Marzenuś Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Ja zawsze mówię, że trzeba dzwonić długo i namiętnie :) He he trzeba dlugo dzwonic bo musi przejsc przez psy po trupach do celu hahahaha tak to zabrzmiało :) Quote
mtf zalesie Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 cytowalam wypowiedz pani ali,moze uzyla slowa przedrzec sie przez psy- czy to brzmi lepiej i nie odstrasza potencjalnych adoptujacych Quote
an-na Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Utworzyłam wydarzenie na fb dla Kruszynki. Cioteczki posiadające konto na fb proszone o zapraszanie swoich znajomych na wydarzenie. Im więcej tym lepiej :) http://www.facebook.com/event.php?eid=168428786569573 Quote
Marzenuś Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Zaraz roześlę :) Był telefon o Karusię ;) Quote
mtf zalesie Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 moze do jakies adopcji dojdzie w koncu Quote
tula Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 a o Czesie cisza? bo kończy jej się wyróżnione gumtree.. Anetek czy mogłabyś zrobić Czesi wyróznione allegro? Ja przeleję Ci kasę na wyróżnienie. An-na wielkie dzięki za wydarzenie trójłapki:):) Mtf pani Ala mówiła mi że mogę zdjęcia Czesi przesłać do Psiego Anioła i oni umieszczą ją na swojej stronie, nie wiesz czy mam wysyłać na tego maila ogólnego podanego na ich stronie czy do kogoś konkretnego? Quote
anetek100 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 myśle że moge zrobić wyróżnione:)a kasa przy okazji:) Quote
tula Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 dzięki wielkie:) ważne żeby wyadoptowac Czesię póki jest mała bo potem bedzie trudno strasznie. Inna sprawa że te fotki pozostwiają dużo do życzenia, ale może akurat ktoś ją pokocha bo jest słodka. Quote
anetek100 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 ok niedługo w sumie zaraz zrobię:)allegro za 15 zł zrobię będzie pogrubione i podświetlone:) allegro Czesi: http://allegro.pl/czesia-szczeniak-szczeniaczek-szczenie-szuka-domu-i1820156474.html niestety mimo edycji jeszcze chwilowo jest poprzesuwane wszystko i bez odstępów,ale myslę, że jutro będzie ok Quote
Marzenuś Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 A ja nie pisałam, że był telefon o Czesię?? Bo był :) A dziś o Bodzia :) Quote
anetek100 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 tak o Czesi wiem i o Bodziu nie,ale fajnie cos sie ruszy moze;) Quote
danka1234 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 a jak z Toffikiem?bo było pisane ze jest rodzina zainteresowana jego adopcją Quote
tula Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Marzenuś napisał(a):A ja nie pisałam, że był telefon o Czesię?? Bo był :) A dziś o Bodzia :) a może nie doczytałam:) pani Ala mi mówiła że dzwoniła do niej jakas kobieta w sprawie Czesi, ale się zastanawia...dobrze by było gdyby ktos jeszcze zadzwonił. Bodzia trzeba intensywnie ogłaszać (ja się staram ale pomoc mile widziana:)) bo pani Ala sobie z nim nie radzi, on potrzebuje swojego człowieka który go wychowa. Quote
Marzenuś Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Tej pani od Czesi oferowałam transport w ramach pomocy jeśli p. Ala się zdecyduje, bo kobitka ma noge w gipsie i trasa z Warszawy (hmm chyba z Woli ale nie jestem pewna) byłaby ciężka. Quote
mtf zalesie Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 jak przed 23-cim wrzesnia lub po 3 pazdziernika to pomoge w transporcie tez Quote
mtf zalesie Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 w psim aniele pania ale zna mariusz t. nick na dogo taubi Quote
tula Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Mtf a możesz go zapytać na jaki mail mam słac fotki i opisy bo ja już nie wyrabiam... Quote
Rewelacja Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 mariusztauber@psianiol.org.pl tel 501 258 303 Quote
tula Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='Rewelacja']mariusztauber@psianiol.org.pl tel 501 258 303 dzięki wielkie:) Quote
moni12 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='an-na']Utworzyłam wydarzenie na fb dla Kruszynki. Cioteczki posiadające konto na fb proszone o zapraszanie swoich znajomych na wydarzenie. Im więcej tym lepiej :) http://www.facebook.com/event.php?eid=168428786569573 Anetko dziękuję Ci bardzo , wiem , ze jestem namolna z tymi wydarzeniami , ale obiecałam Tuli , ze poprosze dobrą dusze i nam go zrobi.A wiesz , ze to Ty jesteś moja dobrą duszyczką. Quote
mtf zalesie Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 mam niewykorzystane ogloszenia u bounty -prosba do tuli lub kogos czasowego o wyslanie zdjecia barego /str,57 post 1403/na adres bountka@gmail.com wraz z opisem,tel.kontaktowym ,miejscem pobytu psa i likami kontaktowymi-nie mam czasu i umiejetnosci -mozna do niej pisac pod haslem niewykorzystane ogloszenia na kota sprzed roku od mtf zalesie -pamieta bo przypominalam sie niedawno.bary jest okolo roczny wiec moze ktos sie skusi chociaz zdjecia do kitu i nie wiem ktore proponowac Quote
tula Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='mtf zalesie']mam niewykorzystane ogloszenia u bounty -prosba do tuli lub kogos czasowego o wyslanie zdjecia barego /str,57 post 1403/na adres bountka@gmail.com wraz z opisem,tel.kontaktowym ,miejscem pobytu psa i likami kontaktowymi-nie mam czasu i umiejetnosci -mozna do niej pisac pod haslem niewykorzystane ogloszenia na kota sprzed roku od mtf zalesie -pamieta bo przypominalam sie niedawno.bary jest okolo roczny wiec moze ktos sie skusi chociaz zdjecia do kitu i nie wiem ktore proponowac zrobione:) Quote
Marzenuś Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Wczoraj był telefon o jakąś sunie. Małą i szczekliwą ;/ Słuchajcie, czy w ogłoszeniach jest numer tylko do mnie? Albo ci ludzie są ślepi..... Quote
tula Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Marzenuś napisał(a):Wczoraj był telefon o jakąś sunie. Małą i szczekliwą ;/ Słuchajcie, czy w ogłoszeniach jest numer tylko do mnie? Albo ci ludzie są ślepi..... w ogłoszeniach jest nr do Ciebie i jako drugi do p.Ali, sama się Marzenuś zaoferowałaś że można podawać nr do Ciebie, to ludzie dzwonią pod podany nr.. W ogłoszeniach Kruszynki daję mój nr i drugi pani Ali, ale jeśli Anetek jej zrobiła allegro, to mogła podac Twój nr. Quote
Recommended Posts