Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja ogłaszam Asika, Milę, Bubę ( a może masz Marzenko jakies jej nowe fotki?) i szczeniaczki, robię im cały czas ogloszenia na cafeanimal, adopcjapsa i gumtree warszawa.
Mam panią chętną na malutka sunię ale aż z Sosnowca, pani zgadza się na wizyte przedadopcyjną, ale sunia musi byc malutka bo ta pani ma zwyczaj jeździć na wycieczki rowerowe i chciałaby ją wozić w koszyczku na rowerze. Tak jeździła ze swoja poprzednią sunią, którą niestety musiała jakiś czas temu uśpić, sunia miała 18 lat i była schorowana.
Marzenko a która sunią jest według Ciebie mniejsza Mila czy Fruzia vel Amelka?
Marzenko czy to Ty jestes na zdjęciach z psiakami? Miło Cię zobaczyć:)

Posted

1. Mam Bubę nową, ale ona się rwała do zabawy z Rexem i te foty takie jakieś...

2. Hmm niżej zawieszona jest chyba Amelka, chociaż to może być mylne bo ona jest dłuższa od Mili. Ale chyba Mila jest spokojniejsza, bo Amelia to taki mały postrzeleniec. Młoda jeszcze jest. Na kilku zdjęciach są tylko psie nogi - skakała na p. Alę.

3. Tak to niestety ja :)

Posted

A jak myślisz czy któraś z nich nadawałaby się do jeżdżenia w koszyku rowerowym, tzn. czy by się zmieściła:)?
Ale z Buby to się kawał psa zrobił czy ona juz taka zostanie czy może jeszcze bedzie rosła?

Posted

Buba powinna już bardziej nie urosnąć. Będzie miała prawie rok już chyba.

Hmm. Chyba bardziej Mila by się do koszyka nadawała. Chociażby dlatego, że jest krótsza. Ale masywna.
P. Ala się śmieje że to pinczer z amstaffem :)

Zaraz dodam opisy psów.

Posted

plus jeszcze ja allegro non stop dla: Bobik, Pusia, Asik, Fizia, Murka i moge jeszcze dla ktoregoś nawet kilku ale proszę dac znać żeby nie dublowało się, bo wtedy usunął obie aukcje:(

Posted

Ok, dodaje zaraz i Ciebie. Allegro chyba nikt więcej nie robi.

Słuchajcie:

Pilny jest Bobik ( z pierwszej strony) bo zaczął się gryźć ze swoim bratem. Tzn brat go atakuje, a on obrywa bo nawet się nie broni).

A co do pinczerki Mili - ona była wrzucona w cieczce i została pokryta. Więc jest prawdopodobieństwo że może być szczenna. No ale nie musi, jednak najpierw zostanie wysterylizowana.

Posted

[quote name='Marzenuś']Acha, anetek nie musisz już ogłaszać Fizi, bo ona jest już jakiś czas w nowym domku.[/QUOTE]
aha zatem wstawię innego pieska np. Amelkę:)to umawiamy się tak, że póki co ja robię allegro dla wszystkich psiaków,a jak ktoś zrobi przez przypadek lub będzie chciał zrobic ajkąś aukcjeę ot tak to proszę dać znać:):):)z gory dziękuję:)wtedy unikniemy usunięcia aukcji

Posted

[quote name='anetek100']plus jeszcze ja allegro non stop dla: Bobik, Pusia, Asik, Fizia, Murka i moge jeszcze dla ktoregoś nawet kilku ale proszę dac znać żeby nie dublowało się, bo wtedy usunął obie aukcje:([/QUOTE]

Ja robię ogłszenia na allegro dla bobika i pusi....jutro będę odnawiać....
I ogólnie póki co tylko dla tych dwóch psiaczków ogłoszenia robię...

Posted

Obawiam się Marzenka ze Bajbus ze wzgledu na podobieństwo do Dzidzi nie ma zdjęcia ze zbliżenia chyba że masz jeszcze jakieś fotki których nie wkleiłaś:) A co sie Dzidzi stało na pyszczku?

Posted

Wkleiłam to co mam. Ja ich na zdjęciach nie rozróżniam.

Hmm one wszystkie mają jakąś alergię. P. Ala podejrzewa, że to przez słabe żywienie matki. Wet sugerował steryd ale problem jest taki, że są na niego za młode.

Posted

marzenka moze usunac z tytulu ze potrzebna kasa na
kojec a wpisac ze potrzebna na sterylki-a tak na marginesie to za
tydzien rocznica zalozenia watku i stan psow w ciagu roku powiekszyl sie jesli uda sie wyadoptowac
szczyle i te mniejsze to chyba 10 zostanie na stale....

Posted

[quote name='Monday']Ja robię ogłszenia na allegro dla bobika i pusi....jutro będę odnawiać....
I ogólnie póki co tylko dla tych dwóch psiaczków ogłoszenia robię...czyli skoro tak, to ja podmienię na Rexa i rodzinkę,lub innego psiaka z tych ktorych jeszcze nie robię...zaraz biore się za ogłaszanie

allegro juz zrobiłąm dla rodzinki kaja i szczenięta( razem), Reź i Amelia zamiast Bobika i Pusi oraz MIla....zostałą jeszcze buba ale to zrobię ciutkę później bo akurat za godzinkę kończą mi się aukcje wieć odnowie i zrobie jeszcze dla niej:)i wtedy wstawie wszystkie linki tutaj

http://www.allegro.pl/item912427499_porzucona_sunia_i_jej_szczenieta_szukaja_domu.html

http://www.allegro.pl/item914139462_cudna_amelia_czeka_na_dom_pies_psy_suczka.html

http://www.allegro.pl/item914139466_mila_jak_pinczer_czeka_na_adopcje_pies_psy.html

http://www.allegro.pl/item914140293_rex_jak_mini_owczarek_niemiecki_pies_psy.html

http://allegro.pl/show_item.php?item=914139405

Posted

Anetek, odnośnie ogłoszeń na allegro...

Rex nie jest miniaturką Onka. Sięga mi do kolan, a ja mam 164 cm wzrostu. On może mieć niecałe 60 cm, jakieś 50 - 55.
A Buba taka mała nie będzie. Ona już jest spora. Myślę, że śmiało też do kolana dorośnie.

;)

Posted

Lala jedna z czwórki maluchów jest w metrze.
Ja tu zaglądam, ale pobieżnie czytam, mogłam przegapić, czy któreś z tej czwórki poszło do adopcji?
... bo będę sprawdzać i odnawiać ogłoszenia

Posted

[quote name='Marzenuś']Anetek, odnośnie ogłoszeń na allegro...
Rex nie jest miniaturką Onka. Sięga mi do kolan, a ja mam 164 cm wzrostu. On może mieć niecałe 60 cm, jakieś 50 - 55.A Buba taka mała nie będzie. Ona już jest spora. Myślę, że śmiało też do kolana dorośnie.

;)[/QUOTE]
poprawię, ale chyba gdzies przeczytałam, że Buba ma byc mała,no ale wiaodmo że nigdy nic nie wiadomo;):):):):););)Rexa tak określiłąm ale tylko z wyglądu, ale też mogę zmienić,poza tym jak ktoś w wyszukiwarce wpisze owczarek niemiecki to rex też wyskoczy, ale juz zmieniłam wszystko co trzeba

Posted

Kurczę wydrukowali mi już w Metrze Dzidzię i dzisiaj Lalę, czemu nikt konkretny nie dzwoni:( Lala to moja faworytka ma przepiękny pyszczek, słodka malutka.