ewaka Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 To jest ładne ;-) MIMO PEWNYCH BŁEDÓW FORMALNYCH, WYNIKAJĄCYCH ZAPEWNE Z MAŁEGO DOŚWIADCZENIA POMYSŁODAWCÓW i jeszcze to : ZWRACAMY SIĘ Z APELEM DO ORGANIZATORÓW ZAWODÓW FEDERACJI O ROZWAŻENIE MOŻLIWOŚCI UCZESTNICZENIA W TEJ INICJATYWIE Zwłaszcza W MOMENCIE KIEDY DO MUSHER CUP PRZYSTAPIŁO PRAWIE 80 % Zawodów tego sezonu, w tym cześć federacyjnych ;-), a cześć rozważała już tę mozliwośc jeszcze przed tym oświadczeniem ;-) A już to... CO NIEWĄTPLIWIE PODNIESIE RANGĘ TEGO PUCHARU. moim zdaniem organizacyjnie i pod wzgl. regulaminowści zawody PFSZPRP były zawsze lepiej zorganizowane niz POZSSPZ (no moze z małymi niechlubnymi wyjątkami :evilbat: ), ale trochę skromnosci, zwłaszcza w takim momencie wcale by nie zaszkodziło. ;-) Nie jestem stroną w zadnym sporze, ale uważam, ze to troche porażka rangi samego PP, wiec raczej radziłabym - czapki z głów, niz nosy do góry ;-) ;-) ;-) Dla mnie największym wyznacznikiem dobrych zawodów jest to czy wciąż przyciągają maszerów, zwłaszcza tych którzy już doświadczali wczesniej danych zawodów. Z resztą sama idea Musher Cup - w obliczu nowego związku - jest moim zdaniem trafionym pomysłem, a wszyscy maszerzy są na nich traktowani jednakowo, czy z jednej czy z drugiej, czy z żadnej federacji. Jezeli pomysł sie sprawdzi w tym "przejściowym" roku, ludzie będą się dogadywać ( a na razie się udaje ;-) ) będę to uważała za dobry znak na przyszłość. Quote
maszer Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 hehe musher cup-ik sie spodobał!!!!! :baby: Quote
Imbir Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 hehe musher cup-ik sie spodobał!!!!! :baby: Chyba juz nie taki cup-ik. 8) Musher Cup przyciagnal wielu zawodnikow, a wyscigi z tego cyklu to najwieksze imprezy w Polsce. Nie tylko najwieksze ale tez dobrze zorganizowane i przebiegajace w milej atmosferze :D :D :D (nikt tam nie skacze sobie do gardel i nie rozdziera szat na dwoje-czyt.dwie federacje :-? ). Fajnie sie tam bawie. I zycze wszystkim organizatorom tego cyklu powodzenia, a Maszerom milej zabawy. :D Do zobaczenia na kolejnej trasie Musher Cup-u. Quote
Recommended Posts