Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kanna'][FONT=MS Shell Dlg 2]* [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]
* Data: poniedziałek, 10 styczeń (55 min. temu)

Witam. Ja w sprawie tego pieska , Lando husky . Czy dostawa jest do domu i płacę przy transporcie ?

mail z przed chwili........
[/FONT]

kanna, jestem strasznie ciekawa co odpowiedziałaś? :D

Ja dostałam maila w podobnym tonie ale jednak nie aż tak bezpośredniego.

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

To nie wiedzialam, ze dostarczacie do domu :):)
Teraz wiadomo, ze Lando moze mieszkac z innymi psami, to pewnie ulatwi adopcje. Poza tym jak jest taki aktywny, to tez da mu towarzyszy do zabawy i odciazy wlasciciela.

Posted

basia napisał(a):
Tak, tak! Bardzo dziękujemy ;)
Niestety odzew puki co zerowy :(

Może jeszcze ktoś zadzwoni, a jak nie, to trudno. Trzeba próbować dalej. ;)

Czy zrobić Lando jakieś ogłoszenia internetowe?

Posted

hop! napisał(a):
Może jeszcze ktoś zadzwoni, a jak nie, to trudno. Trzeba próbować dalej. ;)

Czy zrobić Lando jakieś ogłoszenia internetowe?

tel nie było dużo, zaledwie dwa..obydwa bardzo miłe.....w jednym trzeba sprawdzić wys. siatki i jełśi będzie zbyt niska czy byłaby możliwośc jej podwyższenia....

Posted

tel nie było dużo, zaledwie dwa..obydwa bardzo miłe.....

Dobrze brzmi ;) Zaciskam kciuki!!
Basia jak konto Lando...czuję że w weekend będę musiała przysiąść nad bazarkiem aby zapłacić czynsz Lando

Wiem, że powinnam na bieżąco pisać o stanie konta Landa ale wyskoczył mi nieplanowany remont i nie bardzo mam jak przy tym przysiąść i w spokoju podliczyć.
Jednak z tego co widzę Lando jest zabezpieczony finansowo na razie. Zastanawiamy się czy nie byłoby dobrze wykonać badań krwi, aby sprawdzić czy i ewentualnie jak wiosenna bebeszjoza wpłynęła na wątrobę i nerki Landa. To pozwoliłoby ocenić na ile jest zdolny do ewentualnej pracy, biegania chociażby tylko rekreacyjnego. Myślimy nad tym, bo wydaje nam się, że Lando nieco jakby oklapł. Przed podjęciem decyzji chcemy poznać też Wasze zdanie na ten temat, bo może zwyczajnie jesteśmy przewrażliwione.

Jak uporam się z remontem to również zrobię nowe bazarki.

Posted

kanna napisał(a):
tel nie było dużo, zaledwie dwa..obydwa bardzo miłe.....w jednym trzeba sprawdzić wys. siatki i jełśi będzie zbyt niska czy byłaby możliwośc jej podwyższenia....

Lepiej mało telefonów, a miłych, niż wiele od idiotów. ;)

Posted

Dziewczyny mam problem , dziś przyszła za mną do pracy sunia huski , chyba jest młodziutka , ufna , podchodzi do człowieka daje sie głaskać bardzo fajna , niestety nie mam zdjęcia jej , bo nie mam jak zrobic . Sunia chyba miała cieczkę bo widzaiłam spuchnięte pod ogonkiem :( i jakby starą zaschnięta krew . Sunia biega po mieście jakiś już czas ... nie mam zupełnie pomysłu co z nią zrobić . Moze znajdzie się dobra dusza żeby pomóc małej ...proszę , ona jest taka kochana , a jak ją zgłosze do gminy to niewiadomo gdzie trafi ...

Posted

kanna napisał(a):
w czwartek Lando będzie miał gościa.......nic nie chcę zapeszać, bo już wiele razy....

zaraz po napisze wszystko...

Cicho, bo znów zapeszymy :mad:

Posted

no więc......jestem dobrej myśli......

piękny duży kojec...około 15 m kw. duży ogród do biegania i codzienne kilkukilometrowe spacery....
zdjęcia z domu widziałam, teraz pozostaje mi wizyta przedadopcyjna, którą przeprowadzę sama ...Lando zamieszkałby w górach

po wizycie podejmiemy decyzję....państwo sympatyczni mieli już hasiorka, doświadczenie w rasie więc jest....

Posted

kanna napisał(a):
no więc......jestem dobrej myśli......

piękny duży kojec...około 15 m kw. duży ogród do biegania i codzienne kilkukilometrowe spacery....
zdjęcia z domu widziałam, teraz pozostaje mi wizyta przedadopcyjna, którą przeprowadzę sama ...Lando zamieszkałby w górach

po wizycie podejmiemy decyzję....państwo sympatyczni mieli już hasiorka, doświadczenie w rasie więc jest....

Trzymam mocno kciuki