sleepingbyday Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 a ten augustów to nie mazurski (087)? bo to kierunkowy na suwałki... madallena, daj znac dziewczynom z mazur. ten augustów jest pod warką. Quote
Marzenuś Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Szkoda, szkoda. U nas Lusia by sie nadawała :( Quote
marlenka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Marzenuś napisał(a):Szkoda, szkoda. U nas Lusia by sie nadawała :( Marzenus dzwon jak by Pani odpowiadało się transport skombinuje. Quote
Madallena Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 ja tez jestem za! Niech Lusia sprobuje. Pani dzwonila do mnie po mopsa, wiec jak Lusia jest taka na raczki to trzeba ja zareklamowac! Quote
mtf zalesie Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 moge dac ten tel./0 ile mi podasz/ pani ali niech zrobi wywiad czy warto tam transportowac suke. Quote
marlenka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Tak ta pani chce malutkiego pieska co by można go było na rękach nosić bo proponowałam jej Zuzie( waży 10 kg- za duża) Raczej chodzi tu o pieska w typie mops , york , cos maleńkiego a nie wiem czy u Ali coś takiego maleńkiego jest . Ale próbowac można :cool1: Quote
Madallena Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 marlenka mam prośbe. Wyslij numer tel. tej babki. Ja oczywiście gdzieś go podziałam :cool1: Quote
Marzenuś Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Numer do p. Ali jest na pierwszej stronie tego wątku. Lusia jest malutka, myślę że by się nadawała: Quote
marlenka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Marzenuś']Numer do p. Ali jest na pierwszej stronie tego wątku. Lusia jest malutka, myślę że by się nadawała: Marzenuś to dzwoń , może to jest szansa dla Lusi. A o transport się będziemy marwić jak Pani będzie zainteresowana. W końcu Augustów nie leży po drugiej stronie kuli ziemskiej. Quote
Madallena Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Są jakieś wieści? Wysłałam numer do tej babki, czy coś si ruszyło z małą sunia? Quote
marlenka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Madallena napisał(a):Są jakieś wieści? Wysłałam numer do tej babki, czy coś si ruszyło z małą sunia? Ta Pani do mnie zadzwoniła , i wysłałam jej zdjęcia szczeniaków które sa u Ali . Ma się zastanowić i dać mi odpowiedź .Zdjęcia poszły dopiero dziś więc cierpliwie czekam na telefon. Dostałam dziś smsa że zdarzyło się cos u niej w rodzinie i nie może wziąć żadnego psiaczka Quote
mtf zalesie Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 marlenka zajrzyj na watek zuzki bo ds sie szykuje i szukaja ciebie Quote
marlenka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 mtf zalesie napisał(a):marlenka zajrzyj na watek zuzki bo ds sie szykuje i szukaja ciebie Rano dostałam smsa z numerem telefonu i zaraz zadzwoniłam . Juz wszystko dograne szkam tylko chętnych kto by ze mną pojechał 4 lipca do Nowego dworu Quote
mtf zalesie Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 tak ladny ale podobno dzikusek i nawet pani ali nie daje obiac tych dredow Quote
marlenka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ten psiak się spodobał mojemu mężowi jak bylismy u Ali . Jakby go porządnie obciąć to były z niego piękny psiak i napewno by się znalazł dla niego domek Quote
leni356 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 marlenka napisał(a):Ten psiak się spodobał mojemu mężowi jak bylismy u Ali . Jakby go porządnie obciąć to były z niego piękny psiak i napewno by się znalazł dla niego domek Myślę że spokojnie, bo jest cudny Quote
Marzenuś Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 No więc właśnie... To staruszek, który wpada w histerie jak ktoś go rusza... :( To co w końcu z tą panią z Augustowa? Nie miałam czasu wcześniej zajrzeć, więc dopiero odebrałam PW. Quote
Marzenuś Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 No to lipa. Na psiaka domku chyba raczej nie znajde, możliwe że na kociaka. No ale ciotka niedługo wraca do gabinetu to stworzę ten skoroszyt z psiakami. Quote
mtf zalesie Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 pani z augustowa dzwonila do marleny -jest kilka postow wyzej napisane i dostala zdjecie szczeniakow bo pies mial byc mopso lub yorkowaty i chyba lusia odpadla Quote
marlenka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Narazie to każdy pies odpada bo Pani ma problemy jakies . Przeprosiła i mówiła że w tej chwili nie moze wziąc zadnego pieska . Więc ten domek nie wypalił . Natomiast jest duzo telefonów o szczeniaki niestety z daleka ludzie dzwonią . Quote
Marzenuś Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Wracamdo pracy, więc jeszcze w tym tyg postaram się zrobić skoroszyt z psiakami i zostawić u ciotki. Akurat będę u niej w poniedziałek to w pracy wydrukuje bo w domu nie mam tuszu w drukarce. Quote
mtf zalesie Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 pani ali oprocz szczeniakow przybyly 3 suczki-gdybys byla marzenka w oklolicy lub moze marlenka to warto by zrobic zdjecia bo podobno mlode i miec a nuz cos sie trafi.zdjecie asika zdjeli mi z auchan zostalo tylko u weta na szkolnej.jescze mam 3 i mysle gdzie umiescic Quote
Recommended Posts