Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GameBoy napisał(a):
Fur postaram się załatwić pojemnik ale to za jakieś 10 dni będę wiedziała
postaram się coś skombinować na bazarki
mozesz wyslać do mnie graty ale wątpię żeby doszły :evil_lol:

Kombinuj kombinuj:loveu:
Ostatnio wysylalam 3 telefony...ubezpieczylam i doszly:evil_lol:
Ale ciekawa jestem co sie cholera stalo z ta ksiazka?? Jakis pocztowiec psi fryzjer amator czy co:evil_lol::evil_lol:

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Kombinuj kombinuj:loveu:
Ostatnio wysylalam 3 telefony...ubezpieczylam i doszly:evil_lol:
Ale ciekawa jestem co sie cholera stalo z ta ksiazka?? Jakis pocztowiec psi fryzjer amator czy co:evil_lol::evil_lol:

nie mam pojecia, nie składałaś reklamacji? ja kasę oddałam za książkę :eviltong::evil_lol:

teraz w RC jest promocja na kubły, może coś się uda

Posted

widziałaś to?
chodzi mi o opis

CANE CORSO- Suczka 12mies. (636075637) - Aukcje internetowe Allegro

"Witam. Mam do sprzedania suczke Cane Corso rodowodowa, niestety nie posiadam jej papierow bo uratowalam ja z pseudo-hodowli kolo Radomia. Suczka jest piekna, ciemno-pregowana, ma ok. 12 mies. (potwierdzone przez weterynarza) takze jest jeszcze duzym szczeniakiem :)). Do ludzi i psow nastawiona (o-dziwo) bardzo dobrze, jednak mimo tego wykazuje cechy psa obronnego. Suczka miala juz szczeniaki (w styczniu). Pozdrawiam, prosze dzwonic pod nr. tel: 505-775-***."

czyli miala szczeniaki po 1szej cieczce?

Posted

Co to w ogole ma byc?? Uratowala z pseudo i sprzedaje...no bezsens totalny:shake: Kto sobie wyobraza wyciagac psa z pseudo po to zeby go opchnac?? I jaki rodowod?? Normalnie wkurzylam sie:angryy:
Tak kluski po pierwszej cieczce...boze toc to szczenie jeszcze bylo:placz:

Posted

cholera wie skad ona go ma, jakie uratowala skoro sama ja rozmnaza? to nie jest pseudohodowla? i ten tekst o rodowodzie, nie wiadomo czy sie smiac czy plakac :shake:

Posted

furciaczek napisał(a):
Wyslalam maila z pytaniem o tatoo albo chipa...ciekawa jestem co za bajeczke wymysli:shake: Obawiam sie ze zaraz suka z deszczu pod rynne trafi...jakis pseudopalant juz ja pewnie zauwazyl:angryy:

tez wyslalam ale mi nie odpisala, cena troche wysoka, moze chociaz na chwile powstrzyma sprzedaz ehhh:shake:

Posted

GameBoy napisał(a):
cholera wie skad ona go ma, jakie uratowala skoro sama ja rozmnaza? to nie jest pseudohodowla? i ten tekst o rodowodzie, nie wiadomo czy sie smiac czy plakac :shake:

Wyslalam maila z pytaniem o tatoo albo chipa...ciekawa jestem co za bajeczke wymysli:shake: Obawiam sie ze zaraz suka z deszczu pod rynne trafi...jakis pseudopalant juz ja pewnie zauwazyl:angryy:

Posted

dobrze by było dziewczynkę zabrać ale jak nie dostaną kasy to nie popuszczą pazerne bydlaki :angryy: kryć suke przy pierwszej cieczce i to pewnie równie "rasowym" samcem dobrze ,że poród przeżyła szczęśliwie :shake: ciekawe czy małe glutki za jakiś czas jak się znudzą nie trafią do schronu czy może do innych przypadkowych "pańciów":mad::angryy:

Posted

Helga72 napisał(a):
dobrze by było dziewczynkę zabrać ale jak nie dostaną kasy to nie popuszczą pazerne bydlaki :angryy: kryć suke przy pierwszej cieczce i to pewnie równie "rasowym" samcem dobrze ,że poród przeżyła szczęśliwie :shake: ciekawe czy małe glutki za jakiś czas jak się znudzą nie trafią do schronu czy może do innych przypadkowych "pańciów":mad::angryy:

tylko gdzie ją zabrać? i za co?:roll:

Posted

furciaczek napisał(a):
Nie stac nas na wyciagniecie tej bieduli:placz:
Nie damy rady....
:-(

Nich ktos napisze maila z pytaniem o sterylke co??

suka nie bedzie sterylizowana, baba chce ją sprzedać, nie odda jej

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
gocha wez mnie nie wkur...j ze szukasz kogos do kogo mozesz wyslac graty do Polski?
a ja to gdzie mieszkam? na hawajach???????????!!!!!!

Przeprowadzilas sie na hawaje i nic nie mowisz??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i to daltego cie dzisiaj caly dzien nie bylo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Przeprowadzilas sie na hawaje i nic nie mowisz??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i to daltego cie dzisiaj caly dzien nie bylo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie hihaj mi sie tutaj...nic Ci to nie da:angryy::angryy::angryy:
zezłościłaś mnie siostro i to ostro:mad: w doope w czerwcu dostaniesz jak przyjedziesz zobaczysz:mad:

Posted

jeżeli o dooopie mowa to suka bez sterylki własnie tak będzie na siebie zarabiała :placz:i nie da się takiej ludzkiej pazerności tłumaczyc biedą :angryy: ale jest tak jak piszecie bez środków na wykup nie ma szans :-( i zawsze wszystko rozbija się o kasę co za ironia losu

Posted

Wykupienie do pryszcz...trzeba potem suke wyciachac i utrzymac a biorac pod uwage ze juz 3 corsiaki w najblizszym czasie beda sie hotelowac to...wszystkie trzy z marnymi szansami na adopcje, bo jeden szalony a dwa niemlode:-(
Ta bezsilnosc jest najgorsza:placz:

Posted

szalony :crazyeye: Furciaczek co masz na myśli może on się czuje samotny i dlatego :shake: przeczytam od początku to może się domyslę o którego chodzi

Posted

Helga72 napisał(a):
szalony :crazyeye: Furciaczek co masz na myśli może on się czuje samotny i dlatego :shake: przeczytam od początku to może się domyslę o którego chodzi

Szalony:lol: , mialam na mysli psa ktorego rozpiera energia, ktory ma ok 15 mies a nigdy nie byl niczego uczony...taki narwany glupecek:loveu: A znalezc odpowiedzialny dom, ktory sobie z nim poradzi to....no ciezko moze byc.
Chodzi o Bastera:p

Posted

tak juz wszystko wyczytałam żywiołowy dzieciak:evil_lol: a mój syn umiescił Brunka na ekranie i teraz zawsze kiedy właczam komp widzę to biszkoptowe cudo ;) szkoda ,że marnieje w schronie i jeszcze problemy ze słuchem bardzo duzo spadło na tego psa - dużo złego na jednego :-(

Posted

Helga72 napisał(a):
tak juz wszystko wyczytałam żywiołowy dzieciak:evil_lol: a mój syn umiescił Brunka na ekranie i teraz zawsze kiedy właczam komp widzę to biszkoptowe cudo ;) szkoda ,że marnieje w schronie i jeszcze problemy ze słuchem bardzo duzo spadło na tego psa - dużo złego na jednego :-(

Do Bruna los sie usmiechnal:cool3: Ale narazie nic nie mowie zeby nie zapeszyc:loveu:

Posted

wczoraj na gg pisała do mnie modliszka z pabianic, że chyba mają CC w schronie u siebie :-( cięte uszy, czarny, większy niż ast - tak mi go opisała
fotki będą na dniach, pies warczy na wszystkich ze strachu :-(

Posted

GameBoy napisał(a):
wczoraj na gg pisała do mnie modliszka z pabianic, że chyba mają CC w schronie u siebie :-( cięte uszy, czarny, większy niż ast - tak mi go opisała
fotki będą na dniach, pies warczy na wszystkich ze strachu :-(

Mamy ludzia w tamtych okolicach jak cos...ehh

Ja sie w piatek przeprowadzam wiec przy okazji dokladnie zobacze co sie nadaje na bazarek. Od piatku niebede miec dostepu do neta, jak cos pilnego to kontaktujcie sie z sacred piranha, bede z nia w kontakcie telefonicznym.
Matko jak ja nie lubie tak znikac i nie miec info o tym co sie z "naszymi" corsiakami dzieje:placz: