tula Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Wielkie dzięki Lilith:) a ja skleroza zapomniałam wstawić linku do ogłoszeń o który prosiła Monday, juz sie poprawiam, choc pewnie nie bedzie długo aktywny, bo jutro znowu uaktualnię: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Slodkie-malenstwa-potrzebuja-domow-W0QQAdIdZ197268943 dzisiaj miałam parę zapytań na maila i jedno telefoniczne, ale narazie nic konkretnego. Quote
tula Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dziewczyny kolejny szczeniaczek - Ptyś pojechał wczoraj do domku:) Przyjechała po niego młoda dziewczyna z Warszawy, wcześniej rozmawiała ze mną i z p.Ala przez telefon i kontaktowała sie mailowo. Psiak docelowo będzie mieszkał u jej mamy w Kielcach, chyba dziś go tam zawozi. P. Ala z tą pania z Kilec tez rozmawiała, ona jest nauczycielką w średnim wieku. Ze szczeniorków malutkich zostaje więc do ogłaszania Bezik i ta malutka kremowa sunia, tylko że ona ma dopiero jakies 7 tygodni więc adopcja będzie możliwa dopiero za jakies 2. Miałam dziś telefon w sprawie Ptysia z Allegro, poleciłam tej pani właśnie ta malutką sunię dziś prześlę jej fotki i zobaczymy...... Pilne do ogłaszania są te szczeniaczki starszaki: Lala i Bajbus i ich mama Kaja, jednak przydałyby się nowe fotki, nie wybiera sie ktoś przypadkiem w okolice Warki przejazdem? :) Quote
Marzenuś Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Kurcze, ale tu się dzieje. Aż mi wstyd, że tak mało tu zaglądam. Muszę się jakoś ogarnąć ze sobą, bo ledwo nadążam. Quote
tula Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 lilith27 napisał(a):Które to psiaki, gdzie są zdjęcia? Post 517 i dalej str chyba 52, Lala to najciemniejsza ze szczeniąt ma dwa zdjęcia na rękach u Marzenki, Bajbusa zdjęć indywidualnych tam nie ma ale on jest prawie identyczny jak Dzidzia no i ich mama Kaja też jest do adopcji pilnie. Quote
lilith27 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Marzenuś napisał(a):Teraz szczęśliwa rodzinka. Mamusia - KAJA. Jaki wiek? Nie wiem. Obstawiam ze 3 - 4 lata. Oddana matka, fajnie się opiekuje psiakami. Lekko nie ufna do obcych ale bez cienia agresji. Oswoiła się z naszym zapachem i obecnością i odważyła się podejść. No a potem należy wyprzytulać :) Znaleziona w opuszczonym gospodarstwie gdzie mieszkała ze szczeniakami. Na zime zabrana do Ali. Wygląda jak lekko niewyrośnięta i nierozbudowana mieszanka dobermana z niewiadomoczym. Wzrost do kolana. Misiek w nowym domu A reszta to jej maluchy. Misiek ma białą kryzę wokół szyi, Lala jej nie ma. A Dzidzia i Bajbus są tak podobne, że nie wiem które to które :) te są do ogłoszeń? czarnuszkin to lala? podobne czyli pozostała biało ciemna parka? Tak? po innych zdjęciach myślę, że ta z większą iloscią bieli na pyszczku to dziwczynka Quote
tula Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Na pierwszym zdjęciu jest Misio który juz pojechał do domu, na drugim Lala - do ogłaszania, na 3 i 4 Dzidzia która tez juz jest w nowym domu, a z Bajbusem jest ten problem, że on nie ma zdjęć, a jest bardzo podobny do Dzidzi. O Bezika dzisiaj dzwoniły dwie bardzo poważnie zainteresowane panie, więc jest szansa że maluch bedzie miał dom. Quote
lilith27 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 jest 5 obserwatorów na allegro ptysiowo - bezowym dobra przejrzę na spokojnie jeszcze fotki tych psów czyli czarny piesek i biały piesek......... ps. a wiesz tula, że na wątku są zdjęci milii i amelki? dziś znalazłam........ edit. czarna suczka i biały piesek ...................no i matka edit. 2. a ile te szczeniaczki sobie liczą miesięcy? edit. 3 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1005432852 Quote
koosiek Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 I co z Reksiem, był jakiś odzew na ogłoszenia? Quote
mtf zalesie Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 o reksia chyba nikt nie pytal,te szczeniaki od to juz chyba beda mialy 6 mies.tzn.lala bajbus Quote
marlenka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Dziewczyny co ze szczylami się dzieje u Ali ?? które zostały ??? Quote
marlenka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Byłam wczoraj u Ali i zarobiłam nowe fotki psów Amelka na początku bardzo płochliwa ale po "wieczorku zapoznawczym " podchodziła do mnie , wachała ( czuła inne psy żeby nikt nie pomyślał inaczej ) :) Bardzo miła sunia , malutka , nadaje się do mieszkania . Amelka pozdrawia i ładnie prosi o ogłoszenia :) Znajdziesz mi domek???? Quote
marlenka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 A Buba też prosi o ogłoszenia i domek Buba - cwaniara , pokonuje ogrodzenie , bawi sie z innymi psami , podchodzi do człowieka , bardzo ufna cwana gapa :) Buba jest bardzo ruchliwa , lata , skacze , wszędzie jej pełno . Ciężko było zrobić jej zdjecie . Quote
marlenka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 I śłiczna Bajka Bajka jest troszke nieufna , ale łagodna . Jest piekna i malutka , taka puszysta kuleczka . Bajka jest naprawdę maluteńka . Quote
marlenka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Wika - sznaucerowata sunia , mama psotki ( a takie niepodobne ) :) Wikunia jest nieduza sunią widac taką do kolana, nieco płochliwa , bardzo opiekuńcza w stosunku do swojej córci . Pani Ali marzy się żeby poszły razem do domu , ale to są marzenia , wazne zeby obie miały dobre domki . Psotka , biszkopcikowa pannica , taki mały głupolek , puszczona biegnie gdzie ją łapki poniosa . Quote
marlenka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 A to mama szczylków - cholerka zapomniałam jak sie nazywa Quote
marlenka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Dzidzia- bardzo mini wilczek :) Dzidzia się troszkę boi , taka zwariowana , podchodzi , powącha i odskakuje . I znowu podchodzi wąchać . Quote
marlenka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Amelka - malutka pińczerowata sunia , wystraszona . Boi sie obcych ..ale śliczna , szczupła , zwinna i szybka :) Quote
tula Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Marlenka dzięki za fotki:) Dziewczyny te trzy szczeniaczki o słodkich imionach: Bezik, Ptyś i Pralinka juz sa w nowych domach, bardzo dziękuje za ogłoszenia:) A i ja jeszcze z offem czy znacie może kogos z Milanówka kto mógłby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną? Quote
mtf zalesie Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 ta ktorej imie zapomnialas to chyba kaja mamuska bajbusa Quote
marlenka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 mtf zalesie napisał(a):ta ktorej imie zapomnialas to chyba kaja mamuska bajbusa O własnie ... Dziękuję MTF ale wekend miałam taki psiarski ze teraz zapominam imon własnych psów :) Quote
Recommended Posts