doddy Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Nic nowego. Końcówka cieczki się zbliża, więc po miesiącu będziemy sterylizować. Ogólnie brak zainteresowania jej adopcją - dzwoniły 3 osoby (jedna z 2 kotami, 1 z małymi dziećmi i dziś trzecia, która błagała by jej nie sterylizować), więc wiadomo że żadna z nich Walentyny nie dostanie. Nam się nie śpieszy by ją oddawać, bo ona jest taka że aż żal ją oddać. :shiny: Walentyna mogła by całe życie nie poznać słowa smycz - słucha się, jest strasznie uważna, opanowana. Nawet jak widać, że jest niemiłosiernie wkurzona na psa - to tylko się zjeży i stanie. Nie atakuje. Jest świetnym aporterem! Po codziennym bieganiu za piłką jest bardziej sprężysta i dużo lepiej chodzi. Samochód to najlepszy przyjaciel. W nim może spać godzinami. Była już w wielu miastach Polski, przejechała myślę, że kilka tysięcy km. Quote
doddy Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Dziś było dość ładnie, więc są nawet jakieś zdjęcia ze spaceru Walentyny. Walentyna kocha piłeczkę miłością wielką, jaką darzy też auto, co widać na niektórych fotkach. Quote
andzia69 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 A pyta kto o tego zmutowanego asta?:diabloti: Quote
doddy Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Nie pyta. :p Były 3 tel, ale nic nie nadającego się niestety. A Walentyne to taki żal oddać, że musi trafić co najmniej jak Kluska. :loveu: Quote
andzia69 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 doddy napisał(a): A Walentyne to taki żal oddać, że musi trafić co najmniej jak Kluska. :loveu: acha - no to będzie ciężko:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
doddy Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Dreamer, dziękujemy w imieniu Walentyny. Będzie na sterylkę Walentynki. :multi: Quote
an1a Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 http://images6.fotosik.pl/433/9d618bf6a91a9282.jpg Wieloryb wyrzucony z morza :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 widzę , że Walentyna się wyrabia :) jeszcze trochę i by mi pasowała :evil_lol: tylko z takiej wysterylizowanej , to żaden pożytek :evilbat: Quote
doddy Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Masz czas na adopcję do 7.04. do godziny 8.00. O tej porze, w ten dzień - Walentyna cięciem chirurgicznym zostanie pozbawiona MACICY. :diabloti: Quote
agaga21 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 tigrunia jest świetna! taka wielka, kochana klucha do przytulania:evil_lol: powiedzcie mi proszę, co to jest za cudo to czarne?też szuka domu? Quote
agnieszka32 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 O matko, jaka Tigrunia jest wspaniała :loveu: Słodka sunia :loveu::loveu::loveu: P.S. Agaga21, a to piękne czarne cudo to jest sunia doddy, chyba Rumba (jakby co to doddy mnie sprostuje :eviltong:) Quote
doddy Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 To małe czarne przy tym dużym dużym tygrysie w paski to Mamba. Mój własny, osobisty ponury żniwiarz. :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 doddy napisał(a):To małe czarne przy tym dużym dużym tygrysie w paski to Mamba. Mój własny, osobisty ponury żniwiarz. :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiedziałam, że imię suni jest jakieś taneczne :eviltong: Quote
Vectra Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 doddy napisał(a):To małe czarne przy tym dużym dużym tygrysie w paski to Mamba. Mój własny, osobisty ponury żniwiarz. :evil_lol: a pegowane czyje ? :mad: :mad: :mad: :diabloti: czy mi się wydaje , czy tygrysica zaczęła dbać o linię ? :cool3: Quote
doddy Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Tygrysica ma 2 razy dziennie przebiegi za piłką do czasu aż rozkłada na ziemi. :diabloti: Więc i linia się poprawia. :cool1: A czyj jest ten tygrys??? A tego to ja nie wiem. :evil_lol: Quote
doddy Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Walentynka dziś poznawała uroki lasów przywarszawskich i zaznajamiała się z małymi koleżkami kleszczami (mam nadzieję, że wszyscy koledzy zostali w swoim naturalnym środowisku)... Podczas spaceru towarzyszyły jej Tora i Mamba. Quote
Recommended Posts