Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tel. dzwonią...ogłoszenia działają...czekamy..

Ulotki się drukują .. Jeszcze kilka dni to potrwa, bo jest kłopot z projektem, ale DAMU RADĘ!

• 2 weeks later...
  • Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jamor napisał(a):
potwiedzam zamowienie na 500 szt, prosze obciazyc mnie połowa kwoty, czyli 60 zł. jak bedziesz wysyłac do paczka lub zwykłym listem, bo polecone mnie dobijają, wrzucają mi awizo a nawet zatrabic sie nie chce im pod bramą a potem stoje jak ten osioł godzine na poczcie bo pani ma przerwe technologiczna lub okres

Ulotki już są u mnie, ale nie dam rady wysłać ich zwykłym listem, bo są zbyt ciężkie. Pójdą jako paczka, więc musisz pilnować listonosza. Przykro mi :niewiem:

Posted

jamor napisał(a):
przykro Ci bo znasz listonosza czy tuptusia ?

Nie znam żadnego .. A powinnam? A może warto poznać? Zaintrygowałeś mnie, jamor ;)

Posted

Jamor, ulotki posłać na adres z przelewu??

Fotki świetne :lol: Ten drugi psiak wygląda w wodzie jak niedźwiedź.
A właśnie miałam spytać jak Lando znosi takie upały?

Posted

basia napisał(a):
Jamor, ulotki posłać na adres z przelewu??

Fotki świetne :lol: Ten drugi psiak wygląda w wodzie jak niedźwiedź.
A właśnie miałam spytać jak Lando znosi takie upały?

adres bez zmian. ja tu wygladam,zaczepiam listonosza i strasze tuptusiem a ulotki jeszcze nie wysłane ? Lando ma sie dobrze. chłodzimy sie jak mozemy.

Posted

No nie wysłane, bo mi ostatnio miejscową pocztę od prądu odcięli (zawsze mówie, że trzeba rachunki płacić :evil_lol: ) i zamknięte była. Jutro mam w planach spróbować jeszcze raz :p

Posted

Udało się! Jamor - ulotki w drodze do Ciebie. Poucz tuptusia aby ładnie i grzecznie na listonosza czekał ;)

Aha, poszły priorytetem, więc powinny być w miarę szybko.

Posted

paczka doszła:multi: , jutro bede ustalał kto i gdzie z biegaczy jedzie na imprezy aby rozpowszechnic.dzis jeszcze kilkadziesiat pojedzie do Berlina.

Posted

w krakowie zabrałem autostopowicza,młodego człowieka, jedzie na gape do turcji po górach połazic. został zadaniowany- kazdemu kto go wezmie na okazje ma wreczyc ulotke , dałem mu kilka. kilka zostawiłem w centrali GOPR w Rabce , kilka wzieła Jagna z Rabki ( ratowniczka i przewodniczka psa i rowniez policjantka) bedzie prowadzic reklamowanie lando w nowym targu. w sobote inne pojadą z chłopakami na zawody biegowe.

Posted

jamor napisał(a):
w krakowie zabrałem autostopowicza,młodego człowieka, jedzie na gape do turcji po górach połazic. został zadaniowany- kazdemu kto go wezmie na okazje ma wreczyc ulotke , dałem mu kilka. kilka zostawiłem w centrali GOPR w Rabce , kilka wzieła Jagna z Rabki ( ratowniczka i przewodniczka psa i rowniez policjantka) bedzie prowadzic reklamowanie lando w nowym targu. w sobote inne pojadą z chłopakami na zawody biegowe.

wielkie podziękowania...ulotki dziś pojadą na zlot cannicrosowców.....

Posted

jamor, kanna wielkie dzięki ;)

Ja wyjeżdżam we wtorek na kilka dni. Ulotek nie biorę, bo tam to raczej nie będzie zainteresowanych ale może uda mi się przywieść coś na bazarek.

Posted

[quote name='basia']Udało się! Jamor - ulotki w drodze do Ciebie. Poucz tuptusia aby ładnie i grzecznie na listonosza czekał ;)

Aha, poszły priorytetem, więc powinny być w miarę szybko.
a swoją drogą to tuptus nie był grzeczny i poczta ogłasza nabór na nowego listonosza

• 2 weeks later...
Posted

a jak efekty z ulotek ? ja miałem dzis fona, bedzie do was dzwonił gliniarz- przewodnik. nie kojarze go bo jestem na L4 . jutro ewentualnie do mnie ma przyjechac . ze szczecinka czy tam jakos.