Jump to content
Dogomania

Sznaucerka Pola -schronisko Szczecin - ma domek :)

Recommended Posts

Posted

No to Amiga jest jedynym sznupkiem jakiego znam co ma tatu w uchu. Ze wzgledu na to, że się uszy często kopiuje wszyscy co znam robią w pachwinach.:razz:

Dzwoniłam do schronu.
Z Polcią wszystko ok. Została wydana jako pies specjalnej troski bo stwierdzono, że ma więcej niz 6 lat. :cool3: Co oznacza, że za darmo.

Adoptowała ją pani co ma już jednego sznupka. W sobotę była w schronie u wetki bo coś tam chciała. Czyli po 3 dniach od adopcji i powiedziała że wszytko ok z Polcią. Czyli pewnie psy się dogadały.

Chyba można odetchnąć i zmienić tytuł.:loveu:

Niestety nie wiem skąd pani się dowiedziała o sznupci. :shake:

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To włascieiw chyba można się już zacząć cieszyć :multi: (nieśmiało, bo nieśmiało, ale zaczynam)
Aniu - od czasów kiedy się urodzila Amiga już się uszu nie kopiuje. Może niektórzy jeszcze kopiują ogonki, ale uszu to już chyb a nikt??????

Posted

AMIGA napisał(a):

Aniu - od czasów kiedy się urodzila Amiga już się uszu nie kopiuje. Może niektórzy jeszcze kopiują ogonki, ale uszu to już chyb a nikt??????

niestety się mylisz chociaż chciałabym żeby tak nie było, ale przecież nawet na dogomanii i na e-sznaucerach jest całkiem sporo osób/hodowców które wręcz szczycą się tym, że dalej chlastają uszy szczeniętom bo uważają że przez to są cool i butnie opowiadaja, że to robi bo im się podoba :shake: nie dalej jak kilka dni temu widziałam ogłoszenie szczeniąt mini z obciętymi uszkami :roll:

co do osoby adoptującej Polcię to może jednak to ta Pani co pisała do mnie jakisczas temu - napiszę i zapytam, bo Ona też miała już suczkę

Posted

Nawet mnie malawaszko nie załamuj. Zdawało mi się, że ewentualnie jeszcze ogonki kopiują pod pretekstem jakiegoś..... hmmmmmm uszkodzenia ale że jeszcze uszka?????????

Posted

Dobrze że Polcia ma się dobrze. Pozostaje się tylko cieszyć :) Choć fajniej jak się wie gdzie psiak poszedł.

BTW jeśli chodzi o tatoo i kopiowanie uszu. Ja szczeniaki tatuowałam w uszach ;) z premedytacją żeby im uszu nie obcinać. Ale kilka miało i tak kopiowane i to tez nie przeszkadza bo tatoo jest w innej części ucha i zostaje nawet po kopiowaniu.
Amiga - chyba żyjesz w innym świecie jeśli chodzi o kopiowanie :crazyeye: wszyscy tną równo i dopóki będzie można kopiowańce wystawiać to tak będzie. EOT :diabloti:

Posted

Powodzenia Polciu w nowym domku :loveu:

Ja kopiowalabym to i owo wszystkim wetom to czyniacym, bez wzgledu na ich plec:diabloti:

Jak mozna zmieniac nature i przerabiac na wlasna modle? :shake: Po co komu jakies wymyslone standarty ? Swiat posunal sie do absurdow :evil_lol: Wyznacza kanony urody i naklada na nas obowiazkowy silikon tu i owdzie, botoxy itp. bzdury....nawet psiaki padly ofiara ludzkiej glupoty.
Glupota przeciez nie boli ;):evil_lol: