furciaczek Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 GameBoy napisał(a):Fur postaram się załatwić pojemnik ale to za jakieś 10 dni będę wiedziała postaram się coś skombinować na bazarki mozesz wyslać do mnie graty ale wątpię żeby doszły :evil_lol: Kombinuj kombinuj:loveu: Ostatnio wysylalam 3 telefony...ubezpieczylam i doszly:evil_lol: Ale ciekawa jestem co sie cholera stalo z ta ksiazka?? Jakis pocztowiec psi fryzjer amator czy co:evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 furciaczek napisał(a):Kombinuj kombinuj:loveu: Ostatnio wysylalam 3 telefony...ubezpieczylam i doszly:evil_lol: Ale ciekawa jestem co sie cholera stalo z ta ksiazka?? Jakis pocztowiec psi fryzjer amator czy co:evil_lol::evil_lol: nie mam pojecia, nie składałaś reklamacji? ja kasę oddałam za książkę :eviltong::evil_lol: teraz w RC jest promocja na kubły, może coś się uda Quote
GameBoy Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 widziałaś to? chodzi mi o opis CANE CORSO- Suczka 12mies. (636075637) - Aukcje internetowe Allegro "Witam. Mam do sprzedania suczke Cane Corso rodowodowa, niestety nie posiadam jej papierow bo uratowalam ja z pseudo-hodowli kolo Radomia. Suczka jest piekna, ciemno-pregowana, ma ok. 12 mies. (potwierdzone przez weterynarza) takze jest jeszcze duzym szczeniakiem :)). Do ludzi i psow nastawiona (o-dziwo) bardzo dobrze, jednak mimo tego wykazuje cechy psa obronnego. Suczka miala juz szczeniaki (w styczniu). Pozdrawiam, prosze dzwonic pod nr. tel: 505-775-***." czyli miala szczeniaki po 1szej cieczce? Quote
furciaczek Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Co to w ogole ma byc?? Uratowala z pseudo i sprzedaje...no bezsens totalny:shake: Kto sobie wyobraza wyciagac psa z pseudo po to zeby go opchnac?? I jaki rodowod?? Normalnie wkurzylam sie:angryy: Tak kluski po pierwszej cieczce...boze toc to szczenie jeszcze bylo:placz: Quote
GameBoy Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 cholera wie skad ona go ma, jakie uratowala skoro sama ja rozmnaza? to nie jest pseudohodowla? i ten tekst o rodowodzie, nie wiadomo czy sie smiac czy plakac :shake: Quote
GameBoy Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 furciaczek napisał(a):Wyslalam maila z pytaniem o tatoo albo chipa...ciekawa jestem co za bajeczke wymysli:shake: Obawiam sie ze zaraz suka z deszczu pod rynne trafi...jakis pseudopalant juz ja pewnie zauwazyl:angryy: tez wyslalam ale mi nie odpisala, cena troche wysoka, moze chociaz na chwile powstrzyma sprzedaz ehhh:shake: Quote
Helga72 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 ja to raczej płakać bedę bo nastrój podły :-( a jak przeczytałam o Brunku jestem załamana nie dość ,że bida nie słyszy to jeszcze bez domu :placz: Quote
furciaczek Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 GameBoy napisał(a):cholera wie skad ona go ma, jakie uratowala skoro sama ja rozmnaza? to nie jest pseudohodowla? i ten tekst o rodowodzie, nie wiadomo czy sie smiac czy plakac :shake: Wyslalam maila z pytaniem o tatoo albo chipa...ciekawa jestem co za bajeczke wymysli:shake: Obawiam sie ze zaraz suka z deszczu pod rynne trafi...jakis pseudopalant juz ja pewnie zauwazyl:angryy: Quote
furciaczek Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Nie stac nas na wyciagniecie tej bieduli:placz: Nie damy rady.... :-( Nich ktos napisze maila z pytaniem o sterylke co?? Quote
Helga72 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 dobrze by było dziewczynkę zabrać ale jak nie dostaną kasy to nie popuszczą pazerne bydlaki :angryy: kryć suke przy pierwszej cieczce i to pewnie równie "rasowym" samcem dobrze ,że poród przeżyła szczęśliwie :shake: ciekawe czy małe glutki za jakiś czas jak się znudzą nie trafią do schronu czy może do innych przypadkowych "pańciów":mad::angryy: Quote
GameBoy Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Helga72 napisał(a):dobrze by było dziewczynkę zabrać ale jak nie dostaną kasy to nie popuszczą pazerne bydlaki :angryy: kryć suke przy pierwszej cieczce i to pewnie równie "rasowym" samcem dobrze ,że poród przeżyła szczęśliwie :shake: ciekawe czy małe glutki za jakiś czas jak się znudzą nie trafią do schronu czy może do innych przypadkowych "pańciów":mad::angryy: tylko gdzie ją zabrać? i za co?:roll: Quote
