marlenka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 mtf zalesie napisał(a):na misia zglosil sie domek z ogloszenia lali-jak dobrze pojdzie wieczorem bedzie transfer misia-dotychczasowy dom misiowy ma dalsze uwagi typu ze mis jest 2 godziny na spacerze a potem zaraz robi kupe w domu Normalnie ja bym tych ludzi lała , kurcze nie wierze ze chodza 2 godziny na spacerze i pies zrobi kupę po powrocie . Najnormalniej w świecie piesek się Pani znudził i tyle , a powód zeby oddać zawsze się znajdzie - nawet to że pies się źle patrzy , ze udrapie . Tacy ludzie nie powinni mie psów wogóle , ciekawe co powiedza dziecku króte się już przez 2 tygodnie przyzwycziło do psiaka . Quote
mtf zalesie Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 na lale tez dzwonila chetna ale ma dwoje malych dzieci a lala to adhd wiec pani ala wolalaby jej dac amelke bo jest spokojniesza - kobieta chce najpierw zdjecie amelki zobaczyc-czy ktos umie z watku zdjecie kobiecie na komorke poslac bo ona nie ma internetu ani znajomych z takim urzadzeniem. ogloszen zadnych bym jeszcze nie zdjejmowala - bo moga byc zwroty z adopcji ilepiej miec kolejke chetnych Quote
tula Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Przesłałam NiJaSe zdjęcia Lali i Amelki, napisała ze postara sie dzisiaj do tej pani wybrać, teraz czekamy:) Quote
marlenka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 mtf zalesie napisał(a):na misia zglosil sie domek z ogloszenia lali-jak dobrze pojdzie wieczorem bedzie transfer misia-dotychczasowy dom misiowy ma dalsze uwagi typu ze mis jest 2 godziny na spacerze a potem zaraz robi kupe w domu Normalnie ja bym tych ludzi lała , kurcze nie wierze ze chodza 2 godziny na spacerze i pies zrobi kupę po powrocie . Najnormalniej w świecie piesek się Pani znudził i tyle , a powód zeby oddać zawsze się znajdzie - nawet to że pies się źle patrzy , ze udrapie . Tacy ludzie nie powinni mie psów wogóle , ciekawe co powiedza dziecku króte się już przez 2 tygodnie przyzwycziło do psiaka . Quote
mmd Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Dobrze, że nowy dom się znalazł i że ludzie przynajmniej powiedzieli, że im nie pasuje piesek. Zero pojęcia o szczeniakach, a czemu nie wezmą starszego.... Wszystko mi ostatnio idzie pod górkę, uaktualniłam alegratkę i zrobiłam nowe na e-zwierzaku. Ktoś rzuci okiem? Potrzebuję weryfikacji, które są, których nie ma... Mi się one mylą:diabloti: http://www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/10223/ Quote
tula Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Dzięki MMD:), na zdjęciach w Twoim ogłoszeniu są Lala, Dzidzia i na zbiorczym sunia z Dzidzią i Bajbusem, ale najważniejsze żeby ktoś się odezwał, wtedy mozna proponować te, które zostaną. Quote
mmd Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Też tak myślę. Czyli Dzidzia i Bajbus to te jasne, a ten ciemny maluch to Lala. OK, dzięki za identyfikację szkrabów. Dorobiłam jeszcze na morusku, zaktualizowałam na: http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=3849036&cid=170 To dzisiaj obskoczyłam: morusek, petsy, kupskrzedaj, e-gratka, ale.gratka, szerlok(Warszawa) Quote
anetek100 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 dzwoniła do mnie koleżanka w sprawie tej sunieczki i....................... Pani Ala zgodziła się na jej adopcje:):):):)powolutku można się cieszyć, ale teraz kwestia transportu..ja mogłabym także w mairę możliwości pomóc, dojechać do pewnego momentu z tym Państwem ale z ego co zrozumiałam najlepiej wieczorkiem...Ania postara się zalogowac i napisac na wątku ale teraz godomania trochę ciężko chodzi więć trochę to pewnie potrwa....jejku od dzisiaj będę robiłą błędy na allegro hehehehehehe Quote
tula Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 No to świetnie Anetek, oby wiecej takich błedów, co oczywiście nie umniejsza Twojej zasługi:) AnnaA mówiła mi kiedyś że może czasem pomóc w transporcie psiaków na większe odległości, ona mieszka pod Kozienicami, może by poprosić, tylko zależy dokąd Ci państwo mogliby dojechać. Quote
