gemsi Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 to jest Szwajcarski Pies Pasterski - Entlebucher a to Gabrys ;p Quote
maja602 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 No przepraszam bardzo, ale Entlebucher może Gabrysiowi takich złotych lamóweczek na uszach tylko pozazdrościć. Quote
maja602 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Gabryś wiem, że w tym towarzystwie ci dobrze ale czas się usamodzielnić i zamieszkać we własnym domu. ;) Gabryś szuka włsnego domu na stałe. Quote
jayo Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 gabrys musi jak najszybciej trafic do innego domu!!! tu ma kolejne traumy - potrzeba dla niego odmiany i dobrego trenera. ja sobie nie daje rady. :placz: Quote
jayo Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Gabrys jest oglaszany, ale nie intensywnie. I juz dzwonilo pare osob, bo chlopak sie podoba, ale po wypytaniu domow o ich mozliwosci i doswiadczenia wychowawcze - na razie nic ciekawego :( Jutro wyjezdzam, ale we wtorek zaczne szkolenie klikerowe. Musze sie troche w tym podszkolic, ale mysle, ze koniecznie trzeba popracowac. Quote
Aleksandra_B Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Zrobiłam mu allegro SZCZENIAK - pies Gabryś. Łaciaty olbrzym :) (604669695) - Aukcje internetowe Allegro szczątkowe informacje ale nie wiedziałam co o nim napisać :hmmmm: Quote
jayo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='Aleksandra_B']Zrobiłam mu allegro SZCZENIAK - pies Gabryś. Łaciaty olbrzym :) (604669695) - Aukcje internetowe Allegro szczątkowe informacje ale nie wiedziałam co o nim napisać :hmmmm: dzieki Olenko :loveu: Ciezko mi jeszcze napisac cos pelnego o Gabrysiu, bo on sie wciaz troche zmienia. Co zyskamy troche ufnosci, to za chwile znow sie cofamy.. Teraz nadeszla era szczekania bez specjalnego powodu - troche ze strachu, troche po uwage, troche, bo siku sie chce, ale wyjsc juz nie bardzo itd...:evil_lol: Quote
maja602 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Gabryś, młody przystojniaczek czeka na dom. Quote
jayo Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Malo pisze, ale tez i postepy sie jakby zatrzymaly... Troche sie odwazamy do przodu, a troche znow cofamy.. Juz lekko "namawiany" chlopak wychodzi z psami zalatwic sie w ogrodku, ale klatka lub kąt to dalej ulubione miejsca pobytu. Troche sie bawi z psami, ale nowi ludzie i nowe dzwieki to sygnal do szczekania. Apetyt niestety zmienny - wiec nie zaokragla sie tak, jakbym chciala. A poza tym rosnie dalej :evil_lol: Quote
maja602 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Dawno nie było wiadomości o Gabrysiu. Czy niewątpliwie atrakcyjny Gabryś ma już własny domek i kochającego Pańcia? Quote
esperanza Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Tak, Gabryś ma już swój dom. :p Jayo jest z opiekunami w kontakcie. Quote
jayo Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Nic nie pisze, bo w sumie to boje sie zapeszac. Od kilku tygodni Gabrys nie mieszka z nami tylko z nowymi Opiekunami pod Warszawa... Ludzie bardzo odpowiedzialni i doswiadczeni w pracy z psami (najbardziej dzieki bassetowi :-). Gabrys niby poszedl na probe - ale wiedzieli i widzieli jaki jest i co potrafi oraz to, czego nie potrafi.. I jak boi sie ludzi i nowych sytuacji. Wiem, ze pracuja z nim z cierpliwoscia przede wszystkim, bo jemu potrzebna jest cierpliwosc i czas. I chyba juz do nas nie wroci... Myslalam, ze to Gabrys bedzie "probowany" i obserwowany, a to Panstwo mnie pytali, czy zdali te probe :loveu::loveu: Trzymajmy kciuki za postepy Dzikusa i jego dlugotrwala socjalizacje. Przenosimy watek :multi: Quote
beam6 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 jayo napisał(a):Nic nie pisze, bo w sumie to boje sie zapeszac. Od kilku tygodni Gabrys nie mieszka z nami tylko z nowymi Opiekunami pod Warszawa... Ludzie bardzo odpowiedzialni i doswiadczeni w pracy z psami (najbardziej dzieki bassetowi :-). Gabrys niby poszedl na probe - ale wiedzieli i widzieli jaki jest i co potrafi oraz to, czego nie potrafi.. I jak boi sie ludzi i nowych sytuacji. Wiem, ze pracuja z nim z cierpliwoscia przede wszystkim, bo jemu potrzebna jest cierpliwosc i czas. I chyba juz do nas nie wroci... Myslalam, ze to Gabrys bedzie "probowany" i obserwowany, a to Panstwo mnie pytali, czy zdali te probe :loveu::loveu: Trzymajmy kciuki za postepy Dzikusa i jego dlugotrwala socjalizacje. Przenosimy watek :multi: Ufffff - kamień z serca :lol: Quote
maja602 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Chyba już nie wróci. Szczerze mówiąc jestem ciekawa co z niego wyrośnie. To bardzo ciekawy model. Quote
jayo Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 maja602 napisał(a):Chyba już nie wróci. Szczerze mówiąc jestem ciekawa co z niego wyrośnie. To bardzo ciekawy model. Tez jestem ciekawa :-) czekam na fotki, z opiekunem sie widzialam przy innej okazji i opowiesci posluchalam :lol: Gabrys szczeka na rozne przedmioty i wydarzenia - ale najbardziej rozdrazniaja go rozne blyski swiatla (nie wiadomo skad..):crazyeye: Ale juz Panstwu ufa i w razie czego kryje sie za ich nogami. Quote
maja602 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Znaczy, że to pies obronny. Trzeba Go bronić.:evil_lol: Quote
Recommended Posts