Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ech... przecież to nieprawda...:shake:
niewiele mogę zrobić dla psów które nie maja swojego właściciela...
tylko te ogłoszenia ...
i trzymać mocno kciuki, że może ktoś zobaczy i zakocha się, zrozumie i pomoże.... da dam :razz:
napisałam do administratora, że może Lando czeka właśnie na niego? :evil_lol:

• Replies 943
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Herspri napisał(a):
Lando przystojniaku kiedy znajdzie się ktoś odpowiedni dla Ciebie ...

miałam telefon w jego sprawie.....początkowo ludzie utrzymywali, że jest to ich zaginiony pies.....niestety po dokładnym obejrzeniu galerii zdjęć i wideo ( podziękowania jamor:grins:)....uznaliśmy,że choć podobieństwo i okoliczności zaginięcia mają wiele wspólnych cech ( miejsce zaginięcia 100 km od olkusza)
nie jest to poszukiwany przez nich pies:shake:...otrzymałam od państwa zdjęcia zaginionego i wyraźnie widać różnicę maski....szkoda...

Posted

lando bardzo charakterny pies. jest bardzo mądry i bystry. jego wzrok to jak laser, przeszywa. Patrzy głeboko w oczy i w kilka sekund analizuje stopien odczuc widza. Jesli choc przez sekunde osoba nie zachowa sie pewnie, jej pozycja skazana jest na poddaństwo. Moja zonka i córa ola wchodzą do niego smiało, smiałe ruchy, pewne i lux. wczoraj dwie młode kobietki ( oj fajne fajne) dowiozły toofina. przy ogladaniu psów na DT przy boksie lando jedna z nich schyliła sie do lando podsuwajac ręke. Lando oczywiscie głeboko spojrzał jej w oczy, ona cofneła ręke na 1 cm i efekt był tak, ze lando zaprezentował pokaz zębów. no cos nowego, straszyc mu sie chce. niezłe przerazenie było obu dziewczyn kiedy otworzyłem mu furtkę. stały jak wryte, lando sprint w ta i w tamtą i po chwile podbiegł do tej co straszył, puknął w rękę zapraszając do berka. hehe, nie przyjeła zaproszenia, nogi jakies sztywne ( długie, zgrabne )
Jesli bedzie potencjalny jakis chetny dom, trzeba bedzie go przeszkolic, zapoznac z instrukcja obsługi Lando.

Posted

kilka telefonów o Lando.....najbardziej rozbrajający-pies dla 15 msc dziecka...
na urodę go biorą:shake: kiedy zaczynam rozmawiać o charakterze, o koniecznej wizycie w hotelu.....szkoda gadać:shake:

konkluzja: szanowni internauci nie czytają , oni tylko oglądają zdjęcia.....

mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto najpierw przeczyta ogłoszenie:p

Posted

Wróciłam po kilku dniach nieobecności a tu ... :shake:
Jakiś zastój się w adopcjach zrobił, a może to tylko u mnie .. ? Może ten cały kryzys właśnie w taki sposób nas dopadł .. :razz:

Posted

basiu, kiedy końcżą się ogłoszenia ?....bo się pogubiłam......wkurza mnie ten nowy make up dogo....ergonomii internetowej by trochę polizali.........

Posted

kanna, nie wiem. Allegro skończyło się już i teraz pracuję nad nowym tekstem. Pozostałe ogłoszenia robiła bahlsa i nie wiem na jak długo.

Nowa dogo doprowadza mnie do szału!!!!!! Nic mi nie działa, wiecznie się wiesza .. Po prostu mam takie na nią nerwy, że zaraz pęknę.. wrrrrrrrrrrrrrr................

Posted

Basiu, ogłoszenia dla Lando robiłam z poczatkiem listopada. Mam ok 80 stron ogłoszeniowych w zakładce, na stronach gdzie trzeba się logować będę odnawiać ogłoszenia (przychodzą przypomnienia na e-mail), natomiast na innych stronach ogłoszenia "wiszą" od jednego miesiąca do trzech.
Acha :) dziś dostałam zapytanie o Lando, wysyłam pw do kanny.

Posted

[quote name='bahlsa']Basiu, ogłoszenia dla Lando robiłam z poczatkiem listopada. Mam ok 80 stron ogłoszeniowych w zakładce, na stronach gdzie trzeba się logować będę odnawiać ogłoszenia (przychodzą przypomnienia na e-mail), natomiast na innych stronach ogłoszenia "wiszą" od jednego miesiąca do trzech.
Acha :) dziś dostałam zapytanie o Lando, wysyłam pw do kanny.

balhso ....będę się powtarzać ale co tam:eviltong:.......jesteś nieoceniona:loveu:

Posted

sprawdzałem kiedys, biega spokok, ale podczas zakładania wyczuwałem u niego napięcie. musiałem ciagle do niego zagadywac aby nie odwinął sie do mojej mordy. Co do jamników - nie polecam. Nie jest to psiarz, ale jak go ktory wk...rwi, to zatłucze, takie mam wrazenie. Pewnego razu biegał po wybiegu, była jak zwykle przy mnie moja sunia Onka- 8 letnia , jej wydaje sie ze gospodarzy na terenie. Podczas gdzy ladno podbiegł do mnie ( lubi sie opierać łapami o klate) Nokia pokazała mu swoje zęby, zazdrosna cholera. Lando odebrał to jako zagrozenie dla mnie i doszło do zwarcia. chwycił ja za szyje obalił i szarpał. pomimo ze jezała na łopatkach on nakrecał sie bardziej. woda mi z weza pomogła

Posted

Jamor, dzięki. To bardzo cenne informacje. W takim razie, niestety, dom który był nim zainteresowany odpada. Tak przypuszczałam, że jamniki będę w tym przypadku przeszkodą :(

Posted

telefony dzwonią.....niestety z powodu charakterku osdiew jest spory.......
jutro rozmawiam z rodziną z Nowej Huty....sensowni.....mieli 16 lat rotka.....ale jak zwykle jestem ostrożna.....

Posted

przeszoda w sumie znikoma, po godzinie lando ja usunie. Dom musi miec duze podórko, wybieg. jakzgłosi sie do Ciebie zainteresowany adopcja lando, zwróc uwage na jego dłonie. muszą byc czyste, znaczy sie ze facet sie muje czyli dba o higiene( kobieta ma wewnatrz czysta fure), bedzie tez dbał o psa. ale, własnie, patrz na jego paznokcie. jesli zobaczysz , ze skórki ktore zwyczjenie zarastaja paznokcie sa wypielegnowane, to pies bedzie na 10 planie, pogoń i nie spada. Lano potrzebuje ruchu i przewodnika, oczywiscie moze to byc kobieta, ktora jedzie na werwie. zresztą widac na filmie co to za pies.