Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia']O super!!
Nie wiem kto się do tego przyczynił, ale bardzo dziękuję ;)[/QUOTE]
Nie oczekiwałam podziękowań. :-D ;)

Czy był jakiś odzew z ogłoszenia?

Posted

[quote name='hop!']Nie oczekiwałam podziękowań. :-D ;)

Czy był jakiś odzew z ogłoszenia?[/QUOTE]
jednak bardzo dziękuję...

odzew malutki....chyba jednak te święta skupiają ludzi na konsumpcji...:shake:

Posted

dla chłopaka lepiej, że przed świętami spokój. Wiadomo, jak to haskacze często padają ofiarą swojej urody... a święta no cóż. Zima, śnieżek i choinka, to do lansu pasowałby husky. A potem jak zniszczy buta bo nie przespacerował się właściciel...

No chociaż z drugiej strony jakby się trafił ktoś normalny to lepiej pod choinką siedzieć i czekać na smaczki, czego życzę Lando :)

Posted

Koniec bazarku,oto wyniki :cool3:

DZIĘKI WAM UDAŁO SIĘ ZEBRAĆ Z SAMYCH KOSMETYKÓW:
[SIZE=7]710
ZŁ :crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::placz::placz:

dziękujemy!!!!!!!!!!!

DO TEGO DOJDĄ KOSZTY Z PRZESYŁEK TO JAKIEŚ 100ZŁ CZYLI RAZEM OKOŁO
[SIZE=4]800 ZŁ
!!!

• 2 weeks later...
Posted

widzę że trochę temat umarł więc napiszę że jest sprawdzany domek dla Lando.jak dobrze wszystko pójdzie Lando trafi do domu w którym jest emerytowany maratończyk lubiący biegać codziennie.
trzymajcie kciuki bo być może ten piękny pies w końcu znajdzie swojego człowieka:p

Posted

Pocahontas napisał(a):
widzę że trochę temat umarł więc napiszę że jest sprawdzany domek dla Lando.jak dobrze wszystko pójdzie Lando trafi do domu w którym jest emerytowany maratończyk lubiący biegać codziennie.
trzymajcie kciuki bo być może ten piękny pies w końcu znajdzie swojego człowieka:p

Najwyższa pora, żeby w końcu trafił do DS. Trzymam kciuki!

Posted

allegro super......Basiu a może zamieścimy kilka fotek z zabawy z futrzakami/:evil_lol: ?..

od wczoraj mam na koncie obrażoną panią, która z mojej strony za złą wolę uznała, że Lando nie będzie pluszakiem do zabaw dla jej dzieci.....malutkich dzieci....
pani się zezłościła, że nie chcę jej dać szansy, bo ona wie , ze się przyzwyczai....

domek w Rabce...na razie nie mam info....ale to chyba " marneszanse"...

Posted

[quote name='jamor']inne psy: biega wyłacznie z zorza za ktorą przepada, zresztą ona równiez za nim. podobne charakterki. nie integruje go z innymi bo widziałem co chciał zrobic z moją suką ktora mu cos pyskneła nie tak.

[quote name='kanna']problem z adopcją lando polega na tym , że ..

-dom z dobrze ogrodzonym ogrodem
-człek aktywny ...i to bardzo...
-bez zwierząt....
-bez dzieci......

[quote name='kanna']kilka " dobrych" telefonów było
jeden dom - bez ogrodzenia
drugi jak się okazalo - dla bernardyna
trzeci - z psem malamutem
czwarty- z dominującą sunią husky

Szkoda, że wcześniej nie były brane pod uwagę domy z innymi psami... Pewnie kilka domów z tego powodu odpadło.

To na pewno ogromny plus, że jednak...

[quote name='kanna']Lando agresorem nie jest....nie trzeba go izolować od psów...może zamieszkać z innymi....

Najlepiej obrazują to zdjęcia... :)

Posted

Szkoda, że wcześniej nie były brane pod uwagę domy z innymi psami... Pewnie kilka domów z tego powodu odpadło.

Zgadza się, do kilku domów, które odrzuciłyśmy ze względu na inne zwierzęta w nich, poszły inne psy w potrzebie.
Informację o takim a nie innym podejściu Landa do psów miałyśmy od Jamora i tym się kierowałyśmy. Czy było to stwierdzone nieco na wyrost, czy może Lando zmienił się w obecnym DT tego nie wiemy i chyba już się nie dowiemy. Tak czy siak teraz Lando w stadzie zachowuje się wzorcowo i to nas bardzo cieszy ;)

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]* [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]
* Data: poniedziałek, 10 styczeń (55 min. temu)

Witam. Ja w sprawie tego pieska , Lando husky . Czy dostawa jest do domu i płacę przy transporcie ?

mail z przed chwili........
[/FONT]

Posted

hm...trzeba pamiętać , że u jamora są psy trudne, z traumą, schroniskowe..

w Dt stado jest od dawna zhierarchizowane, zsocjalizowane...psy z pewną psychiką, bez skrzywień....Lando czuje się pewnie, bo ma jasno określone miejsce w stadzie...