzucony w Krakowie przy ruchliwej ulicy przez ludzi, którym zapewne się znudził, albo którym zaczęło przeszkadzać, że z małego szczeniaczka wyrósł spory pies. Nieszczęsny Togo błąkał się głodny i marzł. Uniknął schroniska, uciekłszy przed jego pracownikami, którzy próbowali go złapać. Gdy jednak głód zaczął mu bardzo dokuczać, dał się zwabić wolontariuszce, która zaczęła zostawiać mu w swoim ogrodzie jedzenie. Teraz piesek czeka w hotelu dla psów. Gdy ktokolwiek zbliża się do jego boksu, wkłada jęzor między kraty, czekając na chwilę, gdy będzie mógł polizać przyjazną rękę. "Togo uwielbia ludzi i jest bardzo łagodny. Mam nadzieję, że ktoś uratuje go przed samotnością i da wspaniały dom" - mówi wolontariuszka szukająca domów dla bezdomnych zwierząt.
Zgadza się też z psami, ale nie toleruje kotów. Jest odrobaczony i zaszczepiony.
Osoby zainteresowane adopcją Togo, mogą dzwonić pod numer: 012 412 02 31 lub 501 801 553

Błakał sie po Bronowicach. pracownikom schroniska uciekł, ale Ola zwabiła go z ulicy do swego ogrodu. i już jest w hotelu. To młody samiec. nie wiem, czy on jest w typie amstafa czy myśliwskiego i co to w ogóle za zwierz :razz::razz:fotki wysłałam do karusiap

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może go ktoś szuka? pomożecie mi w ogłaszaniu kochani, bo ja nie daję rady już.. co mi się wydaje, że spłacony będzie hotel i że więszkość psów wydałam, to mi z nieba nastepne spadają... nawet nie wiem, jaki to pies w sensie rasy czy typu..
wiem tylko że młody, łagodny wobec psów bo być może jest wyrosniętym szczeniakiem jeszcze..

Posted

tamb napisał(a):
Byłam dzisiaj w hotelu, trzęsie się biedak z zimna. :-(

wiem i to takie przykre...:placz::placz::placz:nie ma ocieplanych boksów wolnych, a ui Oli nie mógl zostać. Ona ma 8 psów i atakowały go jednak

Posted

Piesiowi Ola zawiozła kołdrekę, ale już mar, gajko mu do budy dała swoją, Tylko kurcze ten słodziak w ogóle w budzie nie chce siedzieć

Posted

No jest taki nieco amstafowaty . On bardzo ciągnie w stronę domu pana Tomka gdy jest na spacerze i wydaje mi się , że jest nauczony czystości , to domowy psiak .
Aga a w schronie nikt go nie szukał ?

Posted

Nikt go nie szukał... ech ale zadzwonię ponownie

Posted

cholera, durna jestem :oops: bylam dzis w schronie i mogłam spytac :/

jakby mi ktos zdjęcie wydrukował tobym zostawiła w schronisku w srodę będę

Aga a czy on nie jest wykastrowany przypadkiem ?

nie jestem pewna na 100% ale wydaje mis ie ze jest :oops: albo ma malutkie jeszce jąderka

:( cholera zimno takie :placz:

myślicie ze kubrak dla niego to dobry pomysł ?

Posted

a podaruje ktoś kubrak taki ? :oops:

Posted

Aga będzie miał , moze jutro sie uda ... zaraz zobaczę czy mam materiał ... . tylko trzeba będzie poprosić mar gajko żeby kontrolowała czy mu nie nawilgł :oops:

boje się trochę ze on młody to z nudów to zje i znowu będzie marzł tak Stella w schronisku zrobiła :shake: ale jak nie spróbujemy to sie nie dowiemy :cool1:

Posted

dzięki agamika :p Ola dziś u niego była. Kochana Ola uregulowała za jego hotel, no ale dług nadal jest, a na dodatek to, co miało iść na hotel jako kolejna rata idzie na leczenie Puchatka wziętego z łańcucha. :roll:

Posted

tekst ogłoszenia:
Togo to uroczy, piękny psiak w typie gończego pomieszanego z bokserem pręgowanym. Nie ma jeszcze roku, a już doświadczył tyle złego. Został wyrzucony w Krakowie przy ruchliwej ulicy przez ludzi, którym zapewne się znudził, albo którym zaczęło przeszkadzać, że z małego szczeniaczka wyrósł spory pies. Nieszczęsny Togo błąkał się głodny i marzł. Uniknął schroniska, uciekłszy przed jego pracownikami, którzy próbowali go złapać. Gdy jednak głód zaczął mu bardzo dokuczać, dał się zwabić wolontariuszce, która zaczęła zostawiać mu w swoim ogrodzie jedzenie. Teraz piesek czeka w hotelu dla psów. Gdy ktokolwiek zbliża się do jego boksu, wkłada jęzor między kraty, czekając na chwilę, gdy będzie mógł polizać przyjazną rękę. "Togo uwielbia ludzi i jest bardzo łagodny. Mam nadzieję, że ktoś uratuje go przed samotnością i da wspaniały dom" - mówi wolontariuszka szukająca domów dla bezdomnych zwierząt.
Zgadza się też z psami, ale nie toleruje kotów. Jest odrobaczony i zaszczepiony.
Osoby zainteresowane adopcją Togo, mogą dzwonić pod numer: 012 412 02 31 lub 501 801 553

Posted

Patia napisał(a):
Ma już Alegratkę i Zwierzaki w Krakowie.

|Dzięki :)

Posted

Nikt nie dzwonił po niego :shake::-(