Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto jest pytanie Monia bo ja teraz to tez nie mam pojęcia jakie konto podawać...mogę zadzwonić do p.Ali i zapytać co robimy.
Z bazarkiem w takim razie musimy się wstrzymać, bo ja rzeczy od Ciebie Monia będę mogła odebrać dopiero po powrocie ( wracam 9 lipca), trzymaj je dla nas:) Bazarki i tak muszą być robione na prywatne konto bo skąd bedziemy wiedziec inaczej o wpłatach.
Doszła wpłata od Pani Anny Szwed z FB - 20 zł, bardzo dziękujemy:)

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak podalyscie na fb konto prywatne to na razie nie zmieniajcie,wg tabuiego dokumenty do podpisu pani ali zalawti w tym tygodniu ale wplacac mozna juz bo jak sie napisze warka to bedzie wiedzial o co chodzi- ja wplacilam bo zalezy mi na wplatach na konto fundacji a nie prywatne.nie dwoncie do pani ali niech to taubi zalatwia z nia.

Posted

spoko to ja poczekam w takim razie z bazarkiem, jak coś mogę zrobić:)jesli ktoś coś kupi od Was, to wtedy wysyłam pieniązki do Was za wysylke i podaje adres osoby która wygrała fancik:):)takż ejak cos będe czekać

Posted

dzięki dziewczyny to wstrzymujemy się z bazarkiem do mojego powrotu, dzięki:)
doszła wpłata od pani Magdaleny B z FB - 28 zł, dziękujemy:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj pani Ala dostała 90 kg różnych karm dla psiaków od firmy KrakVet, serdecznie dziękujemy:loveu::loveu:, szczególnie Pani Magdzie, która wszystko zorganizowała:loveu::loveu:
dzisiaj w nocy zrobiłam przelew na konto pani Ali pieniędzy, które wpłaciły osoby z FB, uzbierało się 118 zł, wielkie dzięki dla wpłacających:loveu:,dodałam troszczkę od siebie i przelałam 150 zł dla równego rachunku.

Posted

Anetek to super że cały czas uaktualniasz, w końcu ktoś zadzwoni, ja swoje ogłoszenia tez staram sie odnawiać, ale teraz mam okres turnusów i czasem nie wyrabiam, tel podaje do Marzenuś i p. Ali ( do p.Ali jako drugi bo z doświadczenia wiem że trudno się do niej dodzwonić)

Posted

Miałam telefon z zapytaniem o Astrę.
Pokierowałam dalej do p. Ali bo niestety nie wiem czy się boi strzałów...
Pan chciał psiaka do towarzystwa ale też takiego, by móc czasem zabrać na polowanie.

Posted

Marzenuś napisał(a):
Miałam telefon z zapytaniem o Astrę.
Pokierowałam dalej do p. Ali bo niestety nie wiem czy się boi strzałów...
Pan chciał psiaka do towarzystwa ale też takiego, by móc czasem zabrać na polowanie.

Dziewczyny uwazajcie proszę na mysliwych:roll:najlepiej niech sie określi,do towarzystwa czy na polowanie.