Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marzenuś napisał(a):
Dlatego skierowałam rozmowę do p. Ali.
Decyzja nie należy i tak do mnie, ja tylko pośredniczę.

Rozumiem...myślę,że p. Ala podejmie dobrą decyzję .

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jestem teraz do 7 sierpnia w Radomiu, to mogłabym odebrać i obfocić rzeczy od Moni i przesłać Ci Anetek na maila do wystawienia na bazarku, Mtf czy Ty tez mogłabyś tak zrobić, bo jeśli chodzi o wysyłkę do potencjalnych nabywców to ja bym wysyłała rzeczy od Moni a Wy dziewczyny te które będą od Was, dobrze rozumiem? Tylko że musiałabym je wysłąć jeszcze przed 7 sierpniem, albo dopiero po 20.

Posted

dokładnie zatem zrobiłabym tak.....wszyscy, którzy mają cokolwiek do wystawienia mozecie wysłac mi na maila zdjęcia, opisy,itp....jesli ktoś kupi na bazarku od Was fant wtedy całośc wysyła mi (kwotę za fant i wysyłkę) a ja wtedy kwotę za wysyłke plus adres danej osoby wysyłam osobie od danego fantu:)sensownie jakoś to napisałam??hehehe

EDIT: BODZIO ma obserwatora:)

Posted

wyslalam 2 zdjecia plus opisy, 1-szy opis do kalkulatora plus centymetra do obliczania body mas index /naleznej wagi ciala/ jest moze za krotki wiec dopisuje teraz wyjasnienie.ceny do twojego uznania,cena koperty chyba 1,5 zl plus wysylka chyba tez standartowa cena bo to lekkie,opis do drugiego przedmiotu jest chyba jasny

Posted

Anetek poczekaj jeszcze, Monia nie była w Radomiu dlatego nie mam jeszcze rzeczy od niej na bazarek, jak tylko dostanę to probię fotki i wyślę Ci na maila

Posted

Jestem wreszcie . Dziewczyny obiecałam Tuli dostarczyc fanty na bazarek bo o fotkach mowy nie ma brak czasu . jestem ze wszystkim do tyłu. Kurcze nie będę do 07 w Radomiu, moze wystawcie co teraz macie a ja dam swoje rzeczy po 20 jak Tula wróci ?