basia Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 [quote name='kanna'][FONT=MS Shell Dlg 2]* [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] * Data: poniedziałek, 10 styczeń (55 min. temu) Witam. Ja w sprawie tego pieska , Lando husky . Czy dostawa jest do domu i płacę przy transporcie ? mail z przed chwili........ [/FONT] kanna, jestem strasznie ciekawa co odpowiedziałaś? :D Ja dostałam maila w podobnym tonie ale jednak nie aż tak bezpośredniego. Quote
Szarotka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 To nie wiedzialam, ze dostarczacie do domu :):) Teraz wiadomo, ze Lando moze mieszkac z innymi psami, to pewnie ulatwi adopcje. Poza tym jak jest taki aktywny, to tez da mu towarzyszy do zabawy i odciazy wlasciciela. Quote
Pocahontas Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Sprawdzany domek dla Lando nie wypalił.Ale inna bieda haszczakowata znalazła tam swojego człowieka... Lando znów przyczynił się do szczęścia innego psa a kiedy znajdzie swoje? ;-( Quote
Szarotka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Jeju to nie dobrze, i dobrze. To moze jednak Lando znajdzie w koncu ten domek. Tymbardziej, ze wiadomo, ze moze byc z innymi psami. Quote
basia Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 hop! napisał(a):Lando jest dzisiaj w gazecie Metro... Tak, tak! Bardzo dziękujemy ;) Niestety odzew puki co zerowy :( Quote
Pocahontas Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Basia jak konto Lando...czuję że w weekend będę musiała przysiąść nad bazarkiem aby zapłacić czynsz Lando :evil_lol: Quote
hop! Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 basia napisał(a):Tak, tak! Bardzo dziękujemy ;) Niestety odzew puki co zerowy :( Może jeszcze ktoś zadzwoni, a jak nie, to trudno. Trzeba próbować dalej. ;) Czy zrobić Lando jakieś ogłoszenia internetowe? Quote
Szarotka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ja bym go oglaszal na wszystkich forntach. Quote
kanna Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 hop! napisał(a):Może jeszcze ktoś zadzwoni, a jak nie, to trudno. Trzeba próbować dalej. ;) Czy zrobić Lando jakieś ogłoszenia internetowe? tel nie było dużo, zaledwie dwa..obydwa bardzo miłe.....w jednym trzeba sprawdzić wys. siatki i jełśi będzie zbyt niska czy byłaby możliwośc jej podwyższenia.... Quote
basia Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 tel nie było dużo, zaledwie dwa..obydwa bardzo miłe..... Dobrze brzmi ;) Zaciskam kciuki!! Basia jak konto Lando...czuję że w weekend będę musiała przysiąść nad bazarkiem aby zapłacić czynsz Lando Wiem, że powinnam na bieżąco pisać o stanie konta Landa ale wyskoczył mi nieplanowany remont i nie bardzo mam jak przy tym przysiąść i w spokoju podliczyć. Jednak z tego co widzę Lando jest zabezpieczony finansowo na razie. Zastanawiamy się czy nie byłoby dobrze wykonać badań krwi, aby sprawdzić czy i ewentualnie jak wiosenna bebeszjoza wpłynęła na wątrobę i nerki Landa. To pozwoliłoby ocenić na ile jest zdolny do ewentualnej pracy, biegania chociażby tylko rekreacyjnego. Myślimy nad tym, bo wydaje nam się, że Lando nieco jakby oklapł. Przed podjęciem decyzji chcemy poznać też Wasze zdanie na ten temat, bo może zwyczajnie jesteśmy przewrażliwione. Jak uporam się z remontem to również zrobię nowe bazarki. Quote
hop! Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 kanna napisał(a):tel nie było dużo, zaledwie dwa..obydwa bardzo miłe.....w jednym trzeba sprawdzić wys. siatki i jełśi będzie zbyt niska czy byłaby możliwośc jej podwyższenia.... Lepiej mało telefonów, a miłych, niż wiele od idiotów. ;) Quote
Pocahontas Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 basia napisał(a): bo wydaje nam się, że Lando nieco jakby oklapł. tęskni może za Jamorem...:evil_lol: Quote
marlenka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Dziewczyny mam problem , dziś przyszła za mną do pracy sunia huski , chyba jest młodziutka , ufna , podchodzi do człowieka daje sie głaskać bardzo fajna , niestety nie mam zdjęcia jej , bo nie mam jak zrobic . Sunia chyba miała cieczkę bo widzaiłam spuchnięte pod ogonkiem :( i jakby starą zaschnięta krew . Sunia biega po mieście jakiś już czas ... nie mam zupełnie pomysłu co z nią zrobić . Moze znajdzie się dobra dusza żeby pomóc małej ...proszę , ona jest taka kochana , a jak ją zgłosze do gminy to niewiadomo gdzie trafi ... Quote
Pocahontas Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Marlenka odpowiedziałam na Twoją wiadomość.trzeba zobaczyć gdzie sunia trafi i trzymać rękę na pulsie. Quote
kanna Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 w czwartek Lando będzie miał gościa.......nic nie chcę zapeszać, bo już wiele razy.... zaraz po napisze wszystko... Quote
Szarotka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 To ja czekam, bo z tego co czytalam Lando to super pies :):) Quote
basia Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 kanna napisał(a):w czwartek Lando będzie miał gościa.......nic nie chcę zapeszać, bo już wiele razy.... zaraz po napisze wszystko... Cicho, bo znów zapeszymy :mad: Quote
kanna Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 no więc......jestem dobrej myśli...... piękny duży kojec...około 15 m kw. duży ogród do biegania i codzienne kilkukilometrowe spacery.... zdjęcia z domu widziałam, teraz pozostaje mi wizyta przedadopcyjna, którą przeprowadzę sama ...Lando zamieszkałby w górach po wizycie podejmiemy decyzję....państwo sympatyczni mieli już hasiorka, doświadczenie w rasie więc jest.... Quote
havana Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 nie zapeszam nie zapeszam ale sciskam kciuki z calych sil!!! Quote
miron h Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 kanna napisał(a):no więc......jestem dobrej myśli...... piękny duży kojec...około 15 m kw. duży ogród do biegania i codzienne kilkukilometrowe spacery.... zdjęcia z domu widziałam, teraz pozostaje mi wizyta przedadopcyjna, którą przeprowadzę sama ...Lando zamieszkałby w górach po wizycie podejmiemy decyzję....państwo sympatyczni mieli już hasiorka, doświadczenie w rasie więc jest.... Trzymam mocno kciuki Quote
Romka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Dziewczyny,chcemy ogłaszać Angusa,powiedzcie nam czy bliżej mu do malamuta czy do haszczaka,czytajcie od końca,tam jest zdjęcie z całą sylwetką: http://www.dogomania.pl/threads/200971-ANGUS-kolejny-bezdomny-husky...-na-pomoc!?p=16204845#post16204845 Quote
Recommended Posts