anetek100 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 tego nie wiem w każym razie Ania się odezwie:0ja mogłabym też jakoś dowieźc ich no to jest do uzgodnienia:)czekamy na Anię Quote
Monday Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Pogubiłam się :( Anetek...w sprawie sunieczki...tzn mowa o Amelce? A dokąd transport? Do Olsztyna? I to jest ta pani weterynarz, o której była mowa wyżej? Quote
mtf zalesie Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 misio jest teraz lolkiem i mieszka w okolickach chelmskiej w w-wie.do olsztyna ma jechac dzidzia tricolor,wizyta przedadopcyjna w domu dla lali zle wypadala i lala tam nie pojedzie. Quote
mtf zalesie Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 amelka i ruda nadal szukaja domow i 2 szczyle ciemne lala i bajbus -oraz beda nowe zdjecia szczyli ktore jeszcze ich nie mialy jak tylko synowi pani ali uda sie wstawic zdjecia Quote
mtf zalesie Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 te szczyle sa tak podobne ze nie jestem pewna czy bajbus i lala sa ciemnie poprawcie mnie jak cos nie tak Quote
marlenka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 No to jakoś pomału się kręci ... kurcze szczyle do domu .. Quote
mtf zalesie Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 czy ja dobrze pisze lala jest ciemna i bajbus tez Quote
tula Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Lala jest ciemna a Bajbus to ten psiak taki bardzo podobny do Dzidzi. Quote
paros Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 mtf zalesie napisał(a):czy ja dobrze pisze lala jest ciemna i bajbus tez Nie koniecznie, Lala jest ciemna a Bajbus i Dzidzia mają białe plamy i trudno odróżnić który jest który :niewiem: Misiek jest ciemny również ale pierwszy znalazł dom. Chyba, że ja coś pomyliłam. Czyli z przesłanych do mnie psiaków jeszcze Dzidzia i Bajbus szukają domów oraz Amelka. Tula napisz które psiaki jeszcze ogłaszać? Quote
mmd Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Lala jest ciemna, Bajbus jasny, Dzidzia jedzie do Olsztyna. Misiek jest ciemny i teraz to Lolek. Ja pierdziu, jak się nie zaplątałam, to jestem genialna :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
tula Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 mmd napisał(a):Lala jest ciemna, Bajbus jasny, Dzidzia jedzie do Olsztyna. Misiek jest ciemny i teraz to Lolek. Ja pierdziu, jak się nie zaplątałam, to jestem genialna :megagrin::megagrin::megagrin: Jesteś:):) Quote
mmd Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Wunia ma karmę szczeniacką i pytała czy mam znajome szczeniory w potrzebie, to napuściłam na p. Alę a jeszcze tak się fajnie składa, że będą w okolicy w niedzielę. Będzie żarełko dla smarkaczy:) Quote
tula Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Świetnie:) dzięki MMD i wielkie podziękowania dla Wuni:) Quote
mtf zalesie Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 domu szuka lala i bajbus.amelka,mila,rex,kaja,asik,bobik buba oraz 3 szczyle ktorych zdjec jeszcze nie ma i pewnie mamusia ktorej zdjec jeszcze nie ma Quote
tula Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Paros mysle że Rex i Kaja są najpilniejsze, ja cały czas ogłaszam Milę, Amelkę, szczeniaczki, Bobika i Asika, ale gdybys dała radę im także porobić jakies ogłoszenia to bedzie super. Bajbusowi przydałyby sie nowe fotki, Mtf gdyby p. Ala miała okazję mu je zrobic to byłoby super. Quote
anetek100 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 kochani dostałam maila takiej treści co mam odpisać?? "Ile miesięcy ma w tej chwili Buba? Ile waży, mierzy, czy załatwia się w miejscu na to przeznaczonym? Gdzie musiałbym po nią pojechać? Jestem poważnie zainteresowany nabyciem Buby" Quote
Recommended Posts