Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny kolejny szczeniaczek - Ptyś pojechał wczoraj do domku:) Przyjechała po niego młoda dziewczyna z Warszawy, wcześniej rozmawiała ze mną i z p.Ala przez telefon i kontaktowała sie mailowo. Psiak docelowo będzie mieszkał u jej mamy w Kielcach, chyba dziś go tam zawozi. P. Ala z tą pania z Kilec tez rozmawiała, ona jest nauczycielką w średnim wieku. Ze szczeniorków malutkich zostaje więc do ogłaszania Bezik i ta malutka kremowa sunia, tylko że ona ma dopiero jakies 7 tygodni więc adopcja będzie możliwa dopiero za jakies 2. Miałam dziś telefon w sprawie Ptysia z Allegro, poleciłam tej pani właśnie ta malutką sunię dziś prześlę jej fotki i zobaczymy......
Pilne do ogłaszania są te szczeniaczki starszaki: Lala i Bajbus i ich mama Kaja, jednak przydałyby się nowe fotki, nie wybiera sie ktoś przypadkiem w okolice Warki przejazdem? :)

Posted

lilith27 napisał(a):
Które to psiaki, gdzie są zdjęcia?

Post 517 i dalej str chyba 52, Lala to najciemniejsza ze szczeniąt ma dwa zdjęcia na rękach u Marzenki, Bajbusa zdjęć indywidualnych tam nie ma ale on jest prawie identyczny jak Dzidzia no i ich mama Kaja też jest do adopcji pilnie.

Posted

Marzenuś napisał(a):
Teraz szczęśliwa rodzinka.
Mamusia - KAJA. Jaki wiek? Nie wiem. Obstawiam ze 3 - 4 lata. Oddana matka, fajnie się opiekuje psiakami. Lekko nie ufna do obcych ale bez cienia agresji. Oswoiła się z naszym zapachem i obecnością i odważyła się podejść. No a potem należy wyprzytulać :)
Znaleziona w opuszczonym gospodarstwie gdzie mieszkała ze szczeniakami. Na zime zabrana do Ali.
Wygląda jak lekko niewyrośnięta i nierozbudowana mieszanka dobermana z niewiadomoczym. Wzrost do kolana.
Misiek w nowym domu
A reszta to jej maluchy. Misiek ma białą kryzę wokół szyi, Lala jej nie ma.
A Dzidzia i Bajbus są tak podobne, że nie wiem które to które :)

te są do ogłoszeń?

czarnuszkin to lala?
podobne czyli pozostała biało ciemna parka?

Tak?

po innych zdjęciach myślę, że ta z większą iloscią bieli na pyszczku to dziwczynka

Posted

Na pierwszym zdjęciu jest Misio który juz pojechał do domu, na drugim Lala - do ogłaszania, na 3 i 4 Dzidzia która tez juz jest w nowym domu, a z Bajbusem jest ten problem, że on nie ma zdjęć, a jest bardzo podobny do Dzidzi.
O Bezika dzisiaj dzwoniły dwie bardzo poważnie zainteresowane panie, więc jest szansa że maluch bedzie miał dom.

Posted

Byłam wczoraj u Ali i zarobiłam nowe fotki psów
Amelka na początku bardzo płochliwa ale po "wieczorku zapoznawczym " podchodziła do mnie , wachała ( czuła inne psy żeby nikt nie pomyślał inaczej ) :)
Bardzo miła sunia , malutka , nadaje się do mieszkania .

Amelka pozdrawia i ładnie prosi o ogłoszenia :)

Znajdziesz mi domek????

Posted

A Buba też prosi o ogłoszenia i domek
Buba - cwaniara , pokonuje ogrodzenie , bawi sie z innymi psami , podchodzi do człowieka , bardzo ufna cwana gapa :)
Buba jest bardzo ruchliwa , lata , skacze , wszędzie jej pełno . Ciężko było zrobić jej zdjecie .

Posted

Wika - sznaucerowata sunia , mama psotki ( a takie niepodobne ) :)
Wikunia jest nieduza sunią widac taką do kolana, nieco płochliwa , bardzo opiekuńcza w stosunku do swojej córci . Pani Ali marzy się żeby poszły razem do domu , ale to są marzenia , wazne zeby obie miały dobre domki .

Psotka , biszkopcikowa pannica , taki mały głupolek , puszczona biegnie gdzie ją łapki poniosa .

Posted

Marlenka dzięki za fotki:)
Dziewczyny te trzy szczeniaczki o słodkich imionach: Bezik, Ptyś i Pralinka juz sa w nowych domach, bardzo dziękuje za ogłoszenia:)
A i ja jeszcze z offem czy znacie może kogos z Milanówka kto mógłby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną?

Posted

mtf zalesie napisał(a):
ta ktorej imie zapomnialas to chyba kaja mamuska bajbusa

O własnie ... Dziękuję MTF ale wekend miałam taki psiarski ze teraz zapominam imon własnych psów :)