lupak Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Dziewczyny, współczuję. Ale różnych Bozia ma lokatorów. Ale jedno jest pewne im truniej teraz - potem radośc będzie odpowiednio większa. Trzymajcie się. (tyle mogę-wesprzec Was duchowo ) Quote
Szarotka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Cos niesamowitego. Przeciez pan przyjechal obejrzec psa, bez gwarancji, ze go dostanie, to jakie ma prawo dopominac sie o pieniadze. To jakas paranoja ............... Quote
jamor Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 czułem od poczatku ze z facetem cos nie halo. dobrze ze udalo mi sie go namowic na powrót tego samego dnia do domu bo pewnie teraz by chciał zwrot za hotel ,jajecznice i 3 paczki fajek ktore w tym czasie by wypalił. Nie jestem stroną w tej sprawie ale nie dajcie sie naciagać na jakies zwroty kasy. Jak bedzie jeszcze pisał smsy to prosze mu napisac tak : "upowaznionym do prowadzenia negocjacji w tej sprawie jest nasz księgowy tel 607187774". to tel do mnie. Lando dzis na wybiegu stał i pytająco patrzył na mnie. Powiedziałem do niego " nie jedziesz do sopotu". Ten fikołki i salta, mało nie poszczał się ze szczęścia Quote
Ati Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Dla samej zasady mozna by bylo sie ,,bawic " z panem w odbijanki, jest kwestia spokoju osoby , z ktora prowadzil rozmowy, a Pan ma bardzo zmienne nastroje oraz zmienia i przekreca fakty, dzis tak , jutro tak. Zmieniamy takze tresc ogloszen, by wszystko bylo jasne i czytelne, jakiego Domu szukamy dla psa, i zeby nie bylo pozniej niedomowien. Quote
kanna Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 sprawa chyba już zaleczona....bez kosztów...zamknijmy proszę temat... odzew z ogłoszenia w " Psie" niewielki...kilka tel. ale żaden nawet nie nadawał się do zanotowania...... Lando za kilka dni w nowej szacie graficznej w ogłoszeniach......tekst Ati...zdjęcia i filmiki Jamor.... z moich doświadczeń ostatnich msc okazuje się, że największy odzew mają "pisane" ogłoszenia w "drukowanych gazetach"... ustawiłam Landola w kolejce ( cóż) do takich w małopolsce... 25 lutego mija rok od kiedy jest z nami....... ( chyba jakiś torcik alebo co- tyle , że dla nas) Quote
basia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 25 lutego mija rok od kiedy jest z nami....... ( chyba jakiś torcik alebo co- tyle , że dla nas) Czyli co, imprezka u jamora? :D Quote
Szarotka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 CZy Lando jest najdluzej u Jamora ???????? Jezeli tak to mu sie faktycznie cos nalezy za zasiedzenie :):) Quote
basia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 CZy Lando jest najdluzej u Jamora ???????? Nie, u wiosny był jak na razie dłużej, bo ponad 7 miesięcy. Mam nadzieję, że nie pobije tego rekordu, chociaż u jamora jest już 4 miechy .. Quote
Szarotka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Hej Lando to juz naprawde nie zarty :):) Quote
jamor Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='basia']Nie, u wiosny był jak na razie dłużej, bo ponad 7 miesięcy. Mam nadzieję, że nie pobije tego rekordu, chociaż u jamora jest już 4 miechy ..[/QUOTE] dokładnie jest u mnie od 03 pażdziernika. jesli zdeklarujecie sie przyjechac to moge zorganizowac urodziny dla lando. oczywiscie moja zonka, bo ona jest w tym perfekcyjna. Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='basia']Żadne decyzje nie zostały jeszcze podjęte. Domek nadal jest sprawdzany. Romka, czekamy na dobre wieści odnośnie Niko i nowego domu ;)[/QUOTE]Cóz wiesci nie sa dobre nadal szukamy domku dla Niko.Chętny na Niko to lokalny Bronisław Bronkowski,szukamy dalej! Quote
basia Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Romka, szkoda :( jamor, dziękujemy za zaproszenie. Może kiedyś skorzystamy ale na obecne zimowe warunki to mieszkasz dla nas za daleko :( Quote
LILUtosi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A ja szukam pretekstu żeby pojechać i cały czas mi nie wychodzi. Quote
Romka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179679-LUNA-niebiesko-brAE-zowo-oka-piAE-knoA-AE?p=14097065#post14097065 zobaczcie jakie cudo u nas mamy! Quote
jamor Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 LILUtosi napisał(a):A ja szukam pretekstu żeby pojechać i cały czas mi nie wychodzi. to mogę Ci załatwić wezwanie ;) Quote
LILUtosi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 jamor napisał(a):to mogę Ci załatwić wezwanie ;) eh, właśnie dostałam, na wojewódzką znowu się trzeba będzie tłumaczyć. Quote
basia Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 "A w koło sami kryminaliści ... " :D Quote
Romka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Dziewczyny mamy kolejny domek dla naszego Niko ,w Krakowie.Ludzie wygladają sensownie!Dzis wizyta przedadopcyjna!Dam znać! Quote
basia Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Trzymamy kciuki i czekamy wyłącznie na dobre wieści ;) Quote
kanna Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Jamor....poważne pytanie....czy Lando zaakceptowałby 6-msc szczeniaka husky ? samczyka..... Quote
lupak Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 kanna napisał(a):Jamor....poważne pytanie....czy Lando zaakceptowałby 6-msc szczeniaka husky ? samczyka..... Kanna zanim odpowie Jamior zapytałabym, czy Państwo są na tyle spokojni i zimnikrwiści, żeby znieśc bez szwanku ustawianie szczeniora. Nie pytam bezpodstawnie. Mój osobisty pies traktował swego syna (będącego w tym wieku) jak ostatnią szmatę i ścierę. Jako że młody od urodzenia był bardziej wilczek niż pies, całkowicie zdałam się na starego. Nie jedną godzinę spędziłam w łazience coby nie ingerowac nawet emocjonalnie. A stary albo szkolił, albo odpuszczał koncertowo (do dziś nie rozumiem dlaczego ? ) Po 6 lat6ach mam: 2 super psy, rozpuszczone jak dziadowskie bicze, ale... obory jeszcze mi nie zrobiły. Wiedzą czego od nich oczekuję i tak się zachowują. I z całą mocą stwierdzam, gdyby nie stary nie wiem czy młody w końcu wyszedłby na ludzi tfu... psy. Wg mnie telacje Lando i młody w głównej mierze zależą od potencjalnych właścicieli- na ile pozwolą i jak ustawią domowe stado. Jak się wymądrzyłam, ciekawa jestem co Jamor sądzi na ten temat ? Quote
Romka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 basia napisał(a):Trzymamy kciuki i czekamy wyłącznie na dobre wieści ;)Niko w poniedziałek jedzie do domku w Krakowie.Domek sprawdzony!Mama (grafik komputerowy) i 2 dorastajacych chłopaków przejęci nowym członkiem rodziny.Duzo telefonów ,mnóstwo pytań!Domek zapowiada sie super! Quote
Recommended Posts