basia Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 [quote name='hop!']Lando jest dzisiaj w gazecie Metro.[/QUOTE] O super!! Nie wiem kto się do tego przyczynił, ale bardzo dziękuję ;) Quote
hop! Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='basia']O super!! Nie wiem kto się do tego przyczynił, ale bardzo dziękuję ;)[/QUOTE] Nie oczekiwałam podziękowań. :-D ;) Czy był jakiś odzew z ogłoszenia? Quote
kanna Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='hop!']Nie oczekiwałam podziękowań. :-D ;) Czy był jakiś odzew z ogłoszenia?[/QUOTE] jednak bardzo dziękuję... odzew malutki....chyba jednak te święta skupiają ludzi na konsumpcji...:shake: Quote
Hala Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 śliczny jest, szkoda że jeszcze domu nie ma Quote
miron h Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Przypominamy o bazarkach DLA LANDO oraz LANDO Zapraszamy :) Quote
miron h Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ostatnie godziny bazarku, zapraszamy :) http://www.dogomania.pl/threads/197727-Zestawy-kosmetyczne-super-prezent-na-%C5%9Bwi%C4%99ta-na-3-biedne-husky!do-15.12.2010-do-24-00 Quote
Vlk Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 dla chłopaka lepiej, że przed świętami spokój. Wiadomo, jak to haskacze często padają ofiarą swojej urody... a święta no cóż. Zima, śnieżek i choinka, to do lansu pasowałby husky. A potem jak zniszczy buta bo nie przespacerował się właściciel... No chociaż z drugiej strony jakby się trafił ktoś normalny to lepiej pod choinką siedzieć i czekać na smaczki, czego życzę Lando :) Quote
Pocahontas Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Koniec bazarku,oto wyniki :cool3: DZIĘKI WAM UDAŁO SIĘ ZEBRAĆ Z SAMYCH KOSMETYKÓW: [SIZE=7]710 ZŁ :crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::placz::placz: dziękujemy!!!!!!!!!!! DO TEGO DOJDĄ KOSZTY Z PRZESYŁEK TO JAKIEŚ 100ZŁ CZYLI RAZEM OKOŁO [SIZE=4]800 ZŁ!!! Quote
Szarotka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Witaj Lando :):) dostalam dzisiaj od ciebie :):) kartke swiateczna Bardzo dziekuje :):) Quote
Szarotka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Lando napewno potrafisz skakac, to skacz na poczatek kolejki :):) Quote
Pocahontas Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 widzę że trochę temat umarł więc napiszę że jest sprawdzany domek dla Lando.jak dobrze wszystko pójdzie Lando trafi do domu w którym jest emerytowany maratończyk lubiący biegać codziennie. trzymajcie kciuki bo być może ten piękny pies w końcu znajdzie swojego człowieka:p Quote
Pocahontas Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 jak tylko coś będę wiedzieć na pewno napiszę:p:p Quote
hop! Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Pocahontas napisał(a):widzę że trochę temat umarł więc napiszę że jest sprawdzany domek dla Lando.jak dobrze wszystko pójdzie Lando trafi do domu w którym jest emerytowany maratończyk lubiący biegać codziennie. trzymajcie kciuki bo być może ten piękny pies w końcu znajdzie swojego człowieka:p Najwyższa pora, żeby w końcu trafił do DS. Trzymam kciuki! Quote
basia Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Najnowsze allegro Landa http://allegro.pl/show_item.php?item=1406678140 Quote
kanna Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 allegro super......Basiu a może zamieścimy kilka fotek z zabawy z futrzakami/:evil_lol: ?.. od wczoraj mam na koncie obrażoną panią, która z mojej strony za złą wolę uznała, że Lando nie będzie pluszakiem do zabaw dla jej dzieci.....malutkich dzieci.... pani się zezłościła, że nie chcę jej dać szansy, bo ona wie , ze się przyzwyczai.... domek w Rabce...na razie nie mam info....ale to chyba " marneszanse"... Quote
basia Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Basiu a może zamieścimy kilka fotek z zabawy z futrzakami Jestem za! Jako autorka zdjęć może Ty je zamieścić? :D Quote
hop! Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='jamor']inne psy: biega wyłacznie z zorza za ktorą przepada, zresztą ona równiez za nim. podobne charakterki. nie integruje go z innymi bo widziałem co chciał zrobic z moją suką ktora mu cos pyskneła nie tak. [quote name='kanna']problem z adopcją lando polega na tym , że .. -dom z dobrze ogrodzonym ogrodem -człek aktywny ...i to bardzo... -bez zwierząt.... -bez dzieci...... [quote name='kanna']kilka " dobrych" telefonów było jeden dom - bez ogrodzenia drugi jak się okazalo - dla bernardyna trzeci - z psem malamutem czwarty- z dominującą sunią husky Szkoda, że wcześniej nie były brane pod uwagę domy z innymi psami... Pewnie kilka domów z tego powodu odpadło. To na pewno ogromny plus, że jednak... [quote name='kanna']Lando agresorem nie jest....nie trzeba go izolować od psów...może zamieszkać z innymi.... Najlepiej obrazują to zdjęcia... :) Quote
basia Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Szkoda, że wcześniej nie były brane pod uwagę domy z innymi psami... Pewnie kilka domów z tego powodu odpadło. Zgadza się, do kilku domów, które odrzuciłyśmy ze względu na inne zwierzęta w nich, poszły inne psy w potrzebie. Informację o takim a nie innym podejściu Landa do psów miałyśmy od Jamora i tym się kierowałyśmy. Czy było to stwierdzone nieco na wyrost, czy może Lando zmienił się w obecnym DT tego nie wiemy i chyba już się nie dowiemy. Tak czy siak teraz Lando w stadzie zachowuje się wzorcowo i to nas bardzo cieszy ;) Quote
kanna Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [FONT=MS Shell Dlg 2]* [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] * Data: poniedziałek, 10 styczeń (55 min. temu) Witam. Ja w sprawie tego pieska , Lando husky . Czy dostawa jest do domu i płacę przy transporcie ? mail z przed chwili........ [/FONT] Quote
kanna Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 hm...trzeba pamiętać , że u jamora są psy trudne, z traumą, schroniskowe.. w Dt stado jest od dawna zhierarchizowane, zsocjalizowane...psy z pewną psychiką, bez skrzywień....Lando czuje się pewnie, bo ma jasno określone miejsce w stadzie... Quote
Recommended Posts