Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

w sobote Pkp przyjezdza zainteresowany z sopotu. chciałbym wiedziec jaka są wasze decyzje w tej sprawie. czy jesli Lando mu sie spodoba to ma go zabrac ze sobą ? czy moge ich razem wypuscic na kilkugodzinny spacer poza teren mojej posesji ?

Posted

jamor napisał(a):
w sobote Pkp przyjezdza zainteresowany z sopotu. chciałbym wiedziec jaka są wasze decyzje w tej sprawie. czy jesli Lando mu sie spodoba to ma go zabrac ze sobą ? czy moge ich razem wypuscic na kilkugodzinny spacer poza teren mojej posesji ?

wszystko co związane z psem, jeśli tylko uznasz za słuszne-tak.....rozmawialiśmy już o tym.....pracujesz z lando i i wiesz co zrobić..... pełne zaufanie.....

jeśłi chodzi o adopcję i wyjazd do sopotu ( ewentualny).....to może decyzję podejmijmy już kiedy sie poznają ?...tym bardziej ,że pobyt ma myć niejedniodniowy.....

Posted

Jamor, wiesz przecież, że decyzja nie może być pochopna. Ponieważ facet przyjedzie na więcej niż jeden dzień, będzie czas aby wymienić spostrzeżenia i uwagi i podjąć, mam nadzieję słuszną decyzję.

Posted

kanna napisał(a):
wszystko co związane z psem, jeśli tylko uznasz za słuszne-tak.....rozmawialiśmy już o tym.....pracujesz z lando i i wiesz co zrobić..... pełne zaufanie.....

jeśłi chodzi o adopcję i wyjazd do sopotu ( ewentualny).....to może decyzję podejmijmy już kiedy sie poznają ?...tym bardziej ,że pobyt ma myć niejedniodniowy.....

nic mi nie mowił ze ma byc na dłuzej. Pojade po niego na stacje PKP bo okazuje sie ze nie taki wysportowany. NIe obarczajcie mnie odpowiedzialnoscią za decyzje o adiopcji, ja prowadze usługi hotelowe. Zresztą zdrowo myslaca osoba prowadząca taką działalnosc nie powinna pozbywac sie dobrego klienta, a dla mnie takim jest Lando. prosze o podanie nr tel do kogo ostatecznie mam dzwonic jak juz dojdzie do decyzji.
Uprzedzam, że faceta przetestuje. Jestem umówiony z Lando ze na poczatek te 15-20 minut bedzie warczał i straszył Pana, za kraty oczywiscie. Jesli facet nie zrezygnuje to zmienimy wystrój na pogodny. Jesli zrezygnuje to za zgodą dziewczyn pokaze mu np. NIco

Posted

tak jak w temacie ......decyzja adopcji należy do nas....tel ciągle ten sam-basia....jeśli się polubią a zwłaszcza Lando pana.......wiele wątpliwości

Posted

kanna napisał(a):
w czym rzecz...proszę na odpowiedź na pv......
Próbuje juz 5 raz i nie mogę wysłać!Ale nie jest tajemnicą,że gdyby Lando nie spodobał się panu lub pan Lando,to właśnie nasz NIko mógłby być najodpowiedniejszym kandydatem do adopcji!Dlatego pytam o dom,bo podobno jest sprawdzony!Niko to dzieciak więc tym bardziej nam zalezy!Teraz ja proszę o PW!Chyba,że odpowiesz zaraz!

Posted

basia napisał(a):
Jamor, przecież podawałam Ci już mój nr telefonu. Zaraz pośle jeszcze raz na priv.

Pewnie i tak Basiu, ale przeparszam, bo zakrecony jestem jak słoik z kompotem

Posted

Romka napisał(a):
Próbuje juz 5 raz i nie mogę wysłać!Ale nie jest tajemnicą,że gdyby Lando nie spodobał się panu lub pan Lando,to właśnie nasz NIko mógłby być najodpowiedniejszym kandydatem do adopcji!Dlatego pytam o dom,bo podobno jest sprawdzony!Niko to dzieciak więc tym bardziej nam zalezy!Teraz ja proszę o PW!Chyba,że odpowiesz zaraz!

NIco za młody, Atos za stary, Baster wsciekły, taofino brązowy, wiec odpadają

Posted

Pan X po kilku minutach przyeszł do mnie ( do garazu) i poinformował mnie , ze lando jest agresywny. Dokokonałem prezentacji psów ktore według mojego zopoznania psowałyby do Pana X. wynik j/w. Pan X z wygladu 80 lat, ale byłem w błedzie bo tylko 66. Miły Pan z dobrym wykształceniem. Odpowiedzialny i pewny swoich mozliwosci jesli chodzi o psy. Pełne relacje przekazałem Basi. Pan X jest zdecydowany na lando. NIe zostawiajcie jej samej w decyzji.

Posted

juz iskierka nadziei ale jak dla mnie Pan sobie nie poradzi z Lando bo na filmiku ewidentnie sie go boi. takie moje mocno subiektywne zdanie ze to chyba nie jest najlepszy pomysl - Lando tylko sie nakreci a Pan zniechęci.

Posted

jamor napisał(a):
Pan X po kilku minutach przyeszł do mnie ( do garazu) i poinformował mnie , ze lando jest agresywny. Dokokonałem prezentacji psów ktore według mojego zopoznania psowałyby do Pana X. wynik j/w. Pan X z wygladu 80 lat, ale byłem w błedzie bo tylko 66. Miły Pan z dobrym wykształceniem. Odpowiedzialny i pewny swoich mozliwosci jesli chodzi o psy. Pełne relacje przekazałem Basi. Pan X jest zdecydowany na lando. NIe zostawiajcie jej samej w decyzji.

Dziękuję jamor za wszystko. Twoje fachowe podejście do sprawy adopcji Landa jest nieocenione.
A ja w decyzji nie jestem sama ;) Jest ze mną kanna i Ati i inni. Nie odważyłabym się sama decydować. Za każdym razem (nie tylko w przypadku Landa) robimy "burzę mózgów" i jak na razie jakoś nam to wychodzi. Dziękuję za troskę :oops:

Pan X na razie się nie odezwał. Myślę, że też potrzebuje czasu, że może zrozumie iż Lando niestety nie jest psem dla niego. A szkoda, bo mało jest ludzi tak zaangażowanych, tak oddanych i mogących tak wiele zaoferować. Jakiś inny pies wygra los na loterii.