tula Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 fajnie że karma już u Ciebie Marzenko:) to coraz bliżej p.Ali...czyli mam wpisywać że szukamy transportu z Piaseczna? Quote
mestudio Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Zaznaczam sobie wątek i poczytam w wolnej chwili. Quote
tula Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 mestudio napisał(a):Zaznaczam sobie wątek i poczytam w wolnej chwili. witamy serdecznie:) Quote
Marzenuś Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Dokładnie, ode mnie. Zawsze to bliżej. Ja jeszcze postaram się skontaktować z koleżanką, może się uda. Quote
lilith27 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 kofi koka maja i masza w zbiorczym niestety nie wychodzi mi wrzucanie zdjęć w środek tekstu zamierzam się nauczyć na spokojnie o co tam chodzi teoretycznie wiem.....ale w praktyce coś mi nie wychodzi ale nie ma tego złego kasumi zrobiła sklejkę z fotkami potem wrzucę Wam też tu sklejki http://allegro.pl/do-serca-przytul-szczeniaka-jest-ich-9-i1915139253.html dorzucam sklejki Quote
mestudio Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Słuchajcie, Mój TZ czasami wraca z Warszawy z pracy przez Warkę i mógłby zwyczajnie podrzucać tej Pani rzeczy od Was. Nie są to stałe kursy, ale lubi jeździć tamtą trasą. Jutro może zabrać karmę z Piaseczna, a w sobotę ją dowiezie na miejsce tej Pani. W Piasecznie byłby jutro w okolicy 12. Quote
Marzenuś Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 O masakra no :( bo ja w pracy do 13 a mama też :( Quote
tula Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Mam nadzieję że jednak uda się dograc transport:) Lilith wielkie dzięki za allegro:) Sklejki już pododawałam do swoich ogłoszeń, dzisiaj będę wszystkie jeszcze odnawiać.. Anetko a czy Ty mogłabyś zrobic maluchom i tej Suni indywidualne allegro? I tak sobie pomyślałam że może choć kilkadziesiąt złoty z bazarku zostawić właśnie na wyróżnianie allegro, Anetko Ty robisz teraz bazarek jak uważasz? Quote
anetek100 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 możemy przeznaczyć jak chcecie z bazarku pieniązki na allegro wyróżnione :):)nie wiem ile zostawić na allegro 50 zł??jedno allegro to załóżmy 15 zł Quote
lilith27 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 u mnie sa jeszcze 4 rzeczy od tuli z tamtego bazarku Quote
Marzenuś Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Ja dopiero wróciłam do domu... Tak, jutro jak najbardziej tak. Zostawię nr kontaktowy do mamy: 608 382836 bo ja będę odsypiać imprezę pracowniczą i mogę być niedostępna pod telefonem. Quote
lilith27 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 http://allegro.pl/do-serca-przytul-szczeniaka-jest-ich-10-i1915139253.html już z fotkami w tekście [FONT="Franklin Gothic Medium"][SIZE="5"]Isadora7 dziękuję [/FONT] Quote
mestudio Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Osoby zainteresowane przekazaniem "darów" do p. Ali z Warszawy i miejscowości po drodze proszę o PW. Raz w tygodniu jestem w stanie tam zawieźć jadąc do Kozienic trochę tylko nadkładając drogi. Nie zawsze jestem na bieżąco z wątkiem. TZmestudio Quote
mestudio Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Marzenuś napisał(a):Ja dopiero wróciłam do domu... Tak, jutro jak najbardziej tak. Zostawię nr kontaktowy do mamy: 608 382836 bo ja będę odsypiać imprezę pracowniczą i mogę być niedostępna pod telefonem. Jutro będę dzwonił. TZmestudio Quote
tula Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 TZmestudio bardzo Wam dziękuję za pomoc:) to ja jutro rano postaram się dodzwonic do p.Ali i powiedzieć żeby była w domu. Telefony do niej i adres macie:) Quote
Marzenuś Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Karma pojechała do p. Ali. Bardzo serdecznie dziękujemy za pomoc :) Quote
wiosenka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Witam serdecznie. Na ten wątek trafiam po raz trzeci, w końcu udało mi się przebrnąć przez całość i zdecydowałam się coś napisać. Szkoda, że nie odkryłam go wcześniej bo mogłabym pomóc w zdjęciach. Moja uwaga jest taka, że wątek nie jest czytelny, byłoby fajnie gdyby osobny wątek byłby o psach do ogłoszeń i info tylko istotne. Ten mógłby być pogaduszkowy np. http://www.dogomania.pl/threads/198502-MLB-W%C3%84%C2%85tek-zbiorczy-informacyjny. lub tak jak jest na stronce schroniska w BP. To bardzo ułatwia pomoc ot nawet w ogłaszaniu. Ponieważ jestem związana z tym terenem na miarę swoich możliwości chętnie pomogę. Istnieje możliwość zrobienia fotek za cenę benzyny. Takie zdjęcia naprawdę czasem dużo dają. Ja niestety raczej w tym roku nie będę w okolicy. Quote
Marzenuś Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 W razie potrzeby zawsze ktoś zdjęcia robi. Z reguły to ja albo syn p. Ali. Niestety nie mamy takich funduszy, żeby płacić za zdjęcia.... Quote
wiosenka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Nie za zdjęcia tylko za cenę benzyny, na różnych wątkach widziałam, że wiele osób oferuje bezpłatną pomoc. A spytam jeszcze o Wikę, tą sznaucerkowatą sunie czy ona jeszcze jest? Jeśli byłoby jakieś zainteresowanie tym pomysłem to sprobowałabym znaleźć pieniądze na jego realizacje. Na 1 stronce jest info, że fotki są na stronkach 52-53 a Wikę znalazłam na 59-60. Quote
tula Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Witaj Wiosenka:lol:, wielkie dzięki za ofertę pomocy, każda pomoc dla pani Ali jest na wagę złota. Wika z tego co wiem nadal u pani Ali, ale będę do niej jutro dzwoniła to sie upewnię. Quote
anetek100 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Wika ma dwoch obserwatorow na allegro, nr Pani Ali tez podany Quote
Marzenuś Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Wika jest nadal, był też o nią telefon. Po rozmowie wstępnej nawet ciekawie się zanosiło. Ale jako decyzje nie należą do mnie przekierowałam dalej do p. Ali. Wika jest na pierwszej stronie. Quote
Recommended Posts