basia Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Romka, gratuluję i ogromnie się cieszę! ;) Oby był to dobry znak i bym mogła wreszcie napisać coś takiego o naszym Lando.. Quote
basia Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Romka, gratuluję i ogromnie się cieszę! ;) Oby był to dobry znak i bym mogła wreszcie napisać coś takiego o naszym Lando.. Quote
kanna Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Romka napisał(a):Niko w poniedziałek jedzie do domku w Krakowie.Domek sprawdzony!Mama (grafik komputerowy) i 2 dorastajacych chłopaków przejęci nowym członkiem rodziny.Duzo telefonów ,mnóstwo pytań!Domek zapowiada sie super! sprawa Napoleona mnie jednak nieco niepokoi....... Quote
jamor Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 kanna napisał(a):Jamor....poważne pytanie....czy Lando zaakceptowałby 6-msc szczeniaka husky ? samczyka..... - nie wiem Quote
Romka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 kanna napisał(a):sprawa Napoleona mnie jednak nieco niepokoi....... Kaana,powiedz dlaczego jesteś zaniepokojona,poniedziałek juz jutro ,musimy wiedzieć wszystko! Quote
Romka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 kanna napisał(a):sprawa Napoleona mnie jednak nieco niepokoi....... Kaana,powiedz dlaczego jesteś zaniepokojona,poniedziałek juz jutro ,musimy wiedzieć wszystko! Quote
Romka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 kanna napisał(a):sprawa Napoleona mnie jednak nieco niepokoi....... Kaana,powiedz dlaczego jesteś zaniepokojona,poniedziałek juz jutro ,musimy wiedzieć wszystko!Napisz na PW. Quote
bahlsa Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 mamanabank zna sprawę ale napiszę Ci jeszcze na pw. Quote
basia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Zaraz zacznę kląć, rzucać ostrymi przedmiotami i chyba kogoś zamorduję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :snipersm: Wczoraj pół dnia i dziś od rana usiłuje zrobić nową aukcję Lando na allegro! Non stop wyskakuje mi jakiś sku........ błąd!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: A żeby było zabawniej za każdym razem w innym momencie :angryy: Raz już miałam nadzieję, że mi się udało to się okazało, że allegro zdążyło mnie wylogować i całą moją pracę po raz kolejny szlag trafił :madgo::madgo: Najchętnie wyrzuciłabym przez okno też mój komputer, bo całkiem możliwe, że to ten złom coś miesza :comp26: Nie mogę tego zrobić, bo już zupełnie będę odcięta od świata .. choć to może byłoby lepsze dla ludności, bo .. :zly7::zly7::zly7::zly7::zly7::zly7::zly7: ... Dobra .. Trochę sobie ulżyłam. Próbuje jeszcze jeden raz :roll: Quote
basia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Dora, Ty to wiarą chyba góry możesz przenosić. Stał się cud i aukcja została zamieszczona! Jest co prawda jakieś dziwne przesunięcie przy kontakcie, ale nie umiem nic z tym zrobić, bo dzieje się to samoistnie. Dane jednak się zgadzają i mam nadzieję, że nie wpłynie to na kontakt z nami. Tataaaaam...!!!!!!!!!! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=933193218 Quote
kanna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 :klacz:Allegro.......czapki z głów........... Quote
Dora Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 :bigcool::bigcool: brawo dla Basi :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
kanna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 i nie tylko..autorem tekstu jest Ati.... Quote
basia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Właśnie. Dzięki dla Ati, bo to ona wymyśliła nowy tekst, agamika pomogła mi technicznie z allegro, ja tylko to zebrałam do kupy. Quote
Ati Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 to jest wlasnie solidarity, we wspolnym dazeniu do celu, i bezdyskusyjnie zgodne pomimo , ze tyle bab:) Quote
kanna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 a ja podziwiam......cholera na razie nowe allegro nie dzwoni...... Quote
Recommended Posts