kasiaprodex Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 zdjecia tego nie oddaja ale w realu to piękny pies. A z tego "zaniedbania" w dt to sierść lśni az zazdrość bierze. Nastepnym razem jak mi Neris pozwolisz to z checia wybiore sie z nim na spacerek. Quote
Neris Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Mówisz - MASZ. We wtorek będę w hurtowni - o ile przyjedzie łociec mój z pieczątką firmy- to kupię ze 2 smycze i linkę treningową, bo smycze się wydarly a linka się spodobała sąsiadowi :oops: Szkoda że się nie udało zrobić zdjęcia jak zasuwał ze szczotką :evil_lol: Quote
kasiaprodex Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ciotka nie kupuj. Ja mam nie wiem czy to linka treningowa czy to długa smycz.Ma 10 m a i cos normalnego tez bede miec a i dołoże do zestawu jakąś obroże. a szczotki szkoda.Może się jemu jeszcze zechce sprzatac Quote
Neris Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Szczotka niestety odebrana, musiałam pozamiatać chodnik. ALE znikła ta zwykła szczotka do zamiatania mieszkania :talker::talker::talker: Quote
kasiaprodex Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 to zapytaj Chico:evil_lol: może teraz chałupke bedzie sprzatał:evil_lol: Quote
Neris Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 A tak w ogóle, to wydawało mi się że na KAŻDYM zdjęciu powinien być tez Karol bo przecież ciągle się pchał... Quote
kasiaprodex Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Karol pchał sie do Bonda. Chico był atakowany przez szczeniaki wilczycy:evil_lol: Quote
Neris Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Biega, skacze, drze japę o 3 w nocy :angryy:, bo znad rzeki właśnie o tej porze wracają wędkarze i piłują samochody 2 metry od okna mojej sypialni... Jest jakiś totalny zastój adopcyjny :shake: Quote
epe Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Nerisku! Powiedz,że to jakiś sen koszmarny -taki piękny,młody pies nie ma wzięcia?:crazyeye: Naprawdę śliczny! A ci wędkarze,to nauczyli by się serenady śpiewać- jak już pod sypialnią:evil_lol: Choć wśród facetów chodzi,że laski tylko na auta lecą,to pewnie myślą,że Ty też:diabloti: Quote
Neris Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Epe, jakbyś usłyszała,jakie teksty o tej 3 czy 4 rano lecą... Droga tutaj jest tylko do mojego domu, dalej jest skarpa nad rzekę. Ludzie jeżdżają bardzo rozmytą drogą koło działek i usiłują wrócić obok mojego domu. A tu jest czysty, rzeczny piach i spadek pod kątem ok.40 stopni. Rożne słowa poznałam tego lata, kwieciste takie... A Chicco nie jest psem dla każdego, i musi trafić na super fajnych, zrównoważonych ludzi. A nie dzwoni zupełnie nikt... Quote
epe Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 A czemu Ty nazywasz to co on trzyma w pysku "patyczkiem"?:evil_lol: Jak Krystuś mój takiego znajdzie to mu mówię,że to konar jest! A co do wędkarzy - to może zbieraj od nich za przejazd? A dodatkowa kasa,za wyrazy soczyste:diabloti: Teraz wszystko takie prywatne,to ,myślę,że jakiś szlaban powinnaś założyć! Quote
Neris Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Ślaban pani mamy, wcześniej nie bylam do niego przekonana ale po tym jak jakieś osoby wiedząc, że mnie nie ma w domu bo jestem u weta i tak sobie przyjechały pod mój dom stwierdziłam, ze basta i szlaban jest. Tyle, że na razie jeden, u góry drogi, więc ci na dole nie wiedzą i podjeżdżają, a potem to już się sąsiad obok którego jest szlaban martwi... A koło mnie jest tak wielki spadek że nie bardzo wiemy, jak zalożyć drugi szlaban. Chicco to jeszcze nic, chociaż to naprawdę silny pies, ale moja świętej pamięci Ofka uważała, że jest dość silna na ciągnięcie młodych drzewek, albo wyrywania korzeni które się tu nad rzeką z piachu wyłaniają... a osiągała zawrotną wagę 4,8kg. Quote
Neris Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Dlaczego nie chcesz mi rzucać tej piłeczki? Że co, że ośliniona? I co z tego? Quote
Neris Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Czas reaktywować zaniedbany wątek. Chicco-Kazio-Zorro bardzo zmężniał, to już dorosły pies. Szaleje po ogrodzie, jest niezmordowany jeśli chodzi o ganianie za patykami. Potem znosi je wszystkie w jedno miejsce i "obrabia". Niestety nie z każdym samcem się zgodzi. CHicco i jego narzeczona Amelka (waga2,6kg) Po "wykopkach": Życie za patyczek... Quote
krycha Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 bardzo przystojny jest. ogloszenia znow bede robic, ale z tych starych nikt sie nie zglosil...... Quote
kasiaprodex Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Chicco jest ogłaszany co tydzień w gazecie wyborczej i dwa razy w tygodniu w ofercie. Jest także na naszej stronie internetowej. Quote
Recommended Posts