Psi Ratownicy Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Witam! Nasza Fundacja prowadzi sprawę adopcji dwóch psów w typie nowofundlanda. A w zasadzie jednego, bo suczka już znalazła swój dom i swojego kochającego właściciela. Natomiast Heniek, zwany dalej Baronem wciąż czeka na swojego ludzia.:evil_lol: Oto szczegóły. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania. Henio szuka domu Quote
Porta Nigra Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Właśnie chciałam wkleić to info ;) Heniu vel Baron jest super :loveu: www.psiratownicy.pl Quote
Porta Nigra Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 nikt nie chce nowofundlanda ? :placz: Quote
Psi Ratownicy Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Henio jest w domu tymczasowym. Pomagamy dzięki temu, że chcemy, mamy możliwości, a także dlatego, że wielu ludzi nas w tym wspomaga. Jeżeli chcecie nas wspomóc możecie wziąć udział w naszych aukcjach charytatywnych, które ruszają już wkrótce. Możecie zrobić zakupy w naszym sklepiku, który także rusza wkrótce. Możecie także przekazać nam każdą, nawet najdrobniejszą kwotę, przelewając na nasze konto : Wspomóż nas Dziękuję Przemek "Psi Ratownicy" Quote
Porta Nigra Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Raz jeszcze podnoszę, może ktoś wypatrzy pięknego miśka. Quote
Psi Ratownicy Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Podobno lepiej widać jak jest wysoko, więc hop! do góry!! Quote
Psi Ratownicy Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Wciąż szukamy domu dla Heńka Quote
Porta Nigra Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Heniek prosi żeby ktoś do niego zajrzał. Quote
Rijava Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Kilka zdjęć Heńka z DT. Ten pogodny, bardzo lgnący do ludzi piesek wciąż bez swojego człowieka... Quote
Psi Ratownicy Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Może ktoś nie widział jeszcze Heńka?? Quote
Porta Nigra Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Piękny, zdrowy pies, odrobaczony, zabezpieczony przeciwko pasożytom, bez problemu dogadujący się z innymi psami, małymi i dużymi, kochający ludzi ponad wszystko potrzebuje człowieka najlepiej mężczyzny, bo woli by jego przewodnikiem był mężczyzna... ies marzenie - nikt takiego nie chce? Quote
Bartiśkowa_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Heniek w Domu tymczasowym u Rijavy:loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Wciąż jednak szuka domu stałego :cool1: Quote
sonikowa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Przepiękny pies (psy...). Dobry, odpowiedzialny domek potrzebny.. Na forum ST pojawila sie kiedyś fajna dziewczyna, ktora planowala niufa, ale szczeniaka. Moge sprobowac sie do niej odezwac, moze zaczelaby od doroslego samca? Czy Heniek ma ogloszenia? Quote
Bartiśkowa_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 zrobiłam taki banner narazie potem zrobię lepszy jak ktoś ma miejsce niech doda do podpisu :loveu: Quote
Psi Ratownicy Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 a ja zrobiłem takie zdjęcie - jak ktoś może to niech da na naszą klasę. Quote
Porta Nigra Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ogłaszamy go na Naszej Klasie, jest na Molosach, tutaj, u nas na stronie www.psiratownicy.pl , na portalu nowofundlanda, na forum szkolenia pozytywnego ... Quote
Rijava Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Anitko, bardzo bardzo Ci dziękuję za wstawienie zdjęć Heńka:kiss_2: nie mogłam sobie sama poradzić:oops: Quote
sonikowa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Porta Nigra']Ogłaszamy go na Naszej Klasie, jest na Molosach, tutaj, u nas na stronie www.psiratownicy.pl , na portalu nowofundlanda, na forum szkolenia pozytywnego ... Myślałam o ogloszeniach na darmowych portalach, tak jak psy na innych wątkach, Ja niestety nie potrafię tych ogłoszeń robić, ale można kogoś poprosić. Quote
Psi Ratownicy Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 jest nawet zainteresowanie. W tej chwili interesują się nim dwie osoby - oczywiście na drugim końcu Polski, bo jakżeby inaczej....:diabloti::diabloti::diabloti: czekamy na jakieś decyzje.... Jest nieźle!! Quote
Porta Nigra Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 sonikowa napisał(a):Myślałam o ogloszeniach na darmowych portalach, tak jak psy na innych wątkach, Ja niestety nie potrafię tych ogłoszeń robić, ale można kogoś poprosić. Ja też nie :-( Quote
Bartiśkowa_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ogłosiłam Heńka/Barona tutaj http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=38224 Tu Nowofundland Heniek szuka nowego domu - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl i tu Giełda zwierząt - Rodowodowe szczenieta, urodzone 06.02.2009. Czarn Wieczorem może dodam go gdzieś jeszcze cieszę sie że jest nim zainteresowanie :loveu: Quote
Recommended Posts