Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, Mój TZ czasami wraca z Warszawy z pracy przez Warkę i mógłby zwyczajnie podrzucać tej Pani rzeczy od Was. Nie są to stałe kursy, ale lubi jeździć tamtą trasą.

Jutro może zabrać karmę z Piaseczna, a w sobotę ją dowiezie na miejsce tej Pani. W Piasecznie byłby jutro w okolicy 12.

Posted

Mam nadzieję że jednak uda się dograc transport:)
Lilith wielkie dzięki za allegro:) Sklejki już pododawałam do swoich ogłoszeń, dzisiaj będę wszystkie jeszcze odnawiać.. Anetko a czy Ty mogłabyś zrobic maluchom i tej Suni indywidualne allegro?
I tak sobie pomyślałam że może choć kilkadziesiąt złoty z bazarku zostawić właśnie na wyróżnianie allegro, Anetko Ty robisz teraz bazarek jak uważasz?

Posted

Ja dopiero wróciłam do domu...

Tak, jutro jak najbardziej tak. Zostawię nr kontaktowy do mamy: 608 382836 bo ja będę odsypiać imprezę pracowniczą i mogę być niedostępna pod telefonem.

Posted

Osoby zainteresowane przekazaniem "darów" do p. Ali z Warszawy i miejscowości po drodze proszę o PW. Raz w tygodniu jestem w stanie tam zawieźć jadąc do Kozienic trochę tylko nadkładając drogi.
Nie zawsze jestem na bieżąco z wątkiem.

TZmestudio

Posted

Marzenuś napisał(a):
Ja dopiero wróciłam do domu...

Tak, jutro jak najbardziej tak. Zostawię nr kontaktowy do mamy: 608 382836 bo ja będę odsypiać imprezę pracowniczą i mogę być niedostępna pod telefonem.

Jutro będę dzwonił.

TZmestudio

Posted

TZmestudio bardzo Wam dziękuję za pomoc:) to ja jutro rano postaram się dodzwonic do p.Ali i powiedzieć żeby była w domu. Telefony do niej i adres macie:)

• 2 weeks later...
Posted

Witam serdecznie. Na ten wątek trafiam po raz trzeci, w końcu udało mi się przebrnąć przez całość i zdecydowałam się coś napisać. Szkoda, że nie odkryłam go wcześniej bo mogłabym pomóc w zdjęciach. Moja uwaga jest taka, że wątek nie jest czytelny, byłoby fajnie gdyby osobny wątek byłby o psach do ogłoszeń i info tylko istotne. Ten mógłby być pogaduszkowy np. http://www.dogomania.pl/threads/198502-MLB-W%C3%84%C2%85tek-zbiorczy-informacyjny. lub tak jak jest na stronce schroniska w BP. To bardzo ułatwia pomoc ot nawet w ogłaszaniu. Ponieważ jestem związana z tym terenem na miarę swoich możliwości chętnie pomogę. Istnieje możliwość zrobienia fotek za cenę benzyny. Takie zdjęcia naprawdę czasem dużo dają. Ja niestety raczej w tym roku nie będę w okolicy.

Posted

Nie za zdjęcia tylko za cenę benzyny, na różnych wątkach widziałam, że wiele osób oferuje bezpłatną pomoc. A spytam jeszcze o Wikę, tą sznaucerkowatą sunie czy ona jeszcze jest? Jeśli byłoby jakieś zainteresowanie tym pomysłem to sprobowałabym znaleźć pieniądze na jego realizacje. Na 1 stronce jest info, że fotki są na stronkach 52-53 a Wikę znalazłam na 59-60.

Posted

Witaj Wiosenka:lol:, wielkie dzięki za ofertę pomocy, każda pomoc dla pani Ali jest na wagę złota. Wika z tego co wiem nadal u pani Ali, ale będę do niej jutro dzwoniła to sie upewnię.

Posted

Wika jest nadal, był też o nią telefon. Po rozmowie wstępnej nawet ciekawie się zanosiło. Ale jako decyzje nie należą do mnie
przekierowałam dalej do p. Ali.

Wika jest na pierwszej stronie.