tula Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Rewelacja napisał(a):Kilka kilo tez robi roznice ogromna pomiedzy psem 3 a 6 kilogramowym :) (podpowiedzcie moze P. Ali, ze nie trzeba miec kabelka od aparatu, karte mozna przelozyc ;) ) czekam na fotki wciąż :) ja to wiem, mówiłam że wystarczy przełożyć kartę do kompa, ale ona się na tym nie zna a z synem nie mam kontaktu..wiem że p.Ala go poganiała, bo sama się wkurzyła że to tyle trwa. Mówiła że sunia może ważyć coś ok 3 kg, ale czekamy na fotki, mam nadzieję że na nich będzie widać jakiej ona jest wielkości. Quote
Rewelacja Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 tula napisał(a):ja to wiem, mówiłam że wystarczy przełożyć kartę do kompa, ale ona się na tym nie zna a z synem nie mam kontaktu..wiem że p.Ala go poganiała, bo sama się wkurzyła że to tyle trwa. Mówiła że sunia może ważyć coś ok 3 kg, ale czekamy na fotki, mam nadzieję że na nich będzie widać jakiej ona jest wielkości. Najlepiej bedzie jak ja zważy jak będzie mogłą. Na fotkach bardzo trudno zauwazyc wage, a poza tym fotki przeklamuja. Quote
Marzenuś Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Zależy jaka karta i jaki komputer, bo nie zawsze się da karte wsadzić do kompa ;) Ja swojego aparatu rozładowanego też nie podłączę do kompa bo nic mi to nie da :) Quote
tula Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Rewelacja napisał(a):No to jeszcze tylko zdjecia :) mam nadzieję że synowi p.Ali szybko uda się je przesłać wie że to pilne, Rewelacja a co to za dom jest zainteresowany sunią? Quote
Rewelacja Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Dom z Poznania. Oczywiscie do sprawdzenia ale kobieta sama ma uratowane 2 psiaki i szuka bardzo malego psiaka, dlatego tak wazna jest dla mnie waga. No i foty foty :) Quote
Marzenuś Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Dzwoniła do mnie pani z Targówka w sprawie Toffika.... Kurcze, znowu nie bardzo mogłam rozmawiać i przekierowałam do p. Ali..... Quote
Rewelacja Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Pani nie doczekala sie zdjec suni i zaadoptowala inna bide. Jak tak dalej pojdzie sunia posiedzi jeszcze w przytulisku.... Quote
tula Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 szkoda ale niestety nie miałyśmy na to wpływu, zdjęcia dostałam dopiero dzisiaj wieczorem, są takie sobie, ale sunia słodka: Quote
tula Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 to fotki tego wrzuconego w nocy szczeniaczka - tez sunia: Quote
anetek100 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 sunieczkę szczeniaka także ogłoszę jakies imie trzeba jej wymysleć Quote
Marzenuś Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 O imie to najlepiej p. Alą zapytać, bo jak będą do niej dzwonić to nie będzie wiadomo o jakiego psa chodzi ;) Śliczna sunieczka bez łapki jest. Quote
tula Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Rozmawiałam z p.Alą sunia szczeniak ma na imię Czesia i ma ok 4 miesięcy. Jeśli ktoś będzie chciał zapytać o jakiegoś psa p.Alę to dzwońcie śmiało na kom. pani Ala na pewno chetnie odpowie, ja nie mam niestety zawsze czasu żeby dzwonić i pytać. Quote
anetek100 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 to ja ogłosze sunieczkę:)namiary na marzenus czy P.Alę? Quote
moni12 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Dziewczyny i co z tym bazarkiem , ja ostatnio czasu miałam AZ na tyle , ze naszykowałm z miesięcznym opóznieniem fanty . Która się podejmuje zrobic? Quote
anetek100 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 ja jak mowilam pomogę:)mam dwa fanty od mtf zalesie tzn wirtualnie:)jak mowie jak ktos zakupi fant, to wplaca mi pieniązki razem z wysylką a ja potem adres i przekazuję pieniązki za wysylke osobie, ktora fant posiada..moj mail: netia8@wp.pl Quote
tula Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 no to Moni ja czekam na fanty:) Zrobiłam Czesi wyróżnione gumtree warszawa. Zbliża się zima, psiaków coraz więcej a pani Ala nie ma pieniędzy na karmę i węgiel....:( Quote
Marzenuś Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Był telefon o Czesie. Domek wydaje się sympatyczny. Przekierowałam dalej do p. Ali. Decyzje niestety nie należą do mnie. Quote
tula Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 mtf zalesie napisał(a):ktora to czesia jej zdjęcia są wyżej, post 1637 Quote
mtf zalesie Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 marzenka podawaj te 2 numery do pani ali i mow ze trzeba dlugo dzwonic bo musi przejsc przez psy-moze w koncu jaks adopcja wyjdzie Quote
tula Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 ja podaję w ogłoszeniach nr Marzenki i pani Ali, tylko w ogłoszeniach suni bez łapki daję swój zamiast Marzenki. Quote
Recommended Posts