bahlsa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ech... przecież to nieprawda...:shake: niewiele mogę zrobić dla psów które nie maja swojego właściciela... tylko te ogłoszenia ... i trzymać mocno kciuki, że może ktoś zobaczy i zakocha się, zrozumie i pomoże.... da dam :razz: napisałam do administratora, że może Lando czeka właśnie na niego? :evil_lol: Quote
Herspri Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Lando przystojniaku kiedy znajdzie się ktoś odpowiedni dla Ciebie ... Quote
kanna Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Herspri napisał(a):Lando przystojniaku kiedy znajdzie się ktoś odpowiedni dla Ciebie ... miałam telefon w jego sprawie.....początkowo ludzie utrzymywali, że jest to ich zaginiony pies.....niestety po dokładnym obejrzeniu galerii zdjęć i wideo ( podziękowania jamor:grins:)....uznaliśmy,że choć podobieństwo i okoliczności zaginięcia mają wiele wspólnych cech ( miejsce zaginięcia 100 km od olkusza) nie jest to poszukiwany przez nich pies:shake:...otrzymałam od państwa zdjęcia zaginionego i wyraźnie widać różnicę maski....szkoda... Quote
Szarotka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 A nie maja ochote wziac Lando na pocieszenie :cool3::cool3::cool3: Quote
jamor Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 lando bardzo charakterny pies. jest bardzo mądry i bystry. jego wzrok to jak laser, przeszywa. Patrzy głeboko w oczy i w kilka sekund analizuje stopien odczuc widza. Jesli choc przez sekunde osoba nie zachowa sie pewnie, jej pozycja skazana jest na poddaństwo. Moja zonka i córa ola wchodzą do niego smiało, smiałe ruchy, pewne i lux. wczoraj dwie młode kobietki ( oj fajne fajne) dowiozły toofina. przy ogladaniu psów na DT przy boksie lando jedna z nich schyliła sie do lando podsuwajac ręke. Lando oczywiscie głeboko spojrzał jej w oczy, ona cofneła ręke na 1 cm i efekt był tak, ze lando zaprezentował pokaz zębów. no cos nowego, straszyc mu sie chce. niezłe przerazenie było obu dziewczyn kiedy otworzyłem mu furtkę. stały jak wryte, lando sprint w ta i w tamtą i po chwile podbiegł do tej co straszył, puknął w rękę zapraszając do berka. hehe, nie przyjeła zaproszenia, nogi jakies sztywne ( długie, zgrabne ) Jesli bedzie potencjalny jakis chetny dom, trzeba bedzie go przeszkolic, zapoznac z instrukcja obsługi Lando. Quote
masienka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 ech... jak ja bym chciala zeby nasz Bronek okazal sie tylko takim straszakiem jak Lando Quote
Szarotka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Lando chce byc na wygranej pozycji :):) ktos musi rzadzic :):) Quote
kanna Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 kilka telefonów o Lando.....najbardziej rozbrajający-pies dla 15 msc dziecka... na urodę go biorą:shake: kiedy zaczynam rozmawiać o charakterze, o koniecznej wizycie w hotelu.....szkoda gadać:shake: konkluzja: szanowni internauci nie czytają , oni tylko oglądają zdjęcia..... mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto najpierw przeczyta ogłoszenie:p Quote
Szarotka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ratunku ! Ten piesek ma tylko czas do soboty: http://www.dogomania.pl/forum/f1159/piekny-porzucony-rudzik-potrzebuje-domu-lodz-173007/index3.html Quote
bahlsa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 kanna, wysłałam PW z następnym namiarem. Quote
kanna Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 bahlsa napisał(a):kanna, wysłałam PW z następnym namiarem.dziękuję... Quote
basia Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Wróciłam po kilku dniach nieobecności a tu ... :shake: Jakiś zastój się w adopcjach zrobił, a może to tylko u mnie .. ? Może ten cały kryzys właśnie w taki sposób nas dopadł .. :razz: Quote
Szarotka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Basiu jak jedne ogloszenia nie dzialaja to trzeba moze inaczej napisac. Quote
