Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a o Czesie cisza? bo kończy jej się wyróżnione gumtree.. Anetek czy mogłabyś zrobić Czesi wyróznione allegro? Ja przeleję Ci kasę na wyróżnienie.
An-na wielkie dzięki za wydarzenie trójłapki:):)
Mtf pani Ala mówiła mi że mogę zdjęcia Czesi przesłać do Psiego Anioła i oni umieszczą ją na swojej stronie, nie wiesz czy mam wysyłać na tego maila ogólnego podanego na ich stronie czy do kogoś konkretnego?

Posted

dzięki wielkie:) ważne żeby wyadoptowac Czesię póki jest mała bo potem bedzie trudno strasznie. Inna sprawa że te fotki pozostwiają dużo do życzenia, ale może akurat ktoś ją pokocha bo jest słodka.

Posted

Marzenuś napisał(a):
A ja nie pisałam, że był telefon o Czesię?? Bo był :)

A dziś o Bodzia :)

a może nie doczytałam:) pani Ala mi mówiła że dzwoniła do niej jakas kobieta w sprawie Czesi, ale się zastanawia...dobrze by było gdyby ktos jeszcze zadzwonił. Bodzia trzeba intensywnie ogłaszać (ja się staram ale pomoc mile widziana:)) bo pani Ala sobie z nim nie radzi, on potrzebuje swojego człowieka który go wychowa.

Posted

Tej pani od Czesi oferowałam transport w ramach pomocy jeśli p. Ala się zdecyduje, bo kobitka ma noge w gipsie i trasa z Warszawy (hmm chyba z Woli ale nie jestem pewna) byłaby ciężka.

Posted

[quote name='an-na']Utworzyłam wydarzenie na fb dla Kruszynki. Cioteczki posiadające konto na fb proszone o zapraszanie swoich znajomych na wydarzenie. Im więcej tym lepiej :)

http://www.facebook.com/event.php?eid=168428786569573

Anetko dziękuję Ci bardzo , wiem , ze jestem namolna z tymi wydarzeniami , ale obiecałam Tuli , ze poprosze dobrą dusze i nam go zrobi.A wiesz , ze to Ty jesteś moja dobrą duszyczką.

Posted

mam niewykorzystane ogloszenia u bounty -prosba do tuli lub kogos czasowego o wyslanie zdjecia barego /str,57 post 1403/na adres bountka@gmail.com wraz z opisem,tel.kontaktowym ,miejscem pobytu psa i likami kontaktowymi-nie mam czasu i umiejetnosci -mozna do niej pisac pod haslem niewykorzystane ogloszenia na kota sprzed roku od mtf zalesie -pamieta bo przypominalam sie niedawno.bary jest okolo roczny wiec moze ktos sie skusi chociaz zdjecia do kitu i nie wiem ktore proponowac

Posted

[quote name='mtf zalesie']mam niewykorzystane ogloszenia u bounty -prosba do tuli lub kogos czasowego o wyslanie zdjecia barego /str,57 post 1403/na adres bountka@gmail.com wraz z opisem,tel.kontaktowym ,miejscem pobytu psa i likami kontaktowymi-nie mam czasu i umiejetnosci -mozna do niej pisac pod haslem niewykorzystane ogloszenia na kota sprzed roku od mtf zalesie -pamieta bo przypominalam sie niedawno.bary jest okolo roczny wiec moze ktos sie skusi chociaz zdjecia do kitu i nie wiem ktore proponowac

zrobione:)

Posted

Marzenuś napisał(a):
Wczoraj był telefon o jakąś sunie. Małą i szczekliwą ;/

Słuchajcie, czy w ogłoszeniach jest numer tylko do mnie?
Albo ci ludzie są ślepi.....

w ogłoszeniach jest nr do Ciebie i jako drugi do p.Ali, sama się Marzenuś zaoferowałaś że można podawać nr do Ciebie, to ludzie dzwonią pod podany nr.. W ogłoszeniach Kruszynki daję mój nr i drugi pani Ali, ale jeśli Anetek jej zrobiła allegro, to mogła podac Twój nr.