basia Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 tel. dzwonią...ogłoszenia działają...czekamy.. Ulotki się drukują .. Jeszcze kilka dni to potrwa, bo jest kłopot z projektem, ale DAMU RADĘ! Quote
basia Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 jamor napisał(a):potwiedzam zamowienie na 500 szt, prosze obciazyc mnie połowa kwoty, czyli 60 zł. jak bedziesz wysyłac do paczka lub zwykłym listem, bo polecone mnie dobijają, wrzucają mi awizo a nawet zatrabic sie nie chce im pod bramą a potem stoje jak ten osioł godzine na poczcie bo pani ma przerwe technologiczna lub okres Ulotki już są u mnie, ale nie dam rady wysłać ich zwykłym listem, bo są zbyt ciężkie. Pójdą jako paczka, więc musisz pilnować listonosza. Przykro mi :niewiem: Quote
basia Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 jamor napisał(a):przykro Ci bo znasz listonosza czy tuptusia ? Nie znam żadnego .. A powinnam? A może warto poznać? Zaintrygowałeś mnie, jamor ;) Quote
jamor Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 poprostu idealnie wstrzeliłas sie z tym listonoszem, bo na wątku tuptusiowym była rozprawka co tuptus zrobi z listonoszem Quote
basia Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Dawaj linka w takim razie abym w temacie była ;) Quote
jamor Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179675-Tuptu%C5%9B-z-dziur%C4%85-w-oku-i-podniebieniu-ju%C5%BC-po-operacji.-U-Jamora-czeka-na-nowy-dom. Quote
kanna Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 telefony czasem dzwonią....ale nic z tego konkretnie nie wynika...foty :lol: Quote
basia Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Jamor, ulotki posłać na adres z przelewu?? Fotki świetne :lol: Ten drugi psiak wygląda w wodzie jak niedźwiedź. A właśnie miałam spytać jak Lando znosi takie upały? Quote
jamor Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 basia napisał(a):Jamor, ulotki posłać na adres z przelewu?? Fotki świetne :lol: Ten drugi psiak wygląda w wodzie jak niedźwiedź. A właśnie miałam spytać jak Lando znosi takie upały? adres bez zmian. ja tu wygladam,zaczepiam listonosza i strasze tuptusiem a ulotki jeszcze nie wysłane ? Lando ma sie dobrze. chłodzimy sie jak mozemy. Quote
basia Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 No nie wysłane, bo mi ostatnio miejscową pocztę od prądu odcięli (zawsze mówie, że trzeba rachunki płacić :evil_lol: ) i zamknięte była. Jutro mam w planach spróbować jeszcze raz :p Quote
basia Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Udało się! Jamor - ulotki w drodze do Ciebie. Poucz tuptusia aby ładnie i grzecznie na listonosza czekał ;) Aha, poszły priorytetem, więc powinny być w miarę szybko. Quote
jamor Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 paczka doszła:multi: , jutro bede ustalał kto i gdzie z biegaczy jedzie na imprezy aby rozpowszechnic.dzis jeszcze kilkadziesiat pojedzie do Berlina. Quote
kanna Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 my tu na południu też się zajmujemy dystrybucją....kto może jeszcze i chciałby ulotki landowe ? Quote
jamor Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 w krakowie zabrałem autostopowicza,młodego człowieka, jedzie na gape do turcji po górach połazic. został zadaniowany- kazdemu kto go wezmie na okazje ma wreczyc ulotke , dałem mu kilka. kilka zostawiłem w centrali GOPR w Rabce , kilka wzieła Jagna z Rabki ( ratowniczka i przewodniczka psa i rowniez policjantka) bedzie prowadzic reklamowanie lando w nowym targu. w sobote inne pojadą z chłopakami na zawody biegowe. Quote
kanna Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 jamor napisał(a):w krakowie zabrałem autostopowicza,młodego człowieka, jedzie na gape do turcji po górach połazic. został zadaniowany- kazdemu kto go wezmie na okazje ma wreczyc ulotke , dałem mu kilka. kilka zostawiłem w centrali GOPR w Rabce , kilka wzieła Jagna z Rabki ( ratowniczka i przewodniczka psa i rowniez policjantka) bedzie prowadzic reklamowanie lando w nowym targu. w sobote inne pojadą z chłopakami na zawody biegowe. wielkie podziękowania...ulotki dziś pojadą na zlot cannicrosowców..... Quote
basia Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 jamor, kanna wielkie dzięki ;) Ja wyjeżdżam we wtorek na kilka dni. Ulotek nie biorę, bo tam to raczej nie będzie zainteresowanych ale może uda mi się przywieść coś na bazarek. Quote
jamor Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='basia']Udało się! Jamor - ulotki w drodze do Ciebie. Poucz tuptusia aby ładnie i grzecznie na listonosza czekał ;) Aha, poszły priorytetem, więc powinny być w miarę szybko. a swoją drogą to tuptus nie był grzeczny i poczta ogłasza nabór na nowego listonosza Quote
Ati Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 twoja zona, to sie chyba nigdy z toba nie nudzi:) Quote
jamor Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ati napisał(a):twoja zona, to sie chyba nigdy z toba nie nudzi:) mam taką nadzieje.:lol: Quote
jamor Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 a jak efekty z ulotek ? ja miałem dzis fona, bedzie do was dzwonił gliniarz- przewodnik. nie kojarze go bo jestem na L4 . jutro ewentualnie do mnie ma przyjechac . ze szczecinka czy tam jakos. Quote
jamor Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 jest teraz chyba w sułkowicach, to 23 km. kazałem aby wpierw dzonił na nr podany na ogłoszeniu i poddał sie wywiadowi. Quote
Recommended Posts