kanna Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 basiu, kiedy końcżą się ogłoszenia ?....bo się pogubiłam......wkurza mnie ten nowy make up dogo....ergonomii internetowej by trochę polizali......... Quote
basia Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 kanna, nie wiem. Allegro skończyło się już i teraz pracuję nad nowym tekstem. Pozostałe ogłoszenia robiła bahlsa i nie wiem na jak długo. Nowa dogo doprowadza mnie do szału!!!!!! Nic mi nie działa, wiecznie się wiesza .. Po prostu mam takie na nią nerwy, że zaraz pęknę.. wrrrrrrrrrrrrrr................ Quote
bahlsa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Basiu, ogłoszenia dla Lando robiłam z poczatkiem listopada. Mam ok 80 stron ogłoszeniowych w zakładce, na stronach gdzie trzeba się logować będę odnawiać ogłoszenia (przychodzą przypomnienia na e-mail), natomiast na innych stronach ogłoszenia "wiszą" od jednego miesiąca do trzech. Acha :) dziś dostałam zapytanie o Lando, wysyłam pw do kanny. Quote
kanna Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [quote name='bahlsa']Basiu, ogłoszenia dla Lando robiłam z poczatkiem listopada. Mam ok 80 stron ogłoszeniowych w zakładce, na stronach gdzie trzeba się logować będę odnawiać ogłoszenia (przychodzą przypomnienia na e-mail), natomiast na innych stronach ogłoszenia "wiszą" od jednego miesiąca do trzech. Acha :) dziś dostałam zapytanie o Lando, wysyłam pw do kanny. balhso ....będę się powtarzać ale co tam:eviltong:.......jesteś nieoceniona:loveu: Quote
basia Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Jamor, czy sprawdziłeś jak Lando reaguje na szelki? Czy maz może wiedzę na temat czy jest szansa aby Lando zaakceptował w domu dwa jamniki? Quote
jamor Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 sprawdzałem kiedys, biega spokok, ale podczas zakładania wyczuwałem u niego napięcie. musiałem ciagle do niego zagadywac aby nie odwinął sie do mojej mordy. Co do jamników - nie polecam. Nie jest to psiarz, ale jak go ktory wk...rwi, to zatłucze, takie mam wrazenie. Pewnego razu biegał po wybiegu, była jak zwykle przy mnie moja sunia Onka- 8 letnia , jej wydaje sie ze gospodarzy na terenie. Podczas gdzy ladno podbiegł do mnie ( lubi sie opierać łapami o klate) Nokia pokazała mu swoje zęby, zazdrosna cholera. Lando odebrał to jako zagrozenie dla mnie i doszło do zwarcia. chwycił ja za szyje obalił i szarpał. pomimo ze jezała na łopatkach on nakrecał sie bardziej. woda mi z weza pomogła Quote
basia Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Jamor, dzięki. To bardzo cenne informacje. W takim razie, niestety, dom który był nim zainteresowany odpada. Tak przypuszczałam, że jamniki będę w tym przypadku przeszkodą :( Quote
Szarotka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ma swoje zdanie skubaniec. Do tego nie jest gentelmanem:shake::shake::shake:, wiekszosc samcow odpuszcza suczkom:p:p:p Quote
basia Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Szarotka, jego życie chyba nauczyło, że nie wolno nikomu odpuścić .. Quote
kanna Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 telefony dzwonią.....niestety z powodu charakterku osdiew jest spory....... jutro rozmawiam z rodziną z Nowej Huty....sensowni.....mieli 16 lat rotka.....ale jak zwykle jestem ostrożna..... Quote
jamor Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 przeszoda w sumie znikoma, po godzinie lando ja usunie. Dom musi miec duze podórko, wybieg. jakzgłosi sie do Ciebie zainteresowany adopcja lando, zwróc uwage na jego dłonie. muszą byc czyste, znaczy sie ze facet sie muje czyli dba o higiene( kobieta ma wewnatrz czysta fure), bedzie tez dbał o psa. ale, własnie, patrz na jego paznokcie. jesli zobaczysz , ze skórki ktore zwyczjenie zarastaja paznokcie sa wypielegnowane, to pies bedzie na 10 planie, pogoń i nie spada. Lano potrzebuje ruchu i przewodnika, oczywiscie moze to byc kobieta, ktora jedzie na werwie. zresztą widac na filmie co to za pies. Quote
Szarotka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jamor co Ty wypisujesz:oops::oops::oops: Quote
Recommended Posts