AgaG Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 tekst ogłoszenia: Togo to uroczy, piękny psiak w typie gończego pomieszanego z bokserem pręgowanym. Nie ma jeszcze roku, a już doświadczył tyle złego. Został wyrzucony w Krakowie przy ruchliwej ulicy przez ludzi, którym zapewne się znudził, albo którym zaczęło przeszkadzać, że z małego szczeniaczka wyrósł spory pies. Nieszczęsny Togo błąkał się głodny i marzł. Uniknął schroniska, uciekłszy przed jego pracownikami, którzy próbowali go złapać. Gdy jednak głód zaczął mu bardzo dokuczać, dał się zwabić wolontariuszce, która zaczęła zostawiać mu w swoim ogrodzie jedzenie. Teraz piesek czeka w hotelu dla psów. Gdy ktokolwiek zbliża się do jego boksu, wkłada jęzor między kraty, czekając na chwilę, gdy będzie mógł polizać przyjazną rękę. "Togo uwielbia ludzi i jest bardzo łagodny. Mam nadzieję, że ktoś uratuje go przed samotnością i da wspaniały dom" - mówi wolontariuszka szukająca domów dla bezdomnych zwierząt. Zgadza się też z psami, ale nie toleruje kotów. Jest odrobaczony i zaszczepiony. Osoby zainteresowane adopcją Togo, mogą dzwonić pod numer: 012 412 02 31 lub 501 801 553 Błakał sie po Bronowicach. pracownikom schroniska uciekł, ale Ola zwabiła go z ulicy do swego ogrodu. i już jest w hotelu. To młody samiec. nie wiem, czy on jest w typie amstafa czy myśliwskiego i co to w ogóle za zwierz :razz::razz:fotki wysłałam do karusiap Quote
tamb Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Byłam dzisiaj w hotelu, trzęsie się biedak z zimna. :-( Quote
AgaG Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 może go ktoś szuka? pomożecie mi w ogłaszaniu kochani, bo ja nie daję rady już.. co mi się wydaje, że spłacony będzie hotel i że więszkość psów wydałam, to mi z nieba nastepne spadają... nawet nie wiem, jaki to pies w sensie rasy czy typu.. wiem tylko że młody, łagodny wobec psów bo być może jest wyrosniętym szczeniakiem jeszcze.. Quote
AgaG Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 tamb napisał(a):Byłam dzisiaj w hotelu, trzęsie się biedak z zimna. :-( wiem i to takie przykre...:placz::placz::placz:nie ma ocieplanych boksów wolnych, a ui Oli nie mógl zostać. Ona ma 8 psów i atakowały go jednak Quote
AgaG Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Piesiowi Ola zawiozła kołdrekę, ale już mar, gajko mu do budy dała swoją, Tylko kurcze ten słodziak w ogóle w budzie nie chce siedzieć Quote
Patia Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Przeglądałam ogłoszenia , na stronie schroniska jest jedno o podobnym ale z ucietym ogonkiem i bialymi skarpetkami . Quote
Patia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 No jest taki nieco amstafowaty . On bardzo ciągnie w stronę domu pana Tomka gdy jest na spacerze i wydaje mi się , że jest nauczony czystości , to domowy psiak . Aga a w schronie nikt go nie szukał ? Quote
AgaG Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Nikt go nie szukał... ech ale zadzwonię ponownie Quote
agamika Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 cholera, durna jestem :oops: bylam dzis w schronie i mogłam spytac :/ jakby mi ktos zdjęcie wydrukował tobym zostawiła w schronisku w srodę będę Aga a czy on nie jest wykastrowany przypadkiem ? nie jestem pewna na 100% ale wydaje mis ie ze jest :oops: albo ma malutkie jeszce jąderka :( cholera zimno takie :placz: myślicie ze kubrak dla niego to dobry pomysł ? Quote
tamb Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Kubrak byłby dobry.Może uda się go przenieść do budynku? Quote
AgaG Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 a podaruje ktoś kubrak taki ? :oops: Quote
agamika Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Aga będzie miał , moze jutro sie uda ... zaraz zobaczę czy mam materiał ... . tylko trzeba będzie poprosić mar gajko żeby kontrolowała czy mu nie nawilgł :oops: boje się trochę ze on młody to z nudów to zje i znowu będzie marzł tak Stella w schronisku zrobiła :shake: ale jak nie spróbujemy to sie nie dowiemy :cool1: Quote
AgaG Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 dzięki agamika :p Ola dziś u niego była. Kochana Ola uregulowała za jego hotel, no ale dług nadal jest, a na dodatek to, co miało iść na hotel jako kolejna rata idzie na leczenie Puchatka wziętego z łańcucha. :roll: Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Aga ,jezeli on jest wykastrowany to koniecznie trzeba sparwdzic czy nie ma czipa ,bo jezeli przypadkiem bylby z naszego schroniska to od czaerwca wszystkie psy sa zaczipowane. Aga wyslij mi jego zdjecie i opis . Quote
Ank@ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Jakby było kilka domów chętnych na niego to tu jest sobowtór: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-2-letni-amstaff-justus-odebrany-z-interwencji-ktoz-u-pilnie-domek-132420/#post11871840 Quote
karusiap Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 nie jest kastrowany.Jest bardzo mlody i ma jeszcze male jajka. Poz atym jest przepiekny i bardzo kochany:loveu: Quote
AgaG Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 tekst ogłoszenia: Togo to uroczy, piękny psiak w typie gończego pomieszanego z bokserem pręgowanym. Nie ma jeszcze roku, a już doświadczył tyle złego. Został wyrzucony w Krakowie przy ruchliwej ulicy przez ludzi, którym zapewne się znudził, albo którym zaczęło przeszkadzać, że z małego szczeniaczka wyrósł spory pies. Nieszczęsny Togo błąkał się głodny i marzł. Uniknął schroniska, uciekłszy przed jego pracownikami, którzy próbowali go złapać. Gdy jednak głód zaczął mu bardzo dokuczać, dał się zwabić wolontariuszce, która zaczęła zostawiać mu w swoim ogrodzie jedzenie. Teraz piesek czeka w hotelu dla psów. Gdy ktokolwiek zbliża się do jego boksu, wkłada jęzor między kraty, czekając na chwilę, gdy będzie mógł polizać przyjazną rękę. "Togo uwielbia ludzi i jest bardzo łagodny. Mam nadzieję, że ktoś uratuje go przed samotnością i da wspaniały dom" - mówi wolontariuszka szukająca domów dla bezdomnych zwierząt. Zgadza się też z psami, ale nie toleruje kotów. Jest odrobaczony i zaszczepiony. Osoby zainteresowane adopcją Togo, mogą dzwonić pod numer: 012 412 02 31 lub 501 801 553 Quote
AgaG Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Patia napisał(a):Ma już Alegratkę i Zwierzaki w Krakowie. |Dzięki :) Quote
Asior Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 mogę mu allegro walnąć ;) tylko zdjęcia musiała bym mieć większe.... 800x600 Quote
Recommended Posts