Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

samoglow napisał(a):
Taki piekny pies....szkoda, ze nie mam domu z ogrodem, tylko klitke na 4 pietrze :-(

Zapewniam cię, że niuf jest szczęśliwszy w kawalerce posapując na nogach pani, niż w olbrzymim ogrodzie. To pies, który musi być blisko człowieka, nawet prywatny las, staw i ogrod nie zrekompensują mu braku ludzi. Tak, że pomyśl ;)

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, wiem...zeby ta klitka choc na parterze byla, to bym mu balkonik slicznie urzadzila...ale czwarte pietro :-( Poki mlody to jeszcze, a potem?:shake:
mieszkal kolo mnie seter, to sie napatrzylam :-( Mojego kudlacza to na rece wezme, jak zajdzie potrzeba, a kto wniesie i zniesie takiego misia?

Ale cudny to on jest :p

Posted

słusznie. blisko ludzi mus byc, ale 4 piętro to raczej odpada.... no chyba, że z windą. ale tyle schodów, dla Heńka w kwiecie wieku, to raczej mogłoby mu na zdrowie nie wyjśc.....

A domek w Bielsku będzie dziś sprawdzany :lol::lol::lol:

Posted

Zapraszamy na zakupy do naszego sklepiku

Już działa!!! Całkowity zysk ze sprzedaży produktów w sklepiku jest przeznaczony na cele statutowe Fundacji a więc także na pomoc psom.

Asortyment będzie stale poszerzany i oprócz psich rzeczy różnych znanych producentów, będzie można kupić także niepowtarzalne i unikatowe produkty. Takie jedyne w swoim rodzaju.

Posted

Domek sprawdzony i wszystko wskazuje na to, że w niedzielę Heniek pojedzie do nowego domku :multi:. Za towarzyszy życia będzie miał starutką wysterylizowaną ON i 1,5 rocznego spaniela z ADHD :lol:, który pewnie Heńka rozrusza :lol::lol:.

Posted

Yes, yes, yes :multi::multi::multi: A domek daleko? Będzie transport?

A czy na tymczas po Henku nie mógłby trafic Uszaty? Tak nieśmiało podsuwam, bo strasznie szal pokiereszowanego miśka..
Choc to jednak bezczelne z mojej strony, przepraszam :oops: Trzeba wierzyć, że skoro Henkowi się udało, to może i Uszatek będzie miał trcohę szczęścia.

Posted

Henio trafi w poniedziałek do nowego domu. nie chciałem jeszcze nic pisac, żeby nie zapeszać.
Transport załatwiony. trochę etapami, ale się udało. Relacja w tygodniu.

co do tymczasu, to niech zostanie dla psów, które nie mają gdzie się podziać - Uszaty na razie ma gdzie mieszkać, a my szukajmy domku.

Posted

Być może dla "uszatego" uda się załatwić hotelik, negocjuję cenę, ale będziemy wtedy potrzebowali wsparcia finansowego. Planujemy zrobić allegro, jeśli zbierzemy trochę kasy to postaramy się zabrać go na tymczas. Niestety w większości mamy psy i niekoniecznie chcą one się dzielić swoim terytorium z obcym samcem :-(.

Posted

Porta Nigra napisał(a):
Być może dla "uszatego" uda się załatwić hotelik, negocjuję cenę, ale będziemy wtedy potrzebowali wsparcia finansowego. Planujemy zrobić allegro, jeśli zbierzemy trochę kasy to postaramy się zabrać go na tymczas. Niestety w większości mamy psy i niekoniecznie chcą one się dzielić swoim terytorium z obcym samcem :-(.

To wspaniale, że jest choć szansa. Ja się finansowo dorzucę, niewiele ale myślę, że 20 zł miesięcznie mogę zadeklarować. Z tego co zauważyłam na dogo, ok 200 zł deklaracji zwykle się zbiera stosunkowo szybko, tyle, że mało tu niufiarzy. Ale nie będę śmiecić na wątku Heńka :oops:
Czekam za to na wieści z nowego życia Heniuśka.:loveu:

Posted

Dziś Henio/Baron trafił do nowego domku, do swoich nowych Ludziów. Stało się tak dzięki wielu osobom, które zaangażowały się w pomoc "Parce z allegro" jak ich nazywaliśmy w różnych relacjach.

Już wkrótce na naszej stronie znajdzie się dokładna relacja, taka Historia Heńka, która opisze dokładnie jego drogę. Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli w adopcji Barona Heńka, także wszystkim dwóm osobom, które wsparły finansowo naszą akcję pomocy.

Dziękujemy. Jak tylko napiszę do końca relację zamieszczę do niej link. Akcja teoretycznie jest zakończona, ale Psi Ratownicy będą mieli na oku swoich podopiecznych.

Posted

Powodzenia , śliczne moje marzenie:oops:, Mąż się nie zgodzi na czwartego dużego psa,może kiedyś marzenie się spełni,Heńku tylko miłych chwil życzę ;)