wishina Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Znalazłam sunię na allegro, ewidentnie komuś się znudziła, jest przepiękna i boję się bardzo żeby do psudohodowli nie trafiła... Kto pomoże znaleźć DS??? OWCZAREK NIEMIECKI 9 miesięczny (555361178) - Aukcje internetowe Allegro Mogę sunię odebrać, bo jestem na miejscu, ale wziąć na stałe jej nie mogę...Może pomóc w transporcie jakoś??? Quote
aganela Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Podnoszę ważne!!!!!!!!! Chyba najlepiej gdyby mógł ją wziąść na jakiś czas na skrawek DT,potem taka młodziutka ślicznocha pewnie szybko znalazła by dom.....:loveu: wklej na owczarki w potrzebie itp. Quote
wishina Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Z allegro zniknął wątek, pisałam, ale nikt nie odpowiada... Może się rozmyślili??? Quote
ziele77 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Rany, jaka ona podobna do mojej Neski jak była młoda!!!! normalnie szok:-oChyba zwariowałam ale pomimo wszystko adoptowałabym ją natychmiast choćby się waliło i paliło gdybym tylko miała taką szansę :placz: Quote
li1 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Watek jest w dalszym ciagu na Allegro. Czy ktos moze zadzwonic i spytac co jest z suczka ? W/g mnie potrzeba natychmiastowej sterylki, bo chyba niekastrowana . OWCZAREK NIEMIECKI 9 miesięczny (555361178) - Aukcje internetowe Allegro Quote
wishina Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Nie podali telefonu, ja użjestem tam spalona, pisałam do nich 2 razy i nic nie odpisali...... Może kto inny by spróbował? Quote
li1 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ziele77 napisał(a):Rany, jaka ona podobna do mojej Neski jak była młoda!!!! normalnie szok:-oChyba zwariowałam ale pomimo wszystko adoptowałabym ją natychmiast choćby się waliło i paliło gdybym tylko miała taką szansę :placz: Ziele77, znalazlam 3 suczke, ktora chcesz adoptowac. I co postanowilas ? Quote
Recommended Posts