GameBoy Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 furciaczek napisał(a):Nie stac nas na wyciagniecie tej bieduli:placz: Nie damy rady.... :-( Nich ktos napisze maila z pytaniem o sterylke co?? suka nie bedzie sterylizowana, baba chce ją sprzedać, nie odda jej Quote
sacred PIRANHA Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 gocha wez mnie nie wkur...j ze szukasz kogos do kogo mozesz wyslac graty do Polski? a ja to gdzie mieszkam? na hawajach???????????!!!!!! Quote
furciaczek Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):gocha wez mnie nie wkur...j ze szukasz kogos do kogo mozesz wyslac graty do Polski? a ja to gdzie mieszkam? na hawajach???????????!!!!!! Przeprowadzilas sie na hawaje i nic nie mowisz??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to daltego cie dzisiaj caly dzien nie bylo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 furciaczek napisał(a):Przeprowadzilas sie na hawaje i nic nie mowisz??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to daltego cie dzisiaj caly dzien nie bylo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie hihaj mi sie tutaj...nic Ci to nie da:angryy::angryy::angryy: zezłościłaś mnie siostro i to ostro:mad: w doope w czerwcu dostaniesz jak przyjedziesz zobaczysz:mad: Quote
Helga72 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 jeżeli o dooopie mowa to suka bez sterylki własnie tak będzie na siebie zarabiała :placz:i nie da się takiej ludzkiej pazerności tłumaczyc biedą :angryy: ale jest tak jak piszecie bez środków na wykup nie ma szans :-( i zawsze wszystko rozbija się o kasę co za ironia losu Quote
furciaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Wykupienie do pryszcz...trzeba potem suke wyciachac i utrzymac a biorac pod uwage ze juz 3 corsiaki w najblizszym czasie beda sie hotelowac to...wszystkie trzy z marnymi szansami na adopcje, bo jeden szalony a dwa niemlode:-( Ta bezsilnosc jest najgorsza:placz: Quote
Helga72 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 szalony :crazyeye: Furciaczek co masz na myśli może on się czuje samotny i dlatego :shake: przeczytam od początku to może się domyslę o którego chodzi Quote
furciaczek Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Helga72 napisał(a):szalony :crazyeye: Furciaczek co masz na myśli może on się czuje samotny i dlatego :shake: przeczytam od początku to może się domyslę o którego chodzi Szalony:lol: , mialam na mysli psa ktorego rozpiera energia, ktory ma ok 15 mies a nigdy nie byl niczego uczony...taki narwany glupecek:loveu: A znalezc odpowiedzialny dom, ktory sobie z nim poradzi to....no ciezko moze byc. Chodzi o Bastera:p Quote
Helga72 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 tak juz wszystko wyczytałam żywiołowy dzieciak:evil_lol: a mój syn umiescił Brunka na ekranie i teraz zawsze kiedy właczam komp widzę to biszkoptowe cudo ;) szkoda ,że marnieje w schronie i jeszcze problemy ze słuchem bardzo duzo spadło na tego psa - dużo złego na jednego :-( Quote
furciaczek Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Helga72 napisał(a):tak juz wszystko wyczytałam żywiołowy dzieciak:evil_lol: a mój syn umiescił Brunka na ekranie i teraz zawsze kiedy właczam komp widzę to biszkoptowe cudo ;) szkoda ,że marnieje w schronie i jeszcze problemy ze słuchem bardzo duzo spadło na tego psa - dużo złego na jednego :-( Do Bruna los sie usmiechnal:cool3: Ale narazie nic nie mowie zeby nie zapeszyc:loveu: Quote
GameBoy Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 wczoraj na gg pisała do mnie modliszka z pabianic, że chyba mają CC w schronie u siebie :-( cięte uszy, czarny, większy niż ast - tak mi go opisała fotki będą na dniach, pies warczy na wszystkich ze strachu :-( Quote
furciaczek Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 GameBoy napisał(a):wczoraj na gg pisała do mnie modliszka z pabianic, że chyba mają CC w schronie u siebie :-( cięte uszy, czarny, większy niż ast - tak mi go opisała fotki będą na dniach, pies warczy na wszystkich ze strachu :-( Mamy ludzia w tamtych okolicach jak cos...ehh Ja sie w piatek przeprowadzam wiec przy okazji dokladnie zobacze co sie nadaje na bazarek. Od piatku niebede miec dostepu do neta, jak cos pilnego to kontaktujcie sie z sacred piranha, bede z nia w kontakcie telefonicznym. Matko jak ja nie lubie tak znikac i nie miec info o tym co sie z "naszymi" corsiakami dzieje:placz: Quote
PaulinaT Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Uuu. A na długo furciaczkowa znika z sieci??? :shake: Quote
Recommended Posts