Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak ta pani chce malutkiego pieska co by można go było na rękach nosić bo proponowałam jej Zuzie( waży 10 kg- za duża)

Raczej chodzi tu o pieska w typie mops , york , cos maleńkiego a nie wiem czy u Ali coś takiego maleńkiego jest . Ale próbowac można :cool1:

Posted

[quote name='Marzenuś']Numer do p. Ali jest na pierwszej stronie tego wątku.

Lusia jest malutka, myślę że by się nadawała:

Marzenuś to dzwoń , może to jest szansa dla Lusi. A o transport się będziemy marwić jak Pani będzie zainteresowana. W końcu Augustów nie leży po drugiej stronie kuli ziemskiej.

Posted

Madallena napisał(a):
Są jakieś wieści?

Wysłałam numer do tej babki, czy coś si ruszyło z małą sunia?

Ta Pani do mnie zadzwoniła , i wysłałam jej zdjęcia szczeniaków które sa u Ali .
Ma się zastanowić i dać mi odpowiedź .Zdjęcia poszły dopiero dziś więc cierpliwie czekam na telefon.

Dostałam dziś smsa że zdarzyło się cos u niej w rodzinie i nie może wziąć żadnego psiaczka

Posted

mtf zalesie napisał(a):
marlenka zajrzyj na watek zuzki bo ds sie szykuje i szukaja ciebie

Rano dostałam smsa z numerem telefonu i zaraz zadzwoniłam . Juz wszystko dograne szkam tylko chętnych kto by ze mną pojechał 4 lipca do Nowego dworu

Posted

marlenka napisał(a):
Ten psiak się spodobał mojemu mężowi jak bylismy u Ali . Jakby go porządnie obciąć to były z niego piękny psiak i napewno by się znalazł dla niego domek

Myślę że spokojnie, bo jest cudny

Posted

No więc właśnie... To staruszek, który wpada w histerie jak ktoś go rusza... :(

To co w końcu z tą panią z Augustowa? Nie miałam czasu wcześniej zajrzeć, więc dopiero odebrałam PW.

Posted

Narazie to każdy pies odpada bo Pani ma problemy jakies . Przeprosiła i mówiła że w tej chwili nie moze wziąc zadnego pieska . Więc ten domek nie wypalił . Natomiast jest duzo telefonów o szczeniaki niestety z daleka ludzie dzwonią .

Posted

Wracamdo pracy, więc jeszcze w tym tyg postaram się zrobić skoroszyt z psiakami i zostawić u ciotki. Akurat będę u niej w poniedziałek to w pracy wydrukuje bo w domu nie mam tuszu w drukarce.

Posted

pani ali oprocz szczeniakow przybyly 3 suczki-gdybys byla marzenka w oklolicy lub moze marlenka to warto by zrobic zdjecia bo podobno mlode i miec a nuz cos sie trafi.zdjecie asika zdjeli mi z auchan zostalo tylko u weta na szkolnej.jescze mam 3 i mysle gdzie umiescic