Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Psina dalej w hotelu, siedzi czeka az ktos sie nim zainteresuje.
Mozliwe ze jutro dostane nowe zdiecia przystojniaka, pewnie sie chlopakowi przytylo:loveu:
Bardzo potrzebna nam pomoc z ogloszeniami, na chwile obecna moje mozliwosci czasowe sa strasznie ograniczone, ledwo sie ze wszystkim wyrabiam i dziennie dodam moze jedno czy dwa ogloszenia...a wiemy ze to zbyt malo.
Moze ktos ma chwole wolnego czasu??:oops:

Posted

Dziekuje:loveu:

Nigdy nie bylam dobra w pisaniu ogloszen:roll:

Psisko blakalo sie dluzszy czas w malej miesjcowosci pod Warszawa, biegal po ulicy, mieszkal w opuszczonym betonowym budynku, zywil sie tym co znalazl.
Trafil do azylu, mieszkal tam kilka tygodni, trafil do adopcji...niestety nie udanej , postanowilismy wiec ze nie pozwolimy aby wrocil do schroniska. W chwili obecnej mieszka w hoteliku pod Warszawa, jest pod opieka szkoleniowca.
Pies ok 5-6 letni, w stosunku do ludzi wielki pieszczoch. Akceptuje suczki i szczeniaki, z psami bywa roznie, raczej nie nadaje sie do domu w ktorym mieszka juz inny samiec.
Kontakt w sprawie adopcji:
gg:3220722
mail: adopcjecc@ymail.com

Posted

Dziekuje Izo:loveu:

Na Lorda wplynelo w sumie 1075zl, mamy zaplacone za 43 dni-stan na piatek 18.09.09.
Do dzisiaj mamy go w Hoteliku 81 dni, czyli wisimy za 38 dni-950zl

Wieczorem bazarek jakis wystawie.

Posted

ale gratka [URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2219763_cane_corso_lord_szuka_domu.html"]Cane Corso- Lord- szuka domu...[/URL]

animalia [url=http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=24380]Animalia.pl :: Ogłoszenia :: cane corso pies grafitowy Jama[/url] (pokazały się moje dane kontaktowe i nie wiem, jak je zmienić...(

kupuj-sprzedaj [url=http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/do_adopcji/psy/showAdvert3441054.html]Cane Corso- Lord- szuka domu... | Psy - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj[/url]

Posted

[quote name='GameBoy']Fur wyslalas? razem z opisami i cenami?[/quote]

Wlasnie poszlo, opisy sa...co do cen..wiesz ze ja pojecia nie mam:shake:
Te kolczyki co zem kupila na Twoim ostatnim tez wystaw..zreszta w mailu wsio masz :)
Dziekuje:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Wlasnie poszlo, opisy sa...co do cen..wiesz ze ja pojecia nie mam:shake:
Te kolczyki co zem kupila na Twoim ostatnim tez wystaw..zreszta w mailu wsio masz :)
Dziekuje:loveu:[/quote]

dobra ide